پایگاه فرهنگ مالیاتی کشور

فرهنگ مالیاتی کشور،جهت آشنایی هرچه بیشترآحادمردم باپرداخت مالیات افتتاح شده است
%@%بدانید و آگاه باشید،مالیات یک فریضه و یک راه شرعی در تامین نیازهای مادی کشور است، پایگاه فرهنگ مالیاتی کشور معتقداست مالیات یک تنبیه اجتماعی نیست بلکه مالیات یک فرصت اجتماعی است -آگاه باشید پایگاه فرهنگ مالیاتی کشور،به عنوان یکی از مبلغان فرهنگ مالیاتی درکشور باهدف گسترش اعتلاء فرهنگ مالیاتی کشور می کوشد و به کمک و یاری شما نیاز منداست %@%           
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
(@)__ بدانیم و بدانید مالیاتی __(@) بدانید،دولت درجهت تحقق بخشی از خواسته های مردم درخصوص بالا بودن سطح رفاه و درآمد ،توسعه عدالت اجتماعی وخدمات آموزشی، تولید و اشتغال و سطح بالای پوشش های بیمه ای برنامه هایی را تنظیم وبه مرحله اجرا در آورده است که هدف غایی این برنامه ها آشنایی مردم و مودیان مالیاتی با محل هزینه کرد مالیات می باشد تا پرداخت کنندگان مالیات بدانند پولی که به عنوان مالیات به دولت می دهند در جهت رفاه و آسایش خودشان هزینه می شود. بدانید،فرار مالیاتی منجر به کاهش درآمدهای مالیاتی دولت و اخلال در بودجه بندی شده و مانعی برای دستیابی به اهداف دولت می شود. علاوه براین فرار مالیاتی باعث نارسایی در توزیع عادلانه درآمد، گردآوری ثروت و انباشت غیر تولیدی، تجمل گرایی و افزایش فاصله طبقاتی شده و مآلاً به افزایش تنش های سیاسی و اجتماعی منجر خواهد شد. بدانیم سازمان امورمالیاتی کشور جهت کاهش دغدغه فرارمالیاتی و گسترش فرهنگ پرداخت مالیات در کشور،در کنار انجام فعالیت‏های ذاتی و قانونی خود پیوسته در جهت آگاه‏سازی افکار عمومی جامعه و تقویت بنیه‏ های فرهنگی پرداخت مالیات می‏کوشد. بدانیم باگسترش اعتماد ،ترویج روح جمعی ، بهره گیری از شیوه های اخلاقی وباتاسی ازفرمایشات مقام معظم رهبری(همدلی وهم زبانی) فرهنگی را در جامعه گسترش می دهیم که افراد جامعه به پرداخت مالیات به عنوان وظیفه دینی و مسؤولیت اجتماعی نگاه میکنند و فرار از آن را معصیت و گناه می شمارند و به آن بصورت یک امر مذموم و ناپسند می نگرند و سرپیچی از پرداخت مالیات را مترادف با خیانت ملی و تجاوز به حقوق دیگران میدانند
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
 سوالات مالیاتی  چرامالیات بدهیم  چرافرهنگ مالیاتی   دادخواهی مالیاتی  چالش های مالیاتی  فریضه ای بنام مالیات  بدانید و بدانیم مالیاتی  دغدغه ای بنام فرار مالیاتی  بازار و دغدغه ای بنام مالیات  معافیت های 17گانه مالیاتی  یاداشتی مالیاتی از ونکوورکانادا  بهترین راهکارهای کسب مالیات   فرآیندهای الکترونیکی شده مالیاتی  مزایایی ارسال اظهارنامه الکترونیکی  راهکارهای گسترش فرهنگ مالیاتی  اگر مالیات پرداخت نکنیم چه می شود؟   سازمان امورمالیاتی وفرهنگ مودی مداری  چرانسبت به پرداخت مالیات آلرژی داریم ؟   گسترش فرهنگ مالیاتی با مدیریت جهادی  گسترش فرهنگ مالیاتی باهمدلی و همزبانی  اهمیت برگزاری جشنواره ملی فرهنگ مالیاتی  ثروتمندان چقدر به پرداخت مالیات توجه دارند؟  مالیات برارزش افزوده شامل کدام کالاهانمیشود  پیام پایگاه فرهنگ مالیاتی به مناسبت روز مالیات  انتظار مردم از سازمان امور مالیاتی دولت یازدهم  دلایل عدم ارسال اظهارنامه مالیاتی توسط مودیان  عملکرد سازمان امورمالیاتی در کاهش فرارمالیاتی   عملکردسازمان مالیاتی درارتقاءفرهنگ مودی مداری
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما

به گزارش پایگاه فرهنگ مالیاتی کشور،حسین وکیلی معاون مالیات‌های مستقیم سازمان امور مالیاتی در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه اقتصاد کلان  گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان گفت: 31 تیر ماه آخرین مهلت ارائه اظهارنامه‌ها می‌باشد که طبق قانون این زمان تمدید نمی‌شود.

با توجه به این که امروز آخرین روز کاری است، مؤدیان موظف هستند تا پایان روز کاری اظهارنامه‌های خود را تسلیم کنند.

وی ادامه داد: بررسی‌ها از دفاتر پیشخوان، کافی‌نت‌های مجاز و ادارات مالیاتی نشان می‌دهد روند انجام امور مالیاتی طی چند روز اخیر به صورت الکترونیک مطلوب بوده است و اگر مؤدیان با مشکلی مواجه شده‌اند، علت آن سایر عوامل از جمله ضعف خطوط اینترنتی، مشکلات سخت‌افزاری و نرم‌افزاری بوده است.

وکیلی گفت: تاکنون حدود 4 میلیون و 700 هزار اظهارنامه دریافت شده است و این تعداد اظهارنامه که چندان هم حجم کمی نیست، نشانگر انجام امور مطلوب مالیاتی است.

معاون مالیات‌های مستقیم در پاسخ به سوال خبرنگار گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان مبنی بر وجود ازدحام و کند پیش رفتن برخی امور مالیاتی گفت:همواره تأکید بر آن بوده است که ارائه اظهارنامه‌ها و امور مالیاتی به روزهای نهایی موکول نشود، مشاهده حجم بسیار بالای اظهارنامه‌ها، هرچند پس از گذشت 4 ماه در روزهای پایانی قطعاً مشکلاتی را برای مراکز ارائه خدمات به وجود می‌آورد.

وکیلی گفت: کافی‌نت‌ها و مراکز مجاز با اخذ گواهی و گذراندن دوره‌های آموزشی، مجوز انجام امور مالیاتی را به عهده داشتند، در ضمن نرم‌افزار مربوط طوری طراحی شده بود که الزام به حضور فیزیکی مؤدیان در سازمان امور مالیاتی نباشد و آن‌ها با حداقل اطلاعات شخصی به راحتی اقدام به تسلیم اظهارنامه‌های خود کنند.

وی ادامه داد: حدود 4 میلیون و 700 هزار اظهارنامه از 5 میلیون اظهارنامه ارائه شده مربوط به اشخاص حقیقی است که آن‌ها می‌توانند با اطلاعات محدود شناسنامه‌ای و ثبت درآمد و هزینه خود، اقدام به دریافت کد رهگیری کنند.

وکیلی در پایان تأکید کرد: تاکنون طبق رقم، مالیات به دست آمده هنوز با بودجه تعیین شده فاصله دارد و امید است این مقدار حدود 90 الی 95 درصد بودجه تعیین شده را پوشش دهد.

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

رسال نظرا

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی