همانگونه که شما خواننده فهیم می دانید،دلایل بسیاری وجود دارند که باعث می شوند هیچ کس دوست نداشته باشد کسی از میزان دقیق دارایی اش باخبر شود. اینها تنها محدود به قشر پردرآمد جامعه هم نمی شود، اگر به دوروبرتان دقت کنید، حتی آدم های کم درآمد هم به طور دقیق به شما نمی گویند چقدر درآمد دارند!بنابراین پرس و جو درباره پردرآمدترین مشاغل حال حاضر ایران را آغاز کردیم و فهرستی که همراه با توضیح می خوانید حاصل همین جست و جو میان جامعه محافظه کار ایران است!
درتکمیل مقدمه عنوان شده پایگاه فرهنگ مالیاتی کشور خاطرنشان می نماید،«تاریخ را که نگاه میکنیم، نبرد طبقات است؛ چه فقیر با غنی و چه رعیت با ارباب و این امری عادی است. در کشور ما که محرومیت بیش از اندازه در مقابل اختلافات طبقاتی وجود دارد و عده زیادی از جوانان و مردم در بیکاری و فقر به سر میبرند و باید برای یک لقمه نان و کسب درآمد از صبح تا شب کار کنند اینگونه کنشهای اجتماعی امری طبیعی است.
وجود طبقه اجتماعی یک پدیده اجتماعی است و در همه جای دنیا وجود دارد و همه جا نیز مردم از ثروتمندان دل خوشی ندارند. در کشور ما نیز مردم فکر میکنند که هرکس پولدار است به واسطه اختلاس و فساد این پول را بدست آورده است و چون خودشان دستشان به جایی بند نیست لذا هرموقع ببیند بلایی نیز برسراین قشر از مردم آمده است خوشحال میشوند و فکر میکنند حق آنها را خوردهاند. البته همه این رفتارها ناشی از اقتصاد بیمار جامعه است و چون اقتصاد بیمار است مردم نمیتوانند درست فکر کنند و نسبت به پولدارهای جامعه خوش بین باشند.»حال بایستی به بخش مهمی از این یاداشت اشاره شود که پردآمدها چه اشخاص یا شغل هایی هستند.
طبق آخرین مستندات منتشرشده در رسانه های نوشتاری و دیداری پردرآمد ترین شغلهای ایران به شرح ذیل می باشند.
درآمد متوسط: سالانه ۳۰ میلیون تومان
بالاترین درآمد: سالانه ۱۵۰ میلیون تومان
درآمد متوسط: سالانه یک میلیارد و ۱۵۲ میلیون تومان
بالاترین درآمد: سالانه ۲ میلیارد و ۸۸۰ میلیون تومان
درآمد متوسط: سالانه ۷۲ میلیون تومان
بالاترین درآمد: سالانه n میلیون تومان بسته به پرونده هایی که گیرتان بیاید
درآمد متوسط: سالانه ۱۵۰ میلیون تومان
بالاترین درآمد: سالانه ۵۰۰ میلیون تومان
وضعیت پرداخت دستمزد بازیکنان و مربیان فوتبال در ایران شاید در حد سایر کشورهای مطرح در قاره آسیا نباشد اما بازهم بازیکنان و مربیان طراز اول فوتبال سالانه کمتر از ۴۰۰ میلیون تومان دریافت نمی کنند.
حال آنکه با این درآمدهای نجومی طبق آخرین اخبار حوزه مالیات کشور بیشترین فرارهای مالیاتی در بین این افراد شناسای شده اند در صورتی که مالیات در نظرگرفته شده شاید در این درآمدهای نجومی اصلا به چشم نیایید با این اوصاف این فرارمالیاتی انگار در کنار درآمد های نجومی یه نوع کلاس کاری محسوب می شود.
در این بین کارشناسان حوزه مالیاتی براین باورند که این افراد خود را مکلف به پرداخت مالیات میداند اما از پرداخت آن خود داری میکند و متاسفانه در کشور عمده فرار مالیاتی و کتمان درآمدها مربوط به بخش بازرگانی تجارت و بازار است که حدود 20 درصد فرار مالیاتی وجود دارد که معادل 11 هزار میلیارد تومان است.
دراین راستا یک جامعه شناسان می گوید، مردم وقتی یک پزشک ، یک چهره ورزشی و یک چهره هنری را می بینند ،فکر می کنند اینها خدوم مردم هستند و کمتر تصور می کنند که برخی از اینها ظاهرشان خدمت گذاری است و باطنشان جمع آوری پول است وقتی خودروهای میلیاردی راسوار می شود مردم می فهمند که اینها خدمتگذار واقعی نیستند والا خدمتگذار واقعی که اینگونه مال اندوزی نمی کند و سوال می شود این افراد در راه توسعه و پیشرفت کشور آیا کاری می کنند آیا این همه مالیات بدهید تا کشورآباد شود و رفاه اجتماعی بیشتر شود و... آیا گوش می دهند و برای آنها اهمیت دارد .واقعیت ماجرا این است که برخی از آنان معتقداند ،پولهایی که از طریق مالیاتها گرفته و هزینه میشود ،این افراد احساس میکنند که مربوط به پول مالیات نیست و پول نفت است. برای برخی این سوال پیش میآید که پول مالیات در کجا هزینه میشود و من چرا باید مالیات پرداخت کنم.
حال آنکه وقتی با این اتفاقات برخی موضوعات افشا می شود مردم نسبت به همراهی و همدلی آنان برای داشتن ایرانی آباد دلسرد می شوند.
سلام و خداقوت
مطلب خوب شما در حرف تو منتشر شد.
http://www.harfeto.ir/?q=node/43000
موفق باشید
یاعلی. التماس دعا