پایگاه فرهنگ مالیاتی کشور

فرهنگ مالیاتی کشور،جهت آشنایی هرچه بیشترآحادمردم باپرداخت مالیات افتتاح شده است
%@%بدانید و آگاه باشید،مالیات یک فریضه و یک راه شرعی در تامین نیازهای مادی کشور است، پایگاه فرهنگ مالیاتی کشور معتقداست مالیات یک تنبیه اجتماعی نیست بلکه مالیات یک فرصت اجتماعی است -آگاه باشید پایگاه فرهنگ مالیاتی کشور،به عنوان یکی از مبلغان فرهنگ مالیاتی درکشور باهدف گسترش اعتلاء فرهنگ مالیاتی کشور می کوشد و به کمک و یاری شما نیاز منداست %@%           
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
(@)__ بدانیم و بدانید مالیاتی __(@) بدانید،دولت درجهت تحقق بخشی از خواسته های مردم درخصوص بالا بودن سطح رفاه و درآمد ،توسعه عدالت اجتماعی وخدمات آموزشی، تولید و اشتغال و سطح بالای پوشش های بیمه ای برنامه هایی را تنظیم وبه مرحله اجرا در آورده است که هدف غایی این برنامه ها آشنایی مردم و مودیان مالیاتی با محل هزینه کرد مالیات می باشد تا پرداخت کنندگان مالیات بدانند پولی که به عنوان مالیات به دولت می دهند در جهت رفاه و آسایش خودشان هزینه می شود. بدانید،فرار مالیاتی منجر به کاهش درآمدهای مالیاتی دولت و اخلال در بودجه بندی شده و مانعی برای دستیابی به اهداف دولت می شود. علاوه براین فرار مالیاتی باعث نارسایی در توزیع عادلانه درآمد، گردآوری ثروت و انباشت غیر تولیدی، تجمل گرایی و افزایش فاصله طبقاتی شده و مآلاً به افزایش تنش های سیاسی و اجتماعی منجر خواهد شد. بدانیم سازمان امورمالیاتی کشور جهت کاهش دغدغه فرارمالیاتی و گسترش فرهنگ پرداخت مالیات در کشور،در کنار انجام فعالیت‏های ذاتی و قانونی خود پیوسته در جهت آگاه‏سازی افکار عمومی جامعه و تقویت بنیه‏ های فرهنگی پرداخت مالیات می‏کوشد. بدانیم باگسترش اعتماد ،ترویج روح جمعی ، بهره گیری از شیوه های اخلاقی وباتاسی ازفرمایشات مقام معظم رهبری(همدلی وهم زبانی) فرهنگی را در جامعه گسترش می دهیم که افراد جامعه به پرداخت مالیات به عنوان وظیفه دینی و مسؤولیت اجتماعی نگاه میکنند و فرار از آن را معصیت و گناه می شمارند و به آن بصورت یک امر مذموم و ناپسند می نگرند و سرپیچی از پرداخت مالیات را مترادف با خیانت ملی و تجاوز به حقوق دیگران میدانند
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
 سوالات مالیاتی  چرامالیات بدهیم  چرافرهنگ مالیاتی   دادخواهی مالیاتی  چالش های مالیاتی  فریضه ای بنام مالیات  بدانید و بدانیم مالیاتی  دغدغه ای بنام فرار مالیاتی  بازار و دغدغه ای بنام مالیات  معافیت های 17گانه مالیاتی  یاداشتی مالیاتی از ونکوورکانادا  بهترین راهکارهای کسب مالیات   فرآیندهای الکترونیکی شده مالیاتی  مزایایی ارسال اظهارنامه الکترونیکی  راهکارهای گسترش فرهنگ مالیاتی  اگر مالیات پرداخت نکنیم چه می شود؟   سازمان امورمالیاتی وفرهنگ مودی مداری  چرانسبت به پرداخت مالیات آلرژی داریم ؟   گسترش فرهنگ مالیاتی با مدیریت جهادی  گسترش فرهنگ مالیاتی باهمدلی و همزبانی  اهمیت برگزاری جشنواره ملی فرهنگ مالیاتی  ثروتمندان چقدر به پرداخت مالیات توجه دارند؟  مالیات برارزش افزوده شامل کدام کالاهانمیشود  پیام پایگاه فرهنگ مالیاتی به مناسبت روز مالیات  انتظار مردم از سازمان امور مالیاتی دولت یازدهم  دلایل عدم ارسال اظهارنامه مالیاتی توسط مودیان  عملکرد سازمان امورمالیاتی در کاهش فرارمالیاتی   عملکردسازمان مالیاتی درارتقاءفرهنگ مودی مداری
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما

۹۰ مطلب در تیر ۱۳۹۴ ثبت شده است

به گزارش پایگاه فرهنگ مالیاتی کشور،زینت رضا رییس انجمن منشی های صحنه  با اشاره به اینکه آخرین مهلت تکمیل اظهارنامه مالیاتی هنرمندان شامگاه امشب چهارشنه ۳۱ تیرماه به پایان می رسد، توضیح داد: طی ۱۸ روز گذشته نزدیک به ۱۸۰۰هنرمند برای تکمیل اظهارنامه مالیاتی به خانه سینما مراجعه کرده و با مشورت و راهنمایی کارشناسان اداره مالیات اظهارنامه مالیاتی خود را تکمیل کرده‌اند.

وی تاکید کرد: براساس آمار بدست آمده از سوی مراجعه کنندگان، بیشترین مراجعه برای رفع نواقص پرونده های مالیاتی بوده است. متاسفانه هرچند اطلاع رسانی لازم صورت گرفته است اما تعدادی از دوستان فکر می کردند که اگر برگه مالیاتی خود را پر نکنند کسی متوجه نمی شود، اما مساله این است که هر شخص باید برگه مالیاتی خود را پر کنند.

رییس انجمن منشی های صحنه با اشاره به بند ب معافیت مالیاتی توضیح داد: ۵ صنف از صنوف خانه سینما از جمله تهیه کنندگان، دفاتر پخش، مجریان طرح، فیلمبرداران، تدوینگران، صدابرداران و مدیران مشمول بند ب از معافیت مالیاتی هستند که به دنبال انجام کارهای این گروه هستیم. دیگر صنوف خانه سینما همگی مشمول بند ج معافیت مالیاتی به شمار می روند.

رضا در پایان از همه سینماگرانی که تا امروز برگه مالیاتی خود را تکمیل کرده اند درخواست کرد تا پیگیر دریافت رمز عبور و یا نامه محرمانه از سوی اداره مالیات باشند./مهر


دریافت مالیات به عنوان نقطه قوت فعالیت های اقتصادی و عمرانی کشور باید از همه گروه ها و بخش ها اخذ شود تا مالیات سبب رشد و توسعه اقتصادی کشور شود.
به گزارش پایگاه فرهنگ مالیاتی کشور،بخش بزرگی از درآمدزائی کشور از محل فروش نفت است و خوشبختانه در سالهای اخیر وصول های مالیاتی رشد چشمگیری داشته است و در آینده ای نزدیک قطعاً درآمدهای مالیاتی جایگزین درآمدهای نفتی خواهد شد، آموزش و فرهنگ سازی رکن اصلی افزایش وصول دریافت مالیات است چرا که تا آموزش آن نباشد در مراحل دریافت مالیات با مشکلات بسیاری مواجه خواهیم شد.
درآمدهای مالیاتی کمک بسیار بزرگی برای خدمت رسانی به مردم می کند و این مسئله قسمتی از درآمد افراد و بنگاه های اقتصادی است که در راستای پرداخت بخشی از هزینه های عمومی صرف هزینه های جاری و عمرانی کشور می شود. دریافت مالیات به عنوان نقطه قوت فعالیت های اقتصادی و عمرانی کشور باید از همه گروه ها و بخش ها اخذ شود تا مالیات سبب رشد و توسعه اقتصادی کشور، کاهش فاصله اقشار مختلف جامعه، برقراری عدالت اجتماعی و تامین مایحتاج عمومی افراد جامعه در یک سطح قابل قبول می شود.
مالیات از پاک ترین عوارض است و اخذ مالیات در چرخه اقتصادی کشور نقش مهمی دارد و وضع قوانین مالیاتی مناسب برای جلوگیری از فرار مالیاتی از مهمترین مسائل وصول مالیات است.
بخشی از عوارض ارزش افزوده که توسط اداره امور مالیاتی اخذ می شود به شهرداری ها تعلق دارد که این عوارض صرف اجرای طرح های عمرانی شهرداری و پروژه های شهری خواهد شد و با استفاده درست و بهینه هزینه های مالیاتی در امور عمرانی شهرستان، گام بزرگی در راه خدمت به شهروندان برداشته می شود که سهم شهرداری های شهرستان در یک دوره زمانی مشخص به خود آن ها واگذار می شود تا در واقع جبران عوارض متمرکز بر مالیات بر ارزش افزوده شود این سهم به صورت میانگین 8 درصد از درآمد های شهرداری ها است.ایرنا


موجی از پیام‌ها در شبکه‌های اجتماعی بخصوص تلگرام طی روزهای اخیر به مردم می‌رسد که حکایت از دریافت ۹ درصد مالیات ارزش افزوده از خریدهای کارتی از ابتدای مردادماه دارد.

به گزارش پایگاه فرهنگ مالیاتی کشور،طی روزهای اخیر موجی از پیام‌ها در شبکه های اجتماعی منتشر شده که به مخاطبان این پیام را می دهد که از ابتدای مردادماه بانک مرکزی به ازای انجام هر خرید کارتی 9 درصد مالیات ارزش افزوده کسر خواهد کرد.

در متن این پیام‌ها آمده "از ابتدای مرداد ماه دیگر با عابر بانک خود از مغازه ها خرید مستقیم انجام ندهید چرا که به ازای هر خرید، 9 درصد مالیات بر ارزش افزوده از شما کسر شده و به خزانه دولت واریز می شود".

گفتنی است منتشرکنندگان این پیام ها به شهروندان هشدار می‌دهند که "از اول مرداد ماه به صورت مستقیم از عابر بانک پول دریافت و مستقیم خرید کنید تا پولی کسر نشود".

اما این پیام ها درحالی منتشر یافته و به شدت دست به دست می شود که بانک مرکزی از اساس آنها را تکذیب و اعلام کرده این پیام ها دروغ‌های تلگرامی هستند.

ناصر حکیمی مدیرکل فناوری اطلاعات و ارتباطات بانک مرکزی در همین ارتباط گفت:این پیام صحت ندارد و شایعه ای است که این روزها در شبکه های اجتماعی دست به دست می شود؛ بنابراین دریافت مالیات بر ارزش افزوده از کارتخوان ها دروغ تلگرامی است/تسنیم


به منظور تأمین نظر شورای نگهبان لایحه اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم در جلسه علنی امروز مجلس با نظر نمایندگان و پس از ارائه گزارش کمیسیون اقتصادی مورد بازنگری قرار گرفت.

به گزارش پایگاه فرهنگ مالیاتی کشور، در جلسه علنی امروز مجلس ماده 97 قانون موضوع بند 24 به این شرح اصلاح شد که درآمد مشمول مالیات اشخاص حقیقی موضوع این قانون که مکلف به تسلیم اظهارنامه می‌باشند به استناد اظهارنامه مالیاتی مؤدی که با رعایت مقررات مربوط تنظیم و ارائه شده خواهد بود.

در صورت عدم ارائه اظهارنامه مالیاتی از سوی مؤدیان با اتخاذ مقررات قانونی و اعمال جریمه‌های عدم تسلیم اظهارنامه سازمان امور مالیاتی خود اظهارنامه مالیاتی مؤدی را تهیه می‌کند.

سازمان امور مالیاتی کشور می‌تواند اظهارنامه‌های مالیاتی دریافتی را بدون رسیدگی قبول و تعدادی از آنها را بر اساس معیارها و شاخص‌های تعیین شده به طور نمونه انتخاب و مورد بررسی قرار دهد. در صورتی که مؤدی از ارائه اظهارنامه مالیاتی در مدت قانونی خودداری کند سازمان امور مالیاتی نسبت به تهیه اظهارنامه مالیاتی برآوردی بر اساس فعالیت و اطلاعات اقتصادی کسب شده اقدام می‌نماید و در صورت اعتراض مؤدی چنانچه ظرف مدت 30 روز از تاریخ ابلاغ برگ تشخیص مالیات نسبت به ارائه اظهارنامه مالیاتی اقدام کند اعتراض وی طبق مقررات این قانون مورد رسیدگی قرار می‌گیرد و این حکم مانع از تعلق جریمه‌ها و اعمال مجازات‌های عدم تسلیم اظهارنامه نخواهد بود.

همچنین تبصره 3 ماده 169 این قانون نیز با اصلاح عبارتی به این شکل تغییر یافت که "ترتیبات اجرایی این ماده و تعیین مصادیق معاملات مشمول آن به موجب آیین‌نامه خواهد بود که حداکثر ظرف مدت 6 ماه از تاریخ تصویب این قانون با پیشنهاد سازمان امور مالیاتی به تصویب وزیر امور اقتصاد و دارایی می‌رسد.

همچنین تبصره 1 ماده 146 قانون نیز به منظور تأمین نظر شورای نگهبان به پیشنهاد کمیسیون اقتصادی مجلس اصلاح عبارتی شد. /پانا


 نمایندگان با رفع ایرادات شورای نگهبان به لایحه اصلاح قانون مالیات‎های مستقیم مقرر کردندکه درصورت عدم ارائه اظهارنامه مالیاتی از سوی مؤدی سازمان امورمالیاتی براساس اطلاعات اقتصادی مطالبه مالیات نماید.

به گزارش پایگاه فرهنگ مالیاتی کشور ، در جلسه علنی روز چهارشنبه مجلس شورای اسلامی، بررسی گزارش کمیسیون اقتصادی در مورد رفع ایرادات شورای نگهبان به لایحه اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم در دستور کار مجلس قرار گرفت.

نمایندگان با اصلاح ماده ای از این طرح مقرر کردند درآمد مشمول مالیات اشخاص حقیقی موضوع این قانون که مکلف به تسلیم اظهارنامه مالیاتی می باشند، به استناد اظهارنامه مالیاتی مؤدی که با رعایت مقررات مربوط تنظیم و ارائه شده و مورد پذیرش قرار گرفته باشد، خواهد بود.

سازمان امور مالیاتی کشور می تواند اظهارنامههای مالیاتی دریافتی را بدون رسیدگی قبول و تعدادی از آنها را بر اساس معیارها و شاخصهای تعیین شده یا به طور نمونه انتخاب و برابر مقررات مورد رسیدگی قرار دهد.

در صورتی که مؤدی از ارائه اظهارنامه مالیاتی در مهلت قانونی و مطابق با مقررات خودداری کند، سازمان امور مالیاتی کشور نسبت به تهیه اظهارنامه مالیاتی برآوردی بر اساس فعالیت و اطلاعات اقتصادی کسب شده مؤدیان از طرح جامع مالیاتی و مطالبه مالیات متعلق به موجب برگ تشخص مالیات اقدام می نماید.

در صورت اعتراض مؤدی، چنانچه ظرف مدت ۳۰ روز از تاریخ ابلاغ برگ تشخیص مالیات نسبت به ارائه اظهارنامه مالیاتی مطابق مقررات مربوط اقدام کند، اعتراض مؤدی طبق مقررات این قانون مورد رسیدگی قرار می گیرد.

این حکم مانع از تعلق جریمهها و اعمال مجازاتهای عدم تسلیم اظهارنامه مالیاتی در موعد مقرر قانونی نخواهد بود.

وکلای ملت همچنین با اصلاح تبصره دیگری از این قانون مقرر کردند ترتیبات اجرای احکام این ماده و تبصره ۱ آن و تعیین مصادیق معاملات مشمول و تعیین حداقل رقم گردش مالی مؤدی به موجب آیین نامه ای خواهد بود که حداکثر ظرف مدت شش ماه از تاریخ تصویب این قانون با پیشنهاد سازمان امور مالیاتی کشور به تصویب وزیر امور اقتصادی و دارایی می رسد./مهر


به گزارش پایگاه فرهنگ مالیاتی کشور،قریب به 4 سال پیش بود که سازمان امور مالیاتی و سازمان نظام پزشکی در مورد تعیین مالیات پزشکان به توافق مشترکی دست یافتند که بر اساس آن قرار شد که پزشکان در طبقات مختلف بر اساس تفاهم انجام شده با سازمان امور مالیاتی اظهارنامه خود را تکمیل کنند و بر این اساس دیگر سازمان امور مالیاتی به حساب پزشکان سرکشی نکند.

حال باتوجه به زمان باقی مانده جهت تسلیم اظهارنامه مالیاتی رئیس سازمان نظام پزشکی، با اشاره به اینکه مهلت تسلیم اظهارنامه مالیاتی سال 93 تا پایان تیرماه سال 94 است، اظهار کرد: «عدم تسلیم اظهارنامه مالیاتی موجب عدم استفاده از کلیه تسهیلات قانونی می‌شود. لذا جهت تکمیل اظهارنامه عملکرد سال93، موارد مهمی باید یادآوری و پیشنهاد شود.» 

دکترجهانگیری درادامه افزود: «آن دسته از اعضا و سازمان که مالیات قطعی سال92آنها تا 10میلیون ریال بوده، 12 درصد، بین 10 تا 50 میلیون ریال، 18 درصد، بیش از50میلیون ریال، 24درصد، تا10میلیون ریال12درصد، بین10تا 50میلیون ریال 18 درصد و بیش از50میلیون ریال24درصد افزایش نسبت به مالیات قطعی سال 92 اعلام می‌شود.» 

وی اضافه کرد: «افراد خاصی که دچار بیماری، کهولت سن، مسافرت و تعطیلی محل فعالیت خود هستند، می‌توانند با ارائه مستندات درخواست‌های خود را تا پایان مرداد ماه به معاونت نظارت و برنامه‌ریزی سازمان نظام پزشکی ارائه داده و پس از اتمام مهلت اظهارنامه، رایزنی لازم برای استفاده از تخفیف یا معافیت برای آنها صورت گیرد.»


به گزارش پایگاه فرهنگ مالیاتی کشور،معاون مالیات‌های مستقیم سازمان امور مالیاتی گفت: امروز 31 تیر آخرین مهلت اظهارنامه‌های مالیاتی است و طبق قانون این زمان تمدید نمی‌شود.

حسین وکیلی خاطر نشان کردندبا توجه به این که امروز آخرین روز کاری است، مؤدیان موظف هستند تا پایان روز کاری اظهارنامه‌های خود را تسلیم کنند.

وکیلی گفت: کافی‌نت‌ها و مراکز مجاز با اخذ گواهی و گذراندن دوره‌های آموزشی، مجوز انجام امور مالیاتی را به عهده داشتند، در ضمن نرم‌افزار مربوط طوری طراحی شده بود که الزام به حضور فیزیکی مؤدیان در سازمان امور مالیاتی نباشد و آن‌ها با حداقل اطلاعات شخصی به راحتی اقدام به تسلیم اظهارنامه‌های خود کنند.

وی ادامه داد: حدود 4 میلیون و 700 هزار اظهارنامه از 5 میلیون اظهارنامه ارائه شده مربوط به اشخاص حقیقی است که آن‌ها می‌توانند با اطلاعات محدود شناسنامه‌ای و ثبت درآمد و هزینه خود، اقدام به دریافت کد رهگیری کنند.


به گزارش پایگاه فرهنگ مالیاتی کشور،حسین وکیلی معاون مالیات‌های مستقیم سازمان امور مالیاتی در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه اقتصاد کلان  گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان گفت: 31 تیر ماه آخرین مهلت ارائه اظهارنامه‌ها می‌باشد که طبق قانون این زمان تمدید نمی‌شود.

با توجه به این که امروز آخرین روز کاری است، مؤدیان موظف هستند تا پایان روز کاری اظهارنامه‌های خود را تسلیم کنند.

وی ادامه داد: بررسی‌ها از دفاتر پیشخوان، کافی‌نت‌های مجاز و ادارات مالیاتی نشان می‌دهد روند انجام امور مالیاتی طی چند روز اخیر به صورت الکترونیک مطلوب بوده است و اگر مؤدیان با مشکلی مواجه شده‌اند، علت آن سایر عوامل از جمله ضعف خطوط اینترنتی، مشکلات سخت‌افزاری و نرم‌افزاری بوده است.

وکیلی گفت: تاکنون حدود 4 میلیون و 700 هزار اظهارنامه دریافت شده است و این تعداد اظهارنامه که چندان هم حجم کمی نیست، نشانگر انجام امور مطلوب مالیاتی است.


به گزارش پایگاه فرهنگ مالیاتی کشور،نعمت‌زاده با اعلام این خبربه ایرناگفت: پیش از این قانون معافیت مالیاتی مربوط به واحدهای تولیدی و صنعتی داخل در شهرک صنعتی با شعاع بیش از 30کیلومتر از مرکز شهرها بود که با اصلاح قوانین این معافیت‌های مالیاتی برای شهرک‌های صنعتی زیر 30کیلومتر نیز اعمال می‌شود.
وی تصریح کرد: در قانون جدید این معافیت‌ها به مدت پنج تا هشت سال پیش‌بینی شده است که در استان‌هایی با اولویت محرومیت از همان سال اول اجرایی و عملیاتی می‌شود.
وزیر صنعت، معدن و تجارت به برخی از مزایای مناطق ویژه اقتصادی نیز اشاره کرد و گفت: پیش از برنامه سوم توسعه قانون مدونی در این زمینه نداشتیم اما با تصویب مجلس در حال حاضر قانون رسمی و دائمی در حمایت از مناطق ویژه اقتصادی پیش‌بینی شده است.
نعمت‌زاده آزادی عمل سرمایه‌گذاران برای ورود و خروج کالاهای تولیدی شان از منطقه ویژه اقتصادی را یادآور شد و افزود: برای سرمایه‌گذاران این مناطق امتیازهای خاصی در قانون پیش‌بینی شده است به طوری که می‌توانند به صورت موقت کالایی را وارد و بعد از فرآوری آن را صادر کنند یا در داخل کشور بفروشند.
وی با اشاره به اعمال قوانین و مقررات خاص گمرکی در این حوزه اظهار داشت: هیچ‌گونه حق و حقوق گمرکی برای ورود یا خروج کالاها و محصولات صنعتی و تولیدی گرفته نمی‌شود و این خود یکی از امتیازات مهم این مناطق است.
نعمت‌زاده نتیجه فعالیت مناطق ویژه اقتصادی را ایجاد فرصت‌های اشتغال اعلام کرد و ادامه داد: در کنار این امر صاحبان صنایع و واحدهای تولیدی از قانون کار در این مناطق معاف هستند به طوری که براساس یک توافق ساده بین کارفرما و کارگر اجرایی و عملیاتی کردن برخی از امتیازات امکان‌پذیر است.


به گزارش پایگاه فرهنگ مالیاتی ،ایرج ندیمی نائب رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی در گفتگو با باشگاه خبرنگاران جوان، گفت: اصلاح مالیات بر ارزش افزوده در کمیسیون اقتصادی مجلس هنوز وجود دارد و به هچ عنوان رد نشده است.

وی گفت: سعی بر آن است که مالیات ارزش افزوده سر و سامان دهیم و با برنامه ریزی قوانین را اصلاح کنیم.

ندیمی افزود: لازم به ذکر است تنها برخی از مواد قانون مالیات‌های مستقیم رد شده است و برخی دیگر اصلاح گردیده است و به زودی نتیجه نهایی ابلاغ خواهد شد.

نائب رئیس کمیسیون اقتصادی در پایان تاکید کرد: بررسی مالیات ارزش افزوده همراه با پیگیری سیستم بانکی در دستور کار مجلس و دولت است.


به گزارش پایگاه فرهنگ مالیاتی کشور، رئیس اتحادیه چادردوزان و برزنت فروشاندر گفت‌وگو با ایرنا با اشاره به فعالیت‌های اتحادیه چادر دوزان و برزنت فروشان، گفت: امواج مشکلات و کمبود هایی که بر سر اقتصاد کشور مانند آواری ریخته شده است، گریبان اصناف مختلف به خصوص اتحادیه چادر دوزان و برزنت فروشان را در این شرایط نا مساعد گرفته است.

وی با تأکید بر اینکه توافقنامه هسته ای تاثیری در بهبود وضعیت صنف چادر دوزان و برزنت فروشان ندارد، اضافه کرد: این اتفاق بعد از گذشت بیش از یک دهه در کش و قوس به نقطه نهایی رسید و در مجموع می‌تواند برای اقتصاد ایران در آینده‌ای نزدیک بعد از نهایی شدن در شورای امنیت سازمان ملل پیامدهای مثبتی را به همراه داشته باشد.

سرعت صعودی مالیات بر صنف چادر دوزان و برزنت فروشان

رئیس اتحادیه چادر دوزان و برزنت فروشان در تشریح مشکلات داخلی این صنف از اختلاف بین سازمان مالیاتی و  اتحادیه چادر دوزان و برزنت فروشان خبرداد و ابراز کرد: سیستم دارایی و سیاست های اعمال شده برای این صنف به یک معضلی بزرگ تبدیل شده است، زیرا مالیات هایی که به صنف ما اختصاص داده می شود سرعت صعودی قابل توجهی دارد.

وی در ادامه این کالبدشکافی مالیاتی در بدنه صنف چادر دوزان و برزنت فروشان، تصریح کرد: متناسب با منبع مالی دو و نیم میلیونی 11 میلیون مالیات و برای یک کارگاه با اندوخته مالی هشت میلیونی، اداره دارایی مالیاتی بالغ بر 40 میلیون تومان می نویسد و متاسفانه اعتراضات این صنف به جایی نمی رسد و اداره دارایی کار خود را انجام می دهد.

ایلکا با انتقاد از خروج 60 درصد از کارخانه‌ها و مجموعه‌های صنعتی چادردوزی و فروش برزنت از سیستم اقتصاد کشور، اضافه کرد: مالیات‌های سنگین اداره دارایی این ریزش که تخریب بدنه اشتغال زایی را به همراه دارد به وجود آورده است.

رئیس اتحادیه چادر دوزان و برزنت فروشان در خاتمه اظهار کرد: سیستم چرخه اقصاد کشور بخاطر انبوه مشکلات و کاستی ها رکود را گریبانگیر اصناف کرده و برای بازار این حاصل تخریبی را به ارمغان آورده است.


به گزارش پایگاه فرهنگ مالیاتی کشوروبه نقل از اقتصادایران"محمدرضا توکل صدیقی"، نایب رئیس اتحادیه ناشران و کتابفروشان تهران، از معرفی بیش از 600 کتابفروش  و ناشر  از طرف اتحادیه ناشران و کتابفروشان تهران برای بهره‌مندی از معافیت مالیاتی خبر داد و گفت:‌ این فهرست به پیوست نامه‌ای از سوی سید‌عباس صالحی به عسگری رئیس سازمان امور مالیاتی ارائه شده است.
وی ادامه داد:‌ همچنین اتحادیه ناشران و کتابفروشان تهران طی یک‌ماه گذشته به کمک کارشناسان حقوقی مشاوره‌هایی را به اعضای صنف برای پرکردن اظهارنامه‌های مالیاتی و بهره‌مندی از معافیت ارائه کرده است.
توکل صدیقی تصریح کرد:‌ البته یک مسئله‌ای درباره کتابفروشان وجود دارد و آن این است که کتابفروشان که مشمول بند «ج» هستند، موظف به تسلیم اظهارنامه مالیاتی هستند، بنابراین در نرم‌افزار الکترونیکی اظهارنامه مالیاتی هنوز به عنوان مشمولان معافیت مالیاتی تعریف نشده‌اند،‌ پس طبق روال و سنوات گذشته به هنگام تسلیم اظهارنامه باید 40 درصد مبلغ مالیاتی خود را نیز بپردازند،‌ با توجه به اینکه طب توافق سازمان امرو مالیاتی ازن صنف نیز از ابتدای سال 93 معاف از مالیات شده استف‌ می‌تواند از پرداخت این 40 درصد سرباز زده و بعدا اعلام کند که مشمول معافیت بوده است.
برای مشاهده فهرست اسامی ناشران و کتابفروشان اعلامی اتحادیه برای معافیت از مالیات به سایت اتحادیه کتابفروشان بروید.


عضو هیات مدیره خانه صنعت و معدن مازندران گفت: از تولیدکننده به جای مصرف‌کننده نهایی نه تنها یک‌بار که چندمین مرتبه مالیات بر ارزش افزوده اخذ می‌کنند که این مسئله ظلم به تولید قلمداد می‌شود.

به گزارش پایگاه فرهنگ مالیاتی کشور،به نقل از ایسنا، داریوش هندویی در نشست مشترک هیئت مدیره خانه صنعت، معدن و تجارت و انجمن صنایع فلزی مازندران اظهار کرد: سیاست‌های کشوری نظیر چین متناسب با فعالیت‌های تولیدی آن کشور اتخاذ می‌شود. به عنوان نمونه، برای رونق تولید و کمک به شتاب صادرات، 18 درصد سود صادراتی به صادرکنندگان خود پرداخت می‌کنند که تاثیر شگرف و مثبتی بر صادرات و در نتیجه تولید این کشور داشته است.

وی تصریح کرد: متاسفانه با وجود بیان مکرر مشکلات و موانع تولید، هنوز هم عمده قوانین کشور ما، ضد تولید عمل می‌کنند و به ویژه اینکه بخشی از قوانین بیمه تامین اجتماعی، بانک‌ها و مالیات در جهت تولید و اشتغالزایی نیستند، بنابراین انتظار می‌رود، حمایت واقعی از صنعت و معدن انجام شود.

عضو خانه صنعت مازندران یادآور شد: بانک‌ها با اخذ سود نامتعارف و غیرمنطقی بیشترین ظلم را در حق واحدهای تولیدی روا می‌دارند که این مسئله در هیچ کجای دنیا معمول و مرسوم نیست.

محمدعلی ذکریایی، رئیس انجمن صنایع فلزی مازندران نیز با ابراز خرسندی از توافق با 1+5 و امیدواری به برداشته شدن تحریم‌ها اظهار کرد: حال منتظریم تا ببینیم تحریم‌های داخلی علیه تولید چه زمانی برداشته می‌شود زیرا امان ما تولیدکنندگان را بریده و کلافه و سردرگم کرده است.

وی با اشاره به اینکه صاحبان صنعت و معدن، تمام توان خود را صرف تولید و ایجاد اشتغال کرده‌اند، افزود: جای بسی سوال است که چرا توجه واقعی به تولیدکنندگان نمی‌شود و در بسیاری مواقع اعتبار اقتصادی و از همه مهم‌تر حیثیت اجتماعی آنان خدشه‌دار می‌شود.

رئیس انجمن صنایع فلزی مازندران، اصلاح قوانین را یکی از راهکارهای مهم و ضروری برای توسعه پایدار صنعتی و معدنی برشمرد و خواهان پیگیری این موضوع تا حصول نتیجه نهایی از سوی مسوولین ذیربط بویژه مدیران وزارتخانه صنعت، معدن و تجارت شد.


به گزارش پایگاه فرهنگ مالیاتی کشور،جواد انوری امروز در گفت‌و گو با فارس در بجنورد اظهار کرد: مقدمات راه‌اندازی اداره مالیات در دو شهرستان راز و جرگلان و گرمه فراهم شده است.

وی اضافه کرد: راه‌اندازی ادارات مالیات در این شهرستان‌ها در کاهش مراجعات مردم به مناطق همجوار یا مرکز استان اثرگذار است.

مدیرکل امور مالیاتی خراسان شمالی بر نهادینه شدن فرهنگ مالیاتی در استان تاکید کرد و گفت: رسانه‌ها نقش مهمی در فرهنگ‌سازی و نهادینه کردن پرداخت مالیات دارند.

وی اضافه کرد: البته در استان وضعیت خوبی را با لحاظ پرداخت به موقع مالیات از سوی مردم داریم و رسانه‌ها نیز در این زمینه خوب عمل کرده‌اند.

انوری ادامه داد: پرداخت به موقع مالیات از عوامل مهم و اساسی در رشد و توسعه جوامع به شمار می‌رود.

به گفته مدیرکل امور مالیاتی خراسان شمالی، پرداخت مالیات رونق اقتصادی، عدالت اجتماعی، ارائه خدمات و همچنین آبادانی کشور را به دنبال دارد.

وی با یادآوری اینکه با پرداخت مالیات دولت بهتر می‌تواند خدمات خود را ارائه دهد، گفت: به طور قطع وصول کامل مالیات گام مهمی برای تحقق سیاست اقتصادی دولت است،


به گزارش پایگاه فرهنگ مالیاتی کشور،حسین وکیلی معاون مالیات های مستقیم سازمان امور مالیاتی کشور اعلام کرد: طبق ماده 100 و 110 قانون مالیات های مستقیم، مودیان مالیاتی مکلفند اظهارنامه مالیاتی مربوط به فعالیت های شغلی خود را تا پایان تیرماه تسلیم نمایند و سازمان امور مالیاتی امیدوار است مودیان محترم با تسلیم به موقع اظهارنامه بتوانند از معافیت ها و تسهیلات مالیاتی برخوردار و مشمول جریمه یا رسیدگی از طریق علی الراس نشوند.

وکیلی در پایان از افزایش ساعت کاری ادارات مالیاتی در روزهای 30 و 31 تیرماه ، تا ساعت 21 خبر داد.


به گزارش پایگاه فرهنگ مالیاتی کشور،معاون مالیات های مستقیم سازمان امور مالیاتی کشور با بیان اینکه ارائه نکردن اظهارنامه مالیاتی در موعد مقرر قانونی(31تیرماه)، به محرومیت از معافیت پایه مالیاتی و همچنین تعلق جرایم غیر قابل بخشش منجر خواهد شد، خاطر نشان کرد: طبق ماده 192 قانون مالیات های مستقیم، تسلیم نکردن اظهارنامه مالیاتی در موعد مقرر از سوی صاحبان مشاغل بند (ج) منجر به تعلق جریمه ای به میزان 10 درصد مالیات متعلق، و برای اشخاص حقوقی و صاحبان مشاغل بندهای (الف) و (ب) ماده 95 قانون مذکور، منجر به تعلق جریمه ای معادل 40 درصد مالیات متعلق می شود و مشمول بخشودگی نخواهد شد.
وی افزود:ارایه اظهارنامه مالیاتی عملکرد سال 1393 بصورت الکترونیکی و از طریق سامانه عملیات الکترونیکی مؤدیان مالیاتی به نشانی WWW.TAX.GOV.IR انجام می پذیرد و ضرورتی به تسلیم برگه چاپ شده اظهارنامه بصورت کاغذی به ادارات امور مالیاتی نیست و کد رهگیری دریافتی از سامانه در تاریخ ارسال، بعنوان رسید تسلیم اظهارنامه مالیاتی تلقی خواهد شد. معاون مالیات های مستقیم سازمان امور مالیاتی کشور، افزود: در صورت تقسیط مالیات ابرازی، حداقل 40 درصد مالیات به صورت نقد به همراه اظهارنامه و بقیه حداکثر در شش قسط مساوی ماهانه تا پایان دی سال جاری دریافت خواهد شد.
وکیلی اظهار داشت : برای پرداخت نقدی،نیازی به مراجعه به واحدهای مالیاتی و بانک نیست و از طریق سامانه عملیات الکترونیکی مؤدیان مالیاتی این اقدام صورت خواهد گرفت .
وی با اشاره به اینکه طبق ماده 100 و 110 قانون مالیات های مستقیم، مودیان مالیاتی مکلفند اظهارنامه مالیاتی مربوط به فعالیت های شغلی خود را تا پایان تیرماه تسلیم کنند، تصریح کرد: سازمان امور مالیاتی امیدوار است مودیان محترم با تسلیم بموقع اظهارنامه بتوانند از معافیت ها و تسهیلات مالیاتی برخوردار و مشمول جریمه یا رسیدگی از طریق علی الراس نشوند.
وکیلی در پایان از افزایش ساعت کاری ادارات مالیاتی در روزهای 30 و 31 تیرماه ، تا ساعت 21 خبر داد.

کدمطلب:  537


در کشوری مانند آمریکا تنها یک درصد مردم یعنی 3میلیون و 200هزار نفر 46درصد مالیات کشور را پرداخت می‌کنند، این جمله بدین معناست که حدود نیمی از درآمدهای مالیات آمریکا از پولدارها اخذ می شود اما در ایران بیش از 90 درصد مالیات از قشر ضعیف، حقوق بگیر و تولیدکننده اخذ می شود و میلیاردرهایی که باید مالیات دهند به راحتی از پرداخت مالیات طفره یا به عبارتی دیگر فرار می کنند.

به گزارش پایگاه فرهنگ مالیاتی کشوراز خبرگزاری میزان،فرار مالیاتی دو حالت دارد، نخست اینکه مسئولان امور مالیاتی از آن کاملا آگاه هستند که به نوعی می توان آن را ساخت و پاخت نامید و حالت دوم اینکه به دلیل ضعف در ساختار و سنتی بودن فرآیند، مسئولان این حوزه را در اخذ مالیات از ثروتمندان و برقراری عدالت در مالیات ناتوان کرده است.

چشم های بسته مسئولان بر بی عدالتی مالیاتی
یک خیاط تهرانی در گفت وگو با خبرنگار اقتصادی میزان گفت: یکی از ماموران مالیاتی برای بنده 2میلیون تومان مالیات تعیین کرده است و این رقم بدون هیچ کار کارشناسی صورت گرفته است.

حسین توکلی ادامه داد: بنده با یک چرخ خیاطی با این وضعیت رکود تورمی و کاهش قدرت خرید مردم حتی قادر به پرداخت برق مغازه هم نیستم اما برای بنده مالیات دو میلیون تومانی تعیین شده است.


معاون مالیات‌های مستقیم سازمان امور مالیاتی با اشاره به اینکه مودیان تا 31 تیرماه فرصت ارائه اظهارنامه مالیاتی خود را دارند، گفت: تاکنون حدود ی میلیون و 200 هزار مؤدی مالیاتی به صورت الکترونیکی اظهارنامه مالیاتی ارائه کرده‌اند. به گزارش ایسنا، حسین وکیلی از مؤدیان مالیاتی خواست هر چه زودتر و در بازه زمانی تعیین شده به پایگاه اینترنتی تعیین شده مراجعه و اظهارنامه مالیاتی خود را تسلیم کنند. وی افزود: چهارشنبه 31 تیر آخرین مهلت تسلیم اظهارنامه های مالیاتی است و طبق قانون این زمان قابل تمدید نیست. افزایش 10 درصدی تعداد اظهارنامه های مالیاتی معاون مالیات های مستقیم سازمان امور مالیاتی گفت: تعداد اظهارنامه های مالیاتی دریافت شده در حدود دو ماه اخیر در مقایسه با مدت مشابه پارسال نزدیک به 10 درصد افزایش یافته است.


به گزارش پایگاه فرهنگ مالیاتی کشور،دکتر محمد جهانگیری در مصاحبه با شبکه خبردر حاشیه نشست هم اندیشی خیرین سلامت با وزیر بهداشت افزود: اظهارنامه های مالیاتی کلیه مشاغل به خصوص مشاغل بند الف و ب که جامعه پزشکی هم یکی از این مشاغل است تا 31 تیر باید به صورت خوداظهاری اعلام شود.

وی گفت: به دلیل اینکه بر اساس رای دیوان عدالت اداری امسال تفاهم نامه بین سازمان نظام پزشکی و سازمان امور مالیاتی وجود ندارد از جامعه پزشکی و تمام مشاغل حرفه پزشکی خواهش می کنیم اظهارنامه های خود را به ویژه درباره درآمد و هزینه به دقت پر کنند و تا 31 تیر تحویل دهند.
معاون نظارت و برنامه ریزی سازمان نظام پزشکی افزود: تفاهمی ضمنی با سازمان امور مالیاتی داشته ایم که بتوانیم تسهیلاتی را برای پزشکانی که تا 31 تیر خوداظهاری دارند داشته باشیم.
جهانگیری با بیان اینکه اگر پزشکان اظهارنامه های مالیاتی را تا تاریخ مدنظر تحویل ندهند نمی توانند از تسهیلات معافیت مشمولان قانون مالیات برخوردار شوند گفت: برای دریافت این تسهیلات باید دو شرط رعایت شود؛ یکی اینکه اظهارنامه ها به واقعیت نزدیک باشد و دیگر اینکه تا 31 تیر خوداظهاری داشته باشند.
وی درباره احتمال صحیح پر نکردن اظهار نامه های مالیاتی توسط پزشکان افزود: سازمان امور مالیاتی و ممیزها این موضوع را بررسی و بر اساس آن مالیات ها را تعیین و دریافت می کنند ولی بر اساس تفاهمی که ما داریم طبق سنوات قبل می توانند با سازمان های نظام پزشکی تماس و مشورت بگیرند که این اظهار نامه ها چطور باشد.
درپایان دکترجهانگیری گفتند:بیشترین مالیاتی که پزشکان تاکنون داده‌اند ۴۵۰ میلیون و ۷۰۰ میلیون تومان بوده است که حتی در مقایسه با مالیات برخی کارخانه ها این مبالغ بیشتر است.

به گزارش پایگاه فرهنگ مالیاتی کشور،مدیر عامل اتحادیه مسکن مهر خراسان جنوبی در گفت و گو با روزنامه خراسان با اشاره به آیین نامه و بخشنامه های شفاف در ارتباط با پرداخت مالیات توسط تعاونی های مسکن مهر گفت: بر اساس این آیین نامه ها هر واحد مسکن مهر حداکثر باید 300 هزار تومان مالیات پرداخت کند.

به گفته «ترابی»، با این که آیین نامه و بخشنامه های مربوط به اداره های مالیات و دارایی ابلاغ شده اما آن طور که باید جدی گرفته نشده یا هماهنگی لازم در این باره بین کارشناسان این ادارات وجود ندارد به طوری که وقتی تعاونی ها در این زمینه به اداره های مالیات مراجعه می کنند با نظرات مختلفی مبنی بر الزام متقاضی به پرداخت یا پرداخت نکردن و یا میزان مبلغ مالیات مواجه می شوند و این امر باعث سردرگمی تعاونی ها شده است.

وی با اشاره به این که در سال های گذشته و امسال بیشتر تعاونی های مسکن بدون راهنمایی و مشاوره کارشناسان امور مالیاتی بیش از 300 هزار تومان به عنوان مالیات پرداخت کرده اند گفت: این در حالی است که اداره های مالیاتی تا پارسال پرداخت این مبلغ مالیات را قبول نداشتند و به تازگی موضوع را پذیرفته اند. وی ادامه داد: در این شرایط بسیاری از تعاونی ها با وجود مکاتبه و مراجعه های مکرر به کارشناسان مطلع دست اندرکار در امور مالیاتی برای رفع مشکلات موجود باز هم برای برگشت مابه التفاوت مالیات پرداخت شده دچار مشکل هستند.