پایگاه فرهنگ مالیاتی کشور

فرهنگ مالیاتی کشور،جهت آشنایی هرچه بیشترآحادمردم باپرداخت مالیات افتتاح شده است
%@%بدانید و آگاه باشید،مالیات یک فریضه و یک راه شرعی در تامین نیازهای مادی کشور است، پایگاه فرهنگ مالیاتی کشور معتقداست مالیات یک تنبیه اجتماعی نیست بلکه مالیات یک فرصت اجتماعی است -آگاه باشید پایگاه فرهنگ مالیاتی کشور،به عنوان یکی از مبلغان فرهنگ مالیاتی درکشور باهدف گسترش اعتلاء فرهنگ مالیاتی کشور می کوشد و به کمک و یاری شما نیاز منداست %@%           
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
(@)__ بدانیم و بدانید مالیاتی __(@) بدانید،دولت درجهت تحقق بخشی از خواسته های مردم درخصوص بالا بودن سطح رفاه و درآمد ،توسعه عدالت اجتماعی وخدمات آموزشی، تولید و اشتغال و سطح بالای پوشش های بیمه ای برنامه هایی را تنظیم وبه مرحله اجرا در آورده است که هدف غایی این برنامه ها آشنایی مردم و مودیان مالیاتی با محل هزینه کرد مالیات می باشد تا پرداخت کنندگان مالیات بدانند پولی که به عنوان مالیات به دولت می دهند در جهت رفاه و آسایش خودشان هزینه می شود. بدانید،فرار مالیاتی منجر به کاهش درآمدهای مالیاتی دولت و اخلال در بودجه بندی شده و مانعی برای دستیابی به اهداف دولت می شود. علاوه براین فرار مالیاتی باعث نارسایی در توزیع عادلانه درآمد، گردآوری ثروت و انباشت غیر تولیدی، تجمل گرایی و افزایش فاصله طبقاتی شده و مآلاً به افزایش تنش های سیاسی و اجتماعی منجر خواهد شد. بدانیم سازمان امورمالیاتی کشور جهت کاهش دغدغه فرارمالیاتی و گسترش فرهنگ پرداخت مالیات در کشور،در کنار انجام فعالیت‏های ذاتی و قانونی خود پیوسته در جهت آگاه‏سازی افکار عمومی جامعه و تقویت بنیه‏ های فرهنگی پرداخت مالیات می‏کوشد. بدانیم باگسترش اعتماد ،ترویج روح جمعی ، بهره گیری از شیوه های اخلاقی وباتاسی ازفرمایشات مقام معظم رهبری(همدلی وهم زبانی) فرهنگی را در جامعه گسترش می دهیم که افراد جامعه به پرداخت مالیات به عنوان وظیفه دینی و مسؤولیت اجتماعی نگاه میکنند و فرار از آن را معصیت و گناه می شمارند و به آن بصورت یک امر مذموم و ناپسند می نگرند و سرپیچی از پرداخت مالیات را مترادف با خیانت ملی و تجاوز به حقوق دیگران میدانند
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
 سوالات مالیاتی  چرامالیات بدهیم  چرافرهنگ مالیاتی   دادخواهی مالیاتی  چالش های مالیاتی  فریضه ای بنام مالیات  بدانید و بدانیم مالیاتی  دغدغه ای بنام فرار مالیاتی  بازار و دغدغه ای بنام مالیات  معافیت های 17گانه مالیاتی  یاداشتی مالیاتی از ونکوورکانادا  بهترین راهکارهای کسب مالیات   فرآیندهای الکترونیکی شده مالیاتی  مزایایی ارسال اظهارنامه الکترونیکی  راهکارهای گسترش فرهنگ مالیاتی  اگر مالیات پرداخت نکنیم چه می شود؟   سازمان امورمالیاتی وفرهنگ مودی مداری  چرانسبت به پرداخت مالیات آلرژی داریم ؟   گسترش فرهنگ مالیاتی با مدیریت جهادی  گسترش فرهنگ مالیاتی باهمدلی و همزبانی  اهمیت برگزاری جشنواره ملی فرهنگ مالیاتی  ثروتمندان چقدر به پرداخت مالیات توجه دارند؟  مالیات برارزش افزوده شامل کدام کالاهانمیشود  پیام پایگاه فرهنگ مالیاتی به مناسبت روز مالیات  انتظار مردم از سازمان امور مالیاتی دولت یازدهم  دلایل عدم ارسال اظهارنامه مالیاتی توسط مودیان  عملکرد سازمان امورمالیاتی در کاهش فرارمالیاتی   عملکردسازمان مالیاتی درارتقاءفرهنگ مودی مداری
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما

براساس قانونی که از اسفندماه سال گذشته توسط شرکت های بیمه اجرایی شده است، افرادی که بیمه عمر خریداری می کنند باید ۹ درصد مالیات بر ارزش افزوده بپردازند.

به گزارش پایگاه فرهنگ مالیاتی کشور،قانون مالیات بر ارزش افزوده از سال ۱۳۸۷ به طور آزمایشی اجرایی شده است. در بیشتر کشورها بویژه کشورهای توسعه یافته، صنعت بیمه مالیات بر ارزش افزوده پرداخت نمی‌کند و به منظور توسعه صنعت بیمه و افزایش سهم آن از تولید ناخالص داخلی کشور لازم است صنعت بیمه ایران نیز از پرداخت مالیات بر ارزش افزوده معاف شود.

اما در اواخر کار مجلس شورای اسلامی یکی از مهمترین تکالیف صنعت بیمه در برنامه ۵ ساله ششم توسعه افزایش سهم بیمه های زندگی از حدود ۱۲ درصد کنونی به ۵۰ درصد بود.

همزمان با تصویب این موضوع در مجلس، علی طیب نیا وزیر امور اقتصادی و دارایی نیز اعلام کرد که دولت در تلاش است تا اخذ مالیات از صنعت بیمه را حذف کند. در تمام دنیا نیز رشته های بیمه ای معاف از مالیات هستند.

یکی از مهمترین وی‍ژگی ها و مزیت های بیمه عمر معاف بودن از هرگونه مالیات بود که با اعمال تغییرات جدید، از جذابیت آن تا حد زیادی کاسته خواهد شد.

بر اساس تغییرات جدید که از اسفندماه سال گذشته آئین نامه آن نیز در اختیار نمایندگی های فروش قرار گرفته، مالیات بر ارزش افزوده به تمامی پوشش های بیمه ای تعلق خواهد گرفت.

تغییرات جدید البته برای آورده اولیه بیمه گذاران، مالیاتی در نظر نگرفته است؛ اما این افراد باید همزمان با پرداخت اقساط ماهیانه یا سالیانه بیمه های عمر خود ۹ درصد مالیات بر ارزش افزوده پرداخت کنند.

برخی از فعالین صنعت بیمه می گویند همزمان با اعلام این موضوع به افرادی که بیمه نامه عمر و زندگی خریداری کرده اند، با اعتراض آنها مواجه شده اند زیرا در زمان خرید بیمه نامه یکی از مهمترین موضوعات وعده دریافت نکردن مالیات بوده است.
ابراهیم حمیدی مدیرعامل شرکت بیمه ایران معین درباره بخشنامه اخیر اخذ مالیات بر ارزش افزوده از بیمه نامه های زندگی دارای ذخیره ریاضی به ایبِنا گفت: این مالیات از بخش پس اندازی بیمه های زندگی دریافت نخواهد شد بلکه مربوط به بخش عمر بیمه نامه است و اخذ این مالیات بر اساس قانون انجام می شود.

با این حال در روزهای اخیر این سوال جدی به وجود آمده است که آیا دریافت مالیات بر ارزش افزوده با سیاست افزایش سهم بیمه های زندگی در تناقض نیست؟ چگونه از صنعت بیمه خواسته می شود تا سهم بیمه های زندگی را از ۱۲ تا ۱۳ درصد کنونی به ۵۰ درصد برساند ولی همزمان با اخذ مالیات و گران کردن بیمه نامه توقع داریم بیمه گذاران برای خرید این نوع بیمه نامه اقبال بیشتری نشان دهند؟

به نوشته ایبنا،باید توجه داشت که صنعت بیمه در سال های گذشته همواره بدنبال حذف مالیات بر ارزش افزوده از رشته های مختلف این صنعت به ویژه بیمه نامه های اجباری مانند شخص ثالث بوده و هست.

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

رسال نظرا

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی