پایگاه فرهنگ مالیاتی کشور

فرهنگ مالیاتی کشور،جهت آشنایی هرچه بیشترآحادمردم باپرداخت مالیات افتتاح شده است
%@%بدانید و آگاه باشید،مالیات یک فریضه و یک راه شرعی در تامین نیازهای مادی کشور است، پایگاه فرهنگ مالیاتی کشور معتقداست مالیات یک تنبیه اجتماعی نیست بلکه مالیات یک فرصت اجتماعی است -آگاه باشید پایگاه فرهنگ مالیاتی کشور،به عنوان یکی از مبلغان فرهنگ مالیاتی درکشور باهدف گسترش اعتلاء فرهنگ مالیاتی کشور می کوشد و به کمک و یاری شما نیاز منداست %@%           
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
(@)__ بدانیم و بدانید مالیاتی __(@) بدانید،دولت درجهت تحقق بخشی از خواسته های مردم درخصوص بالا بودن سطح رفاه و درآمد ،توسعه عدالت اجتماعی وخدمات آموزشی، تولید و اشتغال و سطح بالای پوشش های بیمه ای برنامه هایی را تنظیم وبه مرحله اجرا در آورده است که هدف غایی این برنامه ها آشنایی مردم و مودیان مالیاتی با محل هزینه کرد مالیات می باشد تا پرداخت کنندگان مالیات بدانند پولی که به عنوان مالیات به دولت می دهند در جهت رفاه و آسایش خودشان هزینه می شود. بدانید،فرار مالیاتی منجر به کاهش درآمدهای مالیاتی دولت و اخلال در بودجه بندی شده و مانعی برای دستیابی به اهداف دولت می شود. علاوه براین فرار مالیاتی باعث نارسایی در توزیع عادلانه درآمد، گردآوری ثروت و انباشت غیر تولیدی، تجمل گرایی و افزایش فاصله طبقاتی شده و مآلاً به افزایش تنش های سیاسی و اجتماعی منجر خواهد شد. بدانیم سازمان امورمالیاتی کشور جهت کاهش دغدغه فرارمالیاتی و گسترش فرهنگ پرداخت مالیات در کشور،در کنار انجام فعالیت‏های ذاتی و قانونی خود پیوسته در جهت آگاه‏سازی افکار عمومی جامعه و تقویت بنیه‏ های فرهنگی پرداخت مالیات می‏کوشد. بدانیم باگسترش اعتماد ،ترویج روح جمعی ، بهره گیری از شیوه های اخلاقی وباتاسی ازفرمایشات مقام معظم رهبری(همدلی وهم زبانی) فرهنگی را در جامعه گسترش می دهیم که افراد جامعه به پرداخت مالیات به عنوان وظیفه دینی و مسؤولیت اجتماعی نگاه میکنند و فرار از آن را معصیت و گناه می شمارند و به آن بصورت یک امر مذموم و ناپسند می نگرند و سرپیچی از پرداخت مالیات را مترادف با خیانت ملی و تجاوز به حقوق دیگران میدانند
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
 سوالات مالیاتی  چرامالیات بدهیم  چرافرهنگ مالیاتی   دادخواهی مالیاتی  چالش های مالیاتی  فریضه ای بنام مالیات  بدانید و بدانیم مالیاتی  دغدغه ای بنام فرار مالیاتی  بازار و دغدغه ای بنام مالیات  معافیت های 17گانه مالیاتی  یاداشتی مالیاتی از ونکوورکانادا  بهترین راهکارهای کسب مالیات   فرآیندهای الکترونیکی شده مالیاتی  مزایایی ارسال اظهارنامه الکترونیکی  راهکارهای گسترش فرهنگ مالیاتی  اگر مالیات پرداخت نکنیم چه می شود؟   سازمان امورمالیاتی وفرهنگ مودی مداری  چرانسبت به پرداخت مالیات آلرژی داریم ؟   گسترش فرهنگ مالیاتی با مدیریت جهادی  گسترش فرهنگ مالیاتی باهمدلی و همزبانی  اهمیت برگزاری جشنواره ملی فرهنگ مالیاتی  ثروتمندان چقدر به پرداخت مالیات توجه دارند؟  مالیات برارزش افزوده شامل کدام کالاهانمیشود  پیام پایگاه فرهنگ مالیاتی به مناسبت روز مالیات  انتظار مردم از سازمان امور مالیاتی دولت یازدهم  دلایل عدم ارسال اظهارنامه مالیاتی توسط مودیان  عملکرد سازمان امورمالیاتی در کاهش فرارمالیاتی   عملکردسازمان مالیاتی درارتقاءفرهنگ مودی مداری
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما

هفته بهبود فرهنگ مالیاتی

بسم الله الرحمن الرحیم

با سلام و احترام خدمت مردم متدین و شریف و کلیه فعالان اقتصادی کشور

مالیات یک هزینه اجتماعی است که شهروندان متناسب با در آمد، ثروت و یا مصرف به عنوان بهای خدمات دولت از جمله رفاه، آسایش، امنیت پایه، آموزش و پرورش،آموزش عالی و بهداشت و درمان می پردازند.

مالیات نه تنها قسمتی از درآمدهای یک کشور را تعیین می نماید، بلکه به عنوان یک ابزار کارآمد در اقتصاد موجب تعدیل ثروت شده، وباعث از بین رفتن فاصله طبقاتی ،کاهش تورم در اقتصاد و کاهش درآمد دهک های بالامی گردد که ضمن حمایت از اقشار کم درآمد و آسیب پذیر، قادر به جهت دهی اقتصاد به سمت سرمایه گذاری مولد و مطلوب و نیز هدایت سلایق مصرف کننده به سمت کالاهای خاص و مفید می باشد.

جامعه شناسان به این نتیجه رسیده اند که عظمت و بزرگی یک کشور و تمدن آن بستگی به قوانین مالی و دقت در جمع آوری مالیات دارد و آن چیزی که یک کشور را نیرو مند و استوار نگه می دارد، میزان همکاری مردم در پرداخت مالیات می باشد.

در یک دهه اخیر سیاست گذاران اقتصادی با اطلاع از وضع موجود و شناخت از عدم ثبات و زوال پذیری و همچنین تبعات ناشی از تزریق دلارهای نفتی به اقتصاد در حال توسعه ایران براساس هدف گذاری ها و برنامه های میان مدت و بلند مدت در صدد برآمدند که هزینه های قطار اقتصادی ایران از اتکا به یک پایه عمده درآمدی یعنی نفت،با درآمد مناسب تر و منطقی تر جایگزین نمایند.

لذا در همین راستا تنها سازمان حاکمیتی که باید در سیاستگذاری ،تامین و جایگزینی درآمدهای مالیاتی به جای درآمدهای نفتی نقشی اساسی ایفا می کند،سازمان امور مالیاتی کشور است.

برای تحقق این وظیفه سنگین مسئولین سازمان امور مالیاتی کشور از یک دهه گذشته مخصوصاً در سنوات اخیر برنامه ریزی و تلاش نموده که به طور کلی روشهای مالیات ستانی را در اجرای طرح جامع مالیاتی و پروژه های بزرگ از سنتی (دستی)به مکانیزه(ماشینی)تبدیل نماید.

حال آنکه در دولت یازدهم شاهد رشد و شکوفایی درآمدهای مالیاتی طی 2سال گذشته بوده ایم و سازمان امورمالیاتی کشور، جهت کاهش دغدغه فرارمالیاتی و گسترش فرهنگ پرداخت مالیات در کشور،در کنار انجام فعالیت‏های ذاتی و قانونی خود پیوسته در جهت آگاه‏سازی افکار عمومی جامعه وتقویت بنیه‏ های فرهنگی پرداخت مالیات می‏کوشدوبا برنامه ریزی حساب شده دراین راه گام برداشته که طی دوسال گذشته  با تبلیغات مفید ، برگزاری جشنواره فرهنگ مالیاتی ،تقدیر از مودیان نمونه مالیاتی وتغییر در سازوکارهای مالیات ستانی عملکرد مثبتی ازخودبه نمایش گذاشته است.

درپایان لازم می دانم که از مشارکت مردم ولایت مدار و متدین کشور عزیزمان ایران در پرداخت مالیات و همکاری خوب رسانه های ارتباط جمعی، مجامع امور صنفی،اتحادیه ها و کلیه فعلان اقتصادی و پرسنل خدوم و پر تلاش اداره کل امور مالیاتی در سراسر کشور تشکر نمایم و معتقدم  با گسترش اعتماد ،ترویج روح جمعی ، بهره گیری از شیوه های اخلاقی وباتاسی ازفرمایشات مقام معظم رهبری(همدلی وهم زبانی) فرهنگی را در جامعه گسترش می دهیم که افراد جامعه به پرداخت مالیات بهعنوان وظیفه دینی و مسؤولیت اجتماعی نگاه میکنند و فرار از آن را معصیت و گناه می شمارند و به آن بصورت یک امر مذموم و ناپسند می نگرند و سرپیچی از پرداخت مالیات را مترادف با خیانت ملی و تجاوز به حقوق دیگران میدانند.

با آرزوی توفیق برای همه خدمت گزاران نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران

مهدی حیدرپور

مدیر وبلاگ پایگاه فرهنگ مالیاتی کشور

http://intamedia.blog.ir

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

رسال نظرا

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی