پایگاه فرهنگ مالیاتی کشور

فرهنگ مالیاتی کشور،جهت آشنایی هرچه بیشترآحادمردم باپرداخت مالیات افتتاح شده است
%@%بدانید و آگاه باشید،مالیات یک فریضه و یک راه شرعی در تامین نیازهای مادی کشور است، پایگاه فرهنگ مالیاتی کشور معتقداست مالیات یک تنبیه اجتماعی نیست بلکه مالیات یک فرصت اجتماعی است -آگاه باشید پایگاه فرهنگ مالیاتی کشور،به عنوان یکی از مبلغان فرهنگ مالیاتی درکشور باهدف گسترش اعتلاء فرهنگ مالیاتی کشور می کوشد و به کمک و یاری شما نیاز منداست %@%           
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
(@)__ بدانیم و بدانید مالیاتی __(@) بدانید،دولت درجهت تحقق بخشی از خواسته های مردم درخصوص بالا بودن سطح رفاه و درآمد ،توسعه عدالت اجتماعی وخدمات آموزشی، تولید و اشتغال و سطح بالای پوشش های بیمه ای برنامه هایی را تنظیم وبه مرحله اجرا در آورده است که هدف غایی این برنامه ها آشنایی مردم و مودیان مالیاتی با محل هزینه کرد مالیات می باشد تا پرداخت کنندگان مالیات بدانند پولی که به عنوان مالیات به دولت می دهند در جهت رفاه و آسایش خودشان هزینه می شود. بدانید،فرار مالیاتی منجر به کاهش درآمدهای مالیاتی دولت و اخلال در بودجه بندی شده و مانعی برای دستیابی به اهداف دولت می شود. علاوه براین فرار مالیاتی باعث نارسایی در توزیع عادلانه درآمد، گردآوری ثروت و انباشت غیر تولیدی، تجمل گرایی و افزایش فاصله طبقاتی شده و مآلاً به افزایش تنش های سیاسی و اجتماعی منجر خواهد شد. بدانیم سازمان امورمالیاتی کشور جهت کاهش دغدغه فرارمالیاتی و گسترش فرهنگ پرداخت مالیات در کشور،در کنار انجام فعالیت‏های ذاتی و قانونی خود پیوسته در جهت آگاه‏سازی افکار عمومی جامعه و تقویت بنیه‏ های فرهنگی پرداخت مالیات می‏کوشد. بدانیم باگسترش اعتماد ،ترویج روح جمعی ، بهره گیری از شیوه های اخلاقی وباتاسی ازفرمایشات مقام معظم رهبری(همدلی وهم زبانی) فرهنگی را در جامعه گسترش می دهیم که افراد جامعه به پرداخت مالیات به عنوان وظیفه دینی و مسؤولیت اجتماعی نگاه میکنند و فرار از آن را معصیت و گناه می شمارند و به آن بصورت یک امر مذموم و ناپسند می نگرند و سرپیچی از پرداخت مالیات را مترادف با خیانت ملی و تجاوز به حقوق دیگران میدانند
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
 سوالات مالیاتی  چرامالیات بدهیم  چرافرهنگ مالیاتی   دادخواهی مالیاتی  چالش های مالیاتی  فریضه ای بنام مالیات  بدانید و بدانیم مالیاتی  دغدغه ای بنام فرار مالیاتی  بازار و دغدغه ای بنام مالیات  معافیت های 17گانه مالیاتی  یاداشتی مالیاتی از ونکوورکانادا  بهترین راهکارهای کسب مالیات   فرآیندهای الکترونیکی شده مالیاتی  مزایایی ارسال اظهارنامه الکترونیکی  راهکارهای گسترش فرهنگ مالیاتی  اگر مالیات پرداخت نکنیم چه می شود؟   سازمان امورمالیاتی وفرهنگ مودی مداری  چرانسبت به پرداخت مالیات آلرژی داریم ؟   گسترش فرهنگ مالیاتی با مدیریت جهادی  گسترش فرهنگ مالیاتی باهمدلی و همزبانی  اهمیت برگزاری جشنواره ملی فرهنگ مالیاتی  ثروتمندان چقدر به پرداخت مالیات توجه دارند؟  مالیات برارزش افزوده شامل کدام کالاهانمیشود  پیام پایگاه فرهنگ مالیاتی به مناسبت روز مالیات  انتظار مردم از سازمان امور مالیاتی دولت یازدهم  دلایل عدم ارسال اظهارنامه مالیاتی توسط مودیان  عملکرد سازمان امورمالیاتی در کاهش فرارمالیاتی   عملکردسازمان مالیاتی درارتقاءفرهنگ مودی مداری
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما

بر کسی که خودش فقیر نباشد واجب است برای خود و تمام کسانی که تحت تکفل او هستند زکات فطره یا فطریه بپردازد.

اگر شما هم جزو کسانی هستید که دوست دارید فطریه یا کفاره خود را بدون زحمت بیرون رفتن از خانه و الکترونیکی پرداخت کنید، پایگاه فرهنگ مالیاتی کشور، چند مورد از بهترین و ساده‌ترین راه‌های پرداخت الکترونیک فطریه و کفاره را که معتبر هستند، به شما معرفی می‌کند.
پرداخت اینترنتی فطریه از سایت کمیته امداد امام خمینی(ره) 
اگر می‌خواهید فطریه خود را به کمیته امداد امام خمینی(ره) پرداخت کنید ابتدا به سایت کمیته امداد امام خمینی(ره) به نشانی ir.emdad.www بروید و از منوی خدمات الکترونیکی در پایین سایت، گزینه «پرداخت اینترنتی» را انتخاب کنید.در صفحه‌ای که برای شما باز می‌شود ابتدا برای گزینه «موضوع کمک» یکی از دو گزینه «فطریه عام» یا «فطریه سادات» را انتخاب کنید. در این مرحله حتی می‌توانید استان محل خرج را نیز انتخاب کنید. سپس اطلاعات خواسته‌شده ازجمله مبلغ به ریال (اجباری)، نام، آدرس و … (اختیاری) را وارد کنید و یکی از دو درگاه بانک ملی یا بانک ملت را برای پرداخت انتخاب کنید. در این مرحله مبلغ را باید تایید کنید. در صورت تایید به صفحه «دروازه پرداخت اینترنتی بانک مورد نظر» هدایت خواهید شد. در این مرحله باید اطلاعات کارت بانکی خود از جمله شماره کارت، رمز اینترنتی،٢cvv و تاریخ انقضای کارت را وارد کنید و روی گزینه پرداخت کلیک کنید.لازم به ذکر است مهم نیست که کارت شما از چه بانکی باشد، فقط باید عضو شتاب باشد. به همین سادگی، پرداخت انجام شد.
پرداخت موبایلی فطریه، سریع‌ترین و ساده‌ترین‌ راه
بهترین و ساده‌ترین راه پرداخت غیرحضوری فطریه و کفاره، پرداخت از طریق کدهای ‌USSD است. در این شیوه نه‌تنها به اینترنت نیازی نیست، بلکه هیچ هزینه‌ای نیز پرداخت نمی‌کنید.
در حال حاضر برای پرداخت موبایلی فطریه می‌توانید از یکی از دو کد #۷۲۴* یا #۷۲۰* استفاده کنید. کار با هر دو آن‌ها ساده است.


پرداخت موبایلی فطریه با #۷۲۰*
این شیوه هم از لحاظ سازوکاری خیلی شبیه قبلی است. در این شیوه می‌توانید مستقیما شماره #۵۵۵*۷۲۰* را با موبایل خود شماره‌گیری کنید. در منوی بازشده برای کمک به بهزیستی می‌توانید فطریه یا کفاره را انتخاب و در مراحل بعدی مبلغ مورد نظر، شماره کارت بانکی خود و رمز خرید اینترنتی خود را وارد کنید و پرداخت را انجام دهید. همچنین برای اطمینان از پرداخت خود، یک شماره پیگیری به شما داده می‌شود که برای حصول اطمینان واریز مبلغ می‌توانید از آن استفاده کنید.
پرداخت از طریق نرم‌افزار موبایل
در این نرم‌افزار اندرویدی تمامی وجوه دریافتی به حساب سازمان بهزیستی کشور واریز می‌شود.
روزه‌دارانی که از مبلغ فطریه خود آگاهی دارند می‌توانند از طریق این نرم‌افزار مبلغ مشخص را وارد کرده و پرداخت کنند، این نرم‌افزار قابلیت محاسبه فطریه براساس قوت غالب (نان یا برنج) و تعداد نفرات را داراست. همچنین یک منو به پرداخت کفاره اختصاص یافته است که کفاره روزه‌های قضا شده عمدی یا غیرعمدی را محاسبه کند.

تهیه وتنظیم:مهدی حیدرپور

مدیر پایگاه فرهنگ مالیاتی کشور

نظرات (۲)

  • فرشاد اشتری
  • قابل استفاده و زیبا...
  • رضا فاطمی
  • بسیار مفید بود..
    ممنون از شما..

    رسال نظرا

    ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
    شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
    <b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
    تجدید کد امنیتی