پایگاه فرهنگ مالیاتی کشور

فرهنگ مالیاتی کشور،جهت آشنایی هرچه بیشترآحادمردم باپرداخت مالیات افتتاح شده است
%@%بدانید و آگاه باشید،مالیات یک فریضه و یک راه شرعی در تامین نیازهای مادی کشور است، پایگاه فرهنگ مالیاتی کشور معتقداست مالیات یک تنبیه اجتماعی نیست بلکه مالیات یک فرصت اجتماعی است -آگاه باشید پایگاه فرهنگ مالیاتی کشور،به عنوان یکی از مبلغان فرهنگ مالیاتی درکشور باهدف گسترش اعتلاء فرهنگ مالیاتی کشور می کوشد و به کمک و یاری شما نیاز منداست %@%           
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
(@)__ بدانیم و بدانید مالیاتی __(@) بدانید،دولت درجهت تحقق بخشی از خواسته های مردم درخصوص بالا بودن سطح رفاه و درآمد ،توسعه عدالت اجتماعی وخدمات آموزشی، تولید و اشتغال و سطح بالای پوشش های بیمه ای برنامه هایی را تنظیم وبه مرحله اجرا در آورده است که هدف غایی این برنامه ها آشنایی مردم و مودیان مالیاتی با محل هزینه کرد مالیات می باشد تا پرداخت کنندگان مالیات بدانند پولی که به عنوان مالیات به دولت می دهند در جهت رفاه و آسایش خودشان هزینه می شود. بدانید،فرار مالیاتی منجر به کاهش درآمدهای مالیاتی دولت و اخلال در بودجه بندی شده و مانعی برای دستیابی به اهداف دولت می شود. علاوه براین فرار مالیاتی باعث نارسایی در توزیع عادلانه درآمد، گردآوری ثروت و انباشت غیر تولیدی، تجمل گرایی و افزایش فاصله طبقاتی شده و مآلاً به افزایش تنش های سیاسی و اجتماعی منجر خواهد شد. بدانیم سازمان امورمالیاتی کشور جهت کاهش دغدغه فرارمالیاتی و گسترش فرهنگ پرداخت مالیات در کشور،در کنار انجام فعالیت‏های ذاتی و قانونی خود پیوسته در جهت آگاه‏سازی افکار عمومی جامعه و تقویت بنیه‏ های فرهنگی پرداخت مالیات می‏کوشد. بدانیم باگسترش اعتماد ،ترویج روح جمعی ، بهره گیری از شیوه های اخلاقی وباتاسی ازفرمایشات مقام معظم رهبری(همدلی وهم زبانی) فرهنگی را در جامعه گسترش می دهیم که افراد جامعه به پرداخت مالیات به عنوان وظیفه دینی و مسؤولیت اجتماعی نگاه میکنند و فرار از آن را معصیت و گناه می شمارند و به آن بصورت یک امر مذموم و ناپسند می نگرند و سرپیچی از پرداخت مالیات را مترادف با خیانت ملی و تجاوز به حقوق دیگران میدانند
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
 سوالات مالیاتی  چرامالیات بدهیم  چرافرهنگ مالیاتی   دادخواهی مالیاتی  چالش های مالیاتی  فریضه ای بنام مالیات  بدانید و بدانیم مالیاتی  دغدغه ای بنام فرار مالیاتی  بازار و دغدغه ای بنام مالیات  معافیت های 17گانه مالیاتی  یاداشتی مالیاتی از ونکوورکانادا  بهترین راهکارهای کسب مالیات   فرآیندهای الکترونیکی شده مالیاتی  مزایایی ارسال اظهارنامه الکترونیکی  راهکارهای گسترش فرهنگ مالیاتی  اگر مالیات پرداخت نکنیم چه می شود؟   سازمان امورمالیاتی وفرهنگ مودی مداری  چرانسبت به پرداخت مالیات آلرژی داریم ؟   گسترش فرهنگ مالیاتی با مدیریت جهادی  گسترش فرهنگ مالیاتی باهمدلی و همزبانی  اهمیت برگزاری جشنواره ملی فرهنگ مالیاتی  ثروتمندان چقدر به پرداخت مالیات توجه دارند؟  مالیات برارزش افزوده شامل کدام کالاهانمیشود  پیام پایگاه فرهنگ مالیاتی به مناسبت روز مالیات  انتظار مردم از سازمان امور مالیاتی دولت یازدهم  دلایل عدم ارسال اظهارنامه مالیاتی توسط مودیان  عملکرد سازمان امورمالیاتی در کاهش فرارمالیاتی   عملکردسازمان مالیاتی درارتقاءفرهنگ مودی مداری
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما

سال اول دولت دوازدهم با سال اول اجرای برنامه ششم توسعه مقارن شده است. برنامه ششم توسعه، اهداف مهمی را برای اقتصاد کشور تعیین کرده که دولت دوم حسن روحانی باید در جهت تحقق آن‌ها حرکت کند.
به گزارش پایگاه فرهنگ مالیاتی کشور، هدف کلان برنامه ششم توسعه رسیدن به نرخ رشد اقتصادی متوسط سالیانه ۸ درصد است. برای رسیدن به چنین رشدی درآمدهای مالیاتی و درآمدهای نفتی، سهم مهمی خواهند داشت.
برنامه ششم توسعه طوری نوشته شده است که درآمدهای نفتی در راستای اهداف توسعه‌ای به کار گرفته شود و این درآمدها به موتور محرک رونق و توسعه اقتصادی تبدیل شوند. در واقع، نگاه به درآمدهای نفتی در برنامه ششم، نگاه توسعه‌ای‌ و نه نگاه حل مشکلات بودجه‌ای، خصوصاً بودجه جاری‌ است. اتکای بودجه عمومی کشور به درآمدهای نفتی در برنامه ششم توسعه کاهش خواهد یافت.
کل منابع حاصل از صادرات نفت و میعانات گازی در طول اجرای برنامه ششم توسعه (سال‌های ۱۳۹۶ تا ۱۴۰۰)، ۵۸۹ هزار میلیارد تومان برآورد شده است. جالب است درآمدهای مالیاتی، تقریباً دو برابر درآمدهای نفتی برآورد شده است. نسبت منابع نفتی به کل منابع باید تا سال آخر برنامه، یعنی سال ۱۴۰۰، به 4/20 درصد برسد؛ این در حالی است که نسبت درآمدهای مالیاتی به کل منابع در سال ۱۴۰۰، 8/49 درصد برآورد شده است.
صادرات غیرنفتی باید در طول اجرای برنامه ششم توسعه، رشد سالانه 21/7 درصدی را تجربه کند و در سال آخر برنامه به حدود ۱۱۳ میلیارد دلار برسد.
در این میان، صنعت پتروشیمی نقش‌ مهمی در افزایش صادرات غیرنفتی خواهد داشت و ظرفیت تولید محصولات پتروشیمی باید تا سال ۱۴۰۰، به ۱۰۰ میلیون تن برسد.
در برنامه ششم توسعه، سهم صندوق توسعه ملی از فروش نفت و میعانات گازی ۳۰ درصد تعیین شده و مقرر شده که سالانه ۲ درصد به سهم این صندوق اضافه شود. همچنین سهم شرکت ملی نفت ایران از فروش نفت و میعانات گازی 5/14 درصد تعیین شده است. سهم مناطق نفت‌خیز، گازخیز و مناطق کمتر توسعه‌یافته از درآمدهای حاصل از صادرات نفت و میعانات، نیز ۳ درصد تعیین شده که این رقم نسبت به قبل یک درصد افزایش داشته است.
مقامات وزارت نفت سال گذشته گفته بودند که در برنامه ششم توسعه، صنعت نفت به ۲۰۰ میلیارد دلار سرمایه‌گذاری نیاز دارد که از این میان سهم بخش بالادستی، ۱۳۰ میلیارد دلار است.
به گفته‌های برخی مقامات وزارت نفت قرار است تا پایان برنامه ششم توسعه، تولید نفت به 7/4 میلیون بشکه در روز، تولید میعانات گازی به 1/1 میلیون بشکه در روز و تولید گاز به بیش‌از 3/1 میلیارد متر مکعب در روز برسد. وزرات نفت قصد دارد در دوره زمانی برنامه ششم توسعه به برخی از کشورهای همسایه نظیر عراق، پاکستان، عمان و شاید امارات متحده عربی گاز صادر کند.
همچنین جذب سرمایه در صنعت پالایش و صنعت پتروشیمی نیز در طول برنامه ششم توسعه، حدود ۷۰ میلیارد دلار برآورد شده است.

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

رسال نظرا

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی