پایگاه فرهنگ مالیاتی کشور

فرهنگ مالیاتی کشور،جهت آشنایی هرچه بیشترآحادمردم باپرداخت مالیات افتتاح شده است
%@%بدانید و آگاه باشید،مالیات یک فریضه و یک راه شرعی در تامین نیازهای مادی کشور است، پایگاه فرهنگ مالیاتی کشور معتقداست مالیات یک تنبیه اجتماعی نیست بلکه مالیات یک فرصت اجتماعی است -آگاه باشید پایگاه فرهنگ مالیاتی کشور،به عنوان یکی از مبلغان فرهنگ مالیاتی درکشور باهدف گسترش اعتلاء فرهنگ مالیاتی کشور می کوشد و به کمک و یاری شما نیاز منداست %@%           
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
(@)__ بدانیم و بدانید مالیاتی __(@) بدانید،دولت درجهت تحقق بخشی از خواسته های مردم درخصوص بالا بودن سطح رفاه و درآمد ،توسعه عدالت اجتماعی وخدمات آموزشی، تولید و اشتغال و سطح بالای پوشش های بیمه ای برنامه هایی را تنظیم وبه مرحله اجرا در آورده است که هدف غایی این برنامه ها آشنایی مردم و مودیان مالیاتی با محل هزینه کرد مالیات می باشد تا پرداخت کنندگان مالیات بدانند پولی که به عنوان مالیات به دولت می دهند در جهت رفاه و آسایش خودشان هزینه می شود. بدانید،فرار مالیاتی منجر به کاهش درآمدهای مالیاتی دولت و اخلال در بودجه بندی شده و مانعی برای دستیابی به اهداف دولت می شود. علاوه براین فرار مالیاتی باعث نارسایی در توزیع عادلانه درآمد، گردآوری ثروت و انباشت غیر تولیدی، تجمل گرایی و افزایش فاصله طبقاتی شده و مآلاً به افزایش تنش های سیاسی و اجتماعی منجر خواهد شد. بدانیم سازمان امورمالیاتی کشور جهت کاهش دغدغه فرارمالیاتی و گسترش فرهنگ پرداخت مالیات در کشور،در کنار انجام فعالیت‏های ذاتی و قانونی خود پیوسته در جهت آگاه‏سازی افکار عمومی جامعه و تقویت بنیه‏ های فرهنگی پرداخت مالیات می‏کوشد. بدانیم باگسترش اعتماد ،ترویج روح جمعی ، بهره گیری از شیوه های اخلاقی وباتاسی ازفرمایشات مقام معظم رهبری(همدلی وهم زبانی) فرهنگی را در جامعه گسترش می دهیم که افراد جامعه به پرداخت مالیات به عنوان وظیفه دینی و مسؤولیت اجتماعی نگاه میکنند و فرار از آن را معصیت و گناه می شمارند و به آن بصورت یک امر مذموم و ناپسند می نگرند و سرپیچی از پرداخت مالیات را مترادف با خیانت ملی و تجاوز به حقوق دیگران میدانند
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
 سوالات مالیاتی  چرامالیات بدهیم  چرافرهنگ مالیاتی   دادخواهی مالیاتی  چالش های مالیاتی  فریضه ای بنام مالیات  بدانید و بدانیم مالیاتی  دغدغه ای بنام فرار مالیاتی  بازار و دغدغه ای بنام مالیات  معافیت های 17گانه مالیاتی  یاداشتی مالیاتی از ونکوورکانادا  بهترین راهکارهای کسب مالیات   فرآیندهای الکترونیکی شده مالیاتی  مزایایی ارسال اظهارنامه الکترونیکی  راهکارهای گسترش فرهنگ مالیاتی  اگر مالیات پرداخت نکنیم چه می شود؟   سازمان امورمالیاتی وفرهنگ مودی مداری  چرانسبت به پرداخت مالیات آلرژی داریم ؟   گسترش فرهنگ مالیاتی با مدیریت جهادی  گسترش فرهنگ مالیاتی باهمدلی و همزبانی  اهمیت برگزاری جشنواره ملی فرهنگ مالیاتی  ثروتمندان چقدر به پرداخت مالیات توجه دارند؟  مالیات برارزش افزوده شامل کدام کالاهانمیشود  پیام پایگاه فرهنگ مالیاتی به مناسبت روز مالیات  انتظار مردم از سازمان امور مالیاتی دولت یازدهم  دلایل عدم ارسال اظهارنامه مالیاتی توسط مودیان  عملکرد سازمان امورمالیاتی در کاهش فرارمالیاتی   عملکردسازمان مالیاتی درارتقاءفرهنگ مودی مداری
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما

به گزارش پایگاه فرهنگ مالیاتی کشور، رئیس اتحادیه چادردوزان و برزنت فروشاندر گفت‌وگو با ایرنا با اشاره به فعالیت‌های اتحادیه چادر دوزان و برزنت فروشان، گفت: امواج مشکلات و کمبود هایی که بر سر اقتصاد کشور مانند آواری ریخته شده است، گریبان اصناف مختلف به خصوص اتحادیه چادر دوزان و برزنت فروشان را در این شرایط نا مساعد گرفته است.

وی با تأکید بر اینکه توافقنامه هسته ای تاثیری در بهبود وضعیت صنف چادر دوزان و برزنت فروشان ندارد، اضافه کرد: این اتفاق بعد از گذشت بیش از یک دهه در کش و قوس به نقطه نهایی رسید و در مجموع می‌تواند برای اقتصاد ایران در آینده‌ای نزدیک بعد از نهایی شدن در شورای امنیت سازمان ملل پیامدهای مثبتی را به همراه داشته باشد.

سرعت صعودی مالیات بر صنف چادر دوزان و برزنت فروشان

رئیس اتحادیه چادر دوزان و برزنت فروشان در تشریح مشکلات داخلی این صنف از اختلاف بین سازمان مالیاتی و  اتحادیه چادر دوزان و برزنت فروشان خبرداد و ابراز کرد: سیستم دارایی و سیاست های اعمال شده برای این صنف به یک معضلی بزرگ تبدیل شده است، زیرا مالیات هایی که به صنف ما اختصاص داده می شود سرعت صعودی قابل توجهی دارد.

وی در ادامه این کالبدشکافی مالیاتی در بدنه صنف چادر دوزان و برزنت فروشان، تصریح کرد: متناسب با منبع مالی دو و نیم میلیونی 11 میلیون مالیات و برای یک کارگاه با اندوخته مالی هشت میلیونی، اداره دارایی مالیاتی بالغ بر 40 میلیون تومان می نویسد و متاسفانه اعتراضات این صنف به جایی نمی رسد و اداره دارایی کار خود را انجام می دهد.

ایلکا با انتقاد از خروج 60 درصد از کارخانه‌ها و مجموعه‌های صنعتی چادردوزی و فروش برزنت از سیستم اقتصاد کشور، اضافه کرد: مالیات‌های سنگین اداره دارایی این ریزش که تخریب بدنه اشتغال زایی را به همراه دارد به وجود آورده است.

رئیس اتحادیه چادر دوزان و برزنت فروشان در خاتمه اظهار کرد: سیستم چرخه اقصاد کشور بخاطر انبوه مشکلات و کاستی ها رکود را گریبانگیر اصناف کرده و برای بازار این حاصل تخریبی را به ارمغان آورده است.

نظرات (۱)

  • نیلوفر فروتن
  • نمی دونم باید چی گفت...
    آخرش نفهمیدیم این برنج کارا که مجبور میشن زمینشون و بفروشن یا اینکه تغییر کاربری بدن و مسکونی کنن بخاطر اینکه کسی محصولاتشون و نمی خره... یا واردات دارن میکنن.
    در جواب هم پاسخ دقیقی نمیدن..

    رسال نظرا

    ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
    شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
    <b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
    تجدید کد امنیتی