پایگاه فرهنگ مالیاتی کشور

فرهنگ مالیاتی کشور،جهت آشنایی هرچه بیشترآحادمردم باپرداخت مالیات افتتاح شده است
%@%بدانید و آگاه باشید،مالیات یک فریضه و یک راه شرعی در تامین نیازهای مادی کشور است، پایگاه فرهنگ مالیاتی کشور معتقداست مالیات یک تنبیه اجتماعی نیست بلکه مالیات یک فرصت اجتماعی است -آگاه باشید پایگاه فرهنگ مالیاتی کشور،به عنوان یکی از مبلغان فرهنگ مالیاتی درکشور باهدف گسترش اعتلاء فرهنگ مالیاتی کشور می کوشد و به کمک و یاری شما نیاز منداست %@%           
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
(@)__ بدانیم و بدانید مالیاتی __(@) بدانید،دولت درجهت تحقق بخشی از خواسته های مردم درخصوص بالا بودن سطح رفاه و درآمد ،توسعه عدالت اجتماعی وخدمات آموزشی، تولید و اشتغال و سطح بالای پوشش های بیمه ای برنامه هایی را تنظیم وبه مرحله اجرا در آورده است که هدف غایی این برنامه ها آشنایی مردم و مودیان مالیاتی با محل هزینه کرد مالیات می باشد تا پرداخت کنندگان مالیات بدانند پولی که به عنوان مالیات به دولت می دهند در جهت رفاه و آسایش خودشان هزینه می شود. بدانید،فرار مالیاتی منجر به کاهش درآمدهای مالیاتی دولت و اخلال در بودجه بندی شده و مانعی برای دستیابی به اهداف دولت می شود. علاوه براین فرار مالیاتی باعث نارسایی در توزیع عادلانه درآمد، گردآوری ثروت و انباشت غیر تولیدی، تجمل گرایی و افزایش فاصله طبقاتی شده و مآلاً به افزایش تنش های سیاسی و اجتماعی منجر خواهد شد. بدانیم سازمان امورمالیاتی کشور جهت کاهش دغدغه فرارمالیاتی و گسترش فرهنگ پرداخت مالیات در کشور،در کنار انجام فعالیت‏های ذاتی و قانونی خود پیوسته در جهت آگاه‏سازی افکار عمومی جامعه و تقویت بنیه‏ های فرهنگی پرداخت مالیات می‏کوشد. بدانیم باگسترش اعتماد ،ترویج روح جمعی ، بهره گیری از شیوه های اخلاقی وباتاسی ازفرمایشات مقام معظم رهبری(همدلی وهم زبانی) فرهنگی را در جامعه گسترش می دهیم که افراد جامعه به پرداخت مالیات به عنوان وظیفه دینی و مسؤولیت اجتماعی نگاه میکنند و فرار از آن را معصیت و گناه می شمارند و به آن بصورت یک امر مذموم و ناپسند می نگرند و سرپیچی از پرداخت مالیات را مترادف با خیانت ملی و تجاوز به حقوق دیگران میدانند
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
 سوالات مالیاتی  چرامالیات بدهیم  چرافرهنگ مالیاتی   دادخواهی مالیاتی  چالش های مالیاتی  فریضه ای بنام مالیات  بدانید و بدانیم مالیاتی  دغدغه ای بنام فرار مالیاتی  بازار و دغدغه ای بنام مالیات  معافیت های 17گانه مالیاتی  یاداشتی مالیاتی از ونکوورکانادا  بهترین راهکارهای کسب مالیات   فرآیندهای الکترونیکی شده مالیاتی  مزایایی ارسال اظهارنامه الکترونیکی  راهکارهای گسترش فرهنگ مالیاتی  اگر مالیات پرداخت نکنیم چه می شود؟   سازمان امورمالیاتی وفرهنگ مودی مداری  چرانسبت به پرداخت مالیات آلرژی داریم ؟   گسترش فرهنگ مالیاتی با مدیریت جهادی  گسترش فرهنگ مالیاتی باهمدلی و همزبانی  اهمیت برگزاری جشنواره ملی فرهنگ مالیاتی  ثروتمندان چقدر به پرداخت مالیات توجه دارند؟  مالیات برارزش افزوده شامل کدام کالاهانمیشود  پیام پایگاه فرهنگ مالیاتی به مناسبت روز مالیات  انتظار مردم از سازمان امور مالیاتی دولت یازدهم  دلایل عدم ارسال اظهارنامه مالیاتی توسط مودیان  عملکرد سازمان امورمالیاتی در کاهش فرارمالیاتی   عملکردسازمان مالیاتی درارتقاءفرهنگ مودی مداری
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما

یک فعال صنعتی ایران اجرای اصلاحیه قانون مالیات های مستقیم را برای شفاف سازی فعالیت های مالی در کشور ضروری ارزیابی کرد و در عین حال، گفت: دولت عدم افشای اطلاعات افراد را خیلی جدی و سختگیرانه تضمین کند.

به گزارش پایگاه فرهنگ مالیاتی کشور،آرمان خالقی با بیان آنکه در این قانون تمام امکاناتی که سازمان امور مالیاتی نیاز دارد تا بررسی های لازم برای اطلاع از صحت درآمدها و کتمان آن را انجام دهد، پیش بینی شده افزود: پیش از این نیز چنین امکانی پیش بینی شده بود و ممیز می توانست با درخواست از مرجع قضایی تمام دفاتر و حساب های یک فرد چه حقیقی و چه حقوقی را بررسی کند و این چیزی نیست که موجب نگرانی شود.
وی با بیان اینکه اگر رسیدن به یک شفافیت اقتصادی و مالی در کشور ضروری است بنابراین تا حدودی باید این بررسی ها انجام شود، تصریح کرد: وضعیت ناسالم سیستم های مالیاتی، عدم شفافیت و کتمان هایی که انجام می شود این ضرورت را دو چندان کرده است.
خالقی با اشاره به تجربه کشورهای مختلف در شفاف سازی نظام مالیاتی که منبع مهم درآمد آنهاست و حتی در کشور آمریکا سیستم مارشال مالیاتی برای آن تعیین شده که به عنوان پلیس مالیاتی عمل می کند و این مارشال های مالیاتی حق دسترسی به اطلاعات افراد را داشته بلکه حق دستگیری افراد را نیز به استناد قانون دارند، گفت: ایران نیز برای رسیدن به شفافیت اطلاعات اقتصادی و فعالیت های سالم باید به اجرای این قانون توجه جدی داشته باشد.
عضو خانه صنعت، معدن و تجارت ایران، سرکشی به حساب های فعالان اقتصادی را درحد اطلاع سازمان امور مالیاتی که منجربه دخالت های دیگر و یا افشای اطلاعات نشود مناسب ارزیابی کرد و افزود: هرگونه دسترسی به اطلاعات شخصی افراد به هر نحو باید یک تضمین بسیار محکم قضایی داشته باشد تا متخلفینی که قصد سوءاستفاده از اطلاعات افراد و فعالیت های اقتصادی، شخصی و خانوادگی آنان را دارند و یا آن را افشا کرده و حتی در اختیار رقبای افراد قرار دهند به اشد مجازات در نوع خود برسند.
به گفته وی، این تضمین سبب خواهد شد تا افراد اطمینان پیدا کنند وقتی مقامی به اطلاعات آنها دسترسی یافت این اطلاعات را در اختیار دیگران قرار نداده و این تضمین فقط برای اثبات حقانیت گفته ها خواهد بود.
خالقی با بیان اینکه اگر نتوانیم این تضمین را تثبیت کرده و قانونی در حمایت از حقوق مالکیت افراد و حقوق مالکیت اطلاعات فردی تدوین کنیم سبب بروز مفاسد متعدد اقتصادی خواهد شد، تاکید کرد: دولت درهمین ابتدای کار باید تضمین لازم را بدهد تا هیچکس جرات تخلف به خود راه ندهد و این تضمین واقعا باید قابلیت اجرا داشته باشد.
عضو خانه صنعت، معدن و تجارت ایران با بیان اینکه هرچیزی که ما را به نظام جامع مالیاتی نزدیک کرده و بتواند عدالت مالیاتی را تحقق بخشد تا هر کس به اندازه فعالیتی که دارد، مالیات پرداخت کند نه آنکه عده ای فعالیت آنچنانی داشته و دیگران جور آنها را بکشند، خوب است، تصریح کرد: امید که سازمان امور مالیاتی بتواند در اجرای این قانون درست عمل کند.
وی اجرای شدن اصلاحیه قانون مالیات های مستقیم را نقطه شروع تغییر در ساختار نظام مالیاتی که نیاز به زمانبندی نیز دارد، دانست و افزود: در بحث ایجاد نظام جامع مالیاتی نیاز به یکسری دیتاسنتر هست تا هم اطلاعات را جمع آوری کرده و همزمان نیز پردازش نماید تا بتواند کلیه تراکنش های مالی و مالیاتی را در کشور به صورت به هم پیوسته تحلیل کرده تا کار مودی را کم کند نه آنکه دچار مشکل بیشتر برای او شود.
خالقی گفت: باید این قانون ما را در اسرع وقت به نقطه ای برساند که ارتباط مودی را با ممیز و مامورین مالیاتی به حداقل و صفر برساند تا مودی، ممیز مالیاتی را نشناسد زیرا کلیه مفاسد مالیاتی در گذشته براثر وجود این تماس ها بوده است.
گفتنی است، بند 169 ابلاغیه اصلاحیه قانون مالیات های مستقیم تاکید می کند به منظور شفافیت فعالیت های اقتصادی و استقرار نظام یکپارچه اطلاعات مالیاتی، پایگاه اطلاعات هویتی، عملکردی و دارایی مودیان مالیاتی شامل مواردی نظیر اطلاعات مالی، پولی و اعتباری، معاملاتی، سرمایه ای و ملکی اشخاص حقیقی و حقوقی در سازمان امور مالیاتی کشور ایجاد شود.
همین بند سبب شد تا نه تنها برخی دولت را متهم به سرکشی به حساب های بانکی افراد کنند بلکه حتی گمانه زنی هایی برای هدف گذاری دولت در دریافت مالیات از سپرده های بانکی به میان آمده است./کسب و کار

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

رسال نظرا

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی