پایگاه فرهنگ مالیاتی کشور

فرهنگ مالیاتی کشور،جهت آشنایی هرچه بیشترآحادمردم باپرداخت مالیات افتتاح شده است
%@%بدانید و آگاه باشید،مالیات یک فریضه و یک راه شرعی در تامین نیازهای مادی کشور است، پایگاه فرهنگ مالیاتی کشور معتقداست مالیات یک تنبیه اجتماعی نیست بلکه مالیات یک فرصت اجتماعی است -آگاه باشید پایگاه فرهنگ مالیاتی کشور،به عنوان یکی از مبلغان فرهنگ مالیاتی درکشور باهدف گسترش اعتلاء فرهنگ مالیاتی کشور می کوشد و به کمک و یاری شما نیاز منداست %@%           
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
(@)__ بدانیم و بدانید مالیاتی __(@) بدانید،دولت درجهت تحقق بخشی از خواسته های مردم درخصوص بالا بودن سطح رفاه و درآمد ،توسعه عدالت اجتماعی وخدمات آموزشی، تولید و اشتغال و سطح بالای پوشش های بیمه ای برنامه هایی را تنظیم وبه مرحله اجرا در آورده است که هدف غایی این برنامه ها آشنایی مردم و مودیان مالیاتی با محل هزینه کرد مالیات می باشد تا پرداخت کنندگان مالیات بدانند پولی که به عنوان مالیات به دولت می دهند در جهت رفاه و آسایش خودشان هزینه می شود. بدانید،فرار مالیاتی منجر به کاهش درآمدهای مالیاتی دولت و اخلال در بودجه بندی شده و مانعی برای دستیابی به اهداف دولت می شود. علاوه براین فرار مالیاتی باعث نارسایی در توزیع عادلانه درآمد، گردآوری ثروت و انباشت غیر تولیدی، تجمل گرایی و افزایش فاصله طبقاتی شده و مآلاً به افزایش تنش های سیاسی و اجتماعی منجر خواهد شد. بدانیم سازمان امورمالیاتی کشور جهت کاهش دغدغه فرارمالیاتی و گسترش فرهنگ پرداخت مالیات در کشور،در کنار انجام فعالیت‏های ذاتی و قانونی خود پیوسته در جهت آگاه‏سازی افکار عمومی جامعه و تقویت بنیه‏ های فرهنگی پرداخت مالیات می‏کوشد. بدانیم باگسترش اعتماد ،ترویج روح جمعی ، بهره گیری از شیوه های اخلاقی وباتاسی ازفرمایشات مقام معظم رهبری(همدلی وهم زبانی) فرهنگی را در جامعه گسترش می دهیم که افراد جامعه به پرداخت مالیات به عنوان وظیفه دینی و مسؤولیت اجتماعی نگاه میکنند و فرار از آن را معصیت و گناه می شمارند و به آن بصورت یک امر مذموم و ناپسند می نگرند و سرپیچی از پرداخت مالیات را مترادف با خیانت ملی و تجاوز به حقوق دیگران میدانند
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
 سوالات مالیاتی  چرامالیات بدهیم  چرافرهنگ مالیاتی   دادخواهی مالیاتی  چالش های مالیاتی  فریضه ای بنام مالیات  بدانید و بدانیم مالیاتی  دغدغه ای بنام فرار مالیاتی  بازار و دغدغه ای بنام مالیات  معافیت های 17گانه مالیاتی  یاداشتی مالیاتی از ونکوورکانادا  بهترین راهکارهای کسب مالیات   فرآیندهای الکترونیکی شده مالیاتی  مزایایی ارسال اظهارنامه الکترونیکی  راهکارهای گسترش فرهنگ مالیاتی  اگر مالیات پرداخت نکنیم چه می شود؟   سازمان امورمالیاتی وفرهنگ مودی مداری  چرانسبت به پرداخت مالیات آلرژی داریم ؟   گسترش فرهنگ مالیاتی با مدیریت جهادی  گسترش فرهنگ مالیاتی باهمدلی و همزبانی  اهمیت برگزاری جشنواره ملی فرهنگ مالیاتی  ثروتمندان چقدر به پرداخت مالیات توجه دارند؟  مالیات برارزش افزوده شامل کدام کالاهانمیشود  پیام پایگاه فرهنگ مالیاتی به مناسبت روز مالیات  انتظار مردم از سازمان امور مالیاتی دولت یازدهم  دلایل عدم ارسال اظهارنامه مالیاتی توسط مودیان  عملکرد سازمان امورمالیاتی در کاهش فرارمالیاتی   عملکردسازمان مالیاتی درارتقاءفرهنگ مودی مداری
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما

یکی از ثمرات اخذ مالیات، تخصیص مطلوب منابع است که دولت با سیاست گذاری های خود این مالیات ها را در تولید کالاهای ضروری و جلوگیری از تولید کالاهای لوکس و تجملی که در بلند مدت نقشی در توسعه کشور نخواهند داشت، صرف خواهد کرد.

توزیع عادلانه ثروت یکی دیگر از آثار مثبت مالیات در کشور توزیع عادلانه درآمد در کشور یکی از وظایف دولت اسلامی است که از این طریق افرادی که امکان وارد شدن به بازار کار را ندارند و از فقر رنج می برند، حمایت کند.

و حمایت از افراد کم درآمد از طریق مالیات های پرداختی به طور طبیعی سبب افزایش امنیت ثروتمندان و تولید کنندگان خواهد شد زیرا با کاهش معضلات اجتماعی خطرات سرمایه گذاری نیز کاهش و تولید افزایش خواهد یافت.

جامعه ای که در آن فقیر وجود دارد و برخی حتی نمی نتوانند حداقل معیشت زندگی را برای خود تهیه کنند، از دید اسلامی و عدالت اجتماعی جامعه سالمی نیست.

تنها راه نجات و سعادت کشور از حیث اقتصادی و پیشگیری از فروش بی رویه نفت که ثروت ملی است نه درآمد ملی، نهادینه شدن و هدفمندی نظام مالیاتی در کشور است.

اما یکی از بهترین راه های تامین هزینه های جاری کشور  وصول درآمد های مالیاتی است

عمر مالیات در کشور به اندازه عمر دولت ها است که با هدف تامین نیاز های دولتی تبیین می شود و در نهایت سود ناشی از آن به نفع مردم خواهد بود.

اخذ مالیات از سده گذشته به بعد به عنوان ابزاری جهت اجرای سیاست های مالی و هدایت بخش مصرف، واردات و صادرات شده است و طراحی آن باید براساس تساوی مابین در آمدها و هزینه ها صورت گیرد.

در حالت پویا و کوتاه مدت شاید دولت بتواند کسری بودجه را از طرق غیر مالیاتی همچون فروش نفت جبران کند اما اگر امور مالیاتی دولت ها نظام مند نشود سال های آینده مشکلات بسیاری گریبان گیر دولت و مردم خواهد شد.

دولتی که از شهروندان خود مالیات اخذ می کند باید در قبال آنها پاسخگو باشد و به تامین کالاهایی که آنها نمی توانند تولید کنند، بیشترتوجه کنند.

دولت های متکی بر درآمد های نفتی را دولت های غیر پاسخگو و غیر نظام مند خواند و اظهار داشت: این دولت ها برای مدت کوتاهی می توانند ساختارهایی را شکل دهند، اما نمی توانند بستر ها را برای آیندگان آماده کنند.چ

زمانی توسعه همه جانبه در کشور محقق خواهد شد که از نظام مالیاتی پویایی برخوردار شویم و این جز با مشارکت داوطلبانه مردمی محقق نخواهد شد.

اسلام برای از بین بردن فقر و براساس عدالت اجتماعی قوانینی جهت پرداخت مالیات هایی را مقرر کرده است.

پرداخت این مالیات ها نه تنها از عبادات مهم است بلکه بر هر مسلمانی عمل به آن واجب است.

مالیات ها در قوانین جمهوری اسلامی ایران نیز بخشی از هزینه های جاری دولت را در بر گرفته، و انجام بهتر خدمات دولت را امکان پذیر می کند.

دولت برای انجام وظایفی همچون آموزش و پرورش رایگان، بهداشت و درمان، امنیت غذایی ، صنعت و غیره نیاز به منابع مالی کافی دارد که باید از مالیات ناشی از کسب و کار در یک بازار اقتصادی پر رونق تامین شود.

بنابراین برای اداره کشور و تامین مصالح ملی، باید مردم با پرداخت به موقع مالیات های خود دولت را در انجام وظایفش یاری کنند.

عملی شدن اهداف و وظایف دولت بنابر اصل فایده، در نهایت به سود خود مردم کشور است و سبب اعتلا و پیشرفت آنها خواهد شد.

تامین هزینه های جاری کشور از طریق درآمد های مالیاتی را، مستلزم ارتقای سطح فرهنگی جامعه دانست.

این فرهنگ در جامعه جز با یک بسیج فرهنگی و با استفاده از تمامی امکانات و همکاری دستگاه های مربوطه و مشارکت اصحاب رسانه رشد نخواهد کرد.

 یکی از اقدامات ضروری و مفید در ارتقاء فرهنگ مالیاتی موثر باشد را اطلاع و آگاهی شهروندان از دیدگاه علما و مراجع تقلید ذکر کرد و افزود: بستن راه های فرار از پرداخت مالیات، پرهیز از هزینه های غیر ضروری از سوی دولت نیز ازعوامل جلب نظر شهروندان در پرداخت مالیات است.

این یاداشت درحال تکمیل شدن هست

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

رسال نظرا

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی