پایگاه فرهنگ مالیاتی کشور

فرهنگ مالیاتی کشور،جهت آشنایی هرچه بیشترآحادمردم باپرداخت مالیات افتتاح شده است
%@%بدانید و آگاه باشید،مالیات یک فریضه و یک راه شرعی در تامین نیازهای مادی کشور است، پایگاه فرهنگ مالیاتی کشور معتقداست مالیات یک تنبیه اجتماعی نیست بلکه مالیات یک فرصت اجتماعی است -آگاه باشید پایگاه فرهنگ مالیاتی کشور،به عنوان یکی از مبلغان فرهنگ مالیاتی درکشور باهدف گسترش اعتلاء فرهنگ مالیاتی کشور می کوشد و به کمک و یاری شما نیاز منداست %@%           
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
(@)__ بدانیم و بدانید مالیاتی __(@) بدانید،دولت درجهت تحقق بخشی از خواسته های مردم درخصوص بالا بودن سطح رفاه و درآمد ،توسعه عدالت اجتماعی وخدمات آموزشی، تولید و اشتغال و سطح بالای پوشش های بیمه ای برنامه هایی را تنظیم وبه مرحله اجرا در آورده است که هدف غایی این برنامه ها آشنایی مردم و مودیان مالیاتی با محل هزینه کرد مالیات می باشد تا پرداخت کنندگان مالیات بدانند پولی که به عنوان مالیات به دولت می دهند در جهت رفاه و آسایش خودشان هزینه می شود. بدانید،فرار مالیاتی منجر به کاهش درآمدهای مالیاتی دولت و اخلال در بودجه بندی شده و مانعی برای دستیابی به اهداف دولت می شود. علاوه براین فرار مالیاتی باعث نارسایی در توزیع عادلانه درآمد، گردآوری ثروت و انباشت غیر تولیدی، تجمل گرایی و افزایش فاصله طبقاتی شده و مآلاً به افزایش تنش های سیاسی و اجتماعی منجر خواهد شد. بدانیم سازمان امورمالیاتی کشور جهت کاهش دغدغه فرارمالیاتی و گسترش فرهنگ پرداخت مالیات در کشور،در کنار انجام فعالیت‏های ذاتی و قانونی خود پیوسته در جهت آگاه‏سازی افکار عمومی جامعه و تقویت بنیه‏ های فرهنگی پرداخت مالیات می‏کوشد. بدانیم باگسترش اعتماد ،ترویج روح جمعی ، بهره گیری از شیوه های اخلاقی وباتاسی ازفرمایشات مقام معظم رهبری(همدلی وهم زبانی) فرهنگی را در جامعه گسترش می دهیم که افراد جامعه به پرداخت مالیات به عنوان وظیفه دینی و مسؤولیت اجتماعی نگاه میکنند و فرار از آن را معصیت و گناه می شمارند و به آن بصورت یک امر مذموم و ناپسند می نگرند و سرپیچی از پرداخت مالیات را مترادف با خیانت ملی و تجاوز به حقوق دیگران میدانند
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
 سوالات مالیاتی  چرامالیات بدهیم  چرافرهنگ مالیاتی   دادخواهی مالیاتی  چالش های مالیاتی  فریضه ای بنام مالیات  بدانید و بدانیم مالیاتی  دغدغه ای بنام فرار مالیاتی  بازار و دغدغه ای بنام مالیات  معافیت های 17گانه مالیاتی  یاداشتی مالیاتی از ونکوورکانادا  بهترین راهکارهای کسب مالیات   فرآیندهای الکترونیکی شده مالیاتی  مزایایی ارسال اظهارنامه الکترونیکی  راهکارهای گسترش فرهنگ مالیاتی  اگر مالیات پرداخت نکنیم چه می شود؟   سازمان امورمالیاتی وفرهنگ مودی مداری  چرانسبت به پرداخت مالیات آلرژی داریم ؟   گسترش فرهنگ مالیاتی با مدیریت جهادی  گسترش فرهنگ مالیاتی باهمدلی و همزبانی  اهمیت برگزاری جشنواره ملی فرهنگ مالیاتی  ثروتمندان چقدر به پرداخت مالیات توجه دارند؟  مالیات برارزش افزوده شامل کدام کالاهانمیشود  پیام پایگاه فرهنگ مالیاتی به مناسبت روز مالیات  انتظار مردم از سازمان امور مالیاتی دولت یازدهم  دلایل عدم ارسال اظهارنامه مالیاتی توسط مودیان  عملکرد سازمان امورمالیاتی در کاهش فرارمالیاتی   عملکردسازمان مالیاتی درارتقاءفرهنگ مودی مداری
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما

در اکثر کشورها، بخش عمده ای از منابع دولت، از طریق اخذ مالیات تأمین می گردد و مالیات یکی از عمده ترین منابع درآمدی دولت است که در راستای اجرای سیاست های اقتصادی و همچنین بهبود رفاه اجتماعی ابزاری مؤثر و کارآمد محسوب می گردد.

حال آنکه دولت درخصوص همکاری بهتر مودیان به سازمان امورمالیاتی کشور ماموریت داده تا با فرهنگ سازی مناسب در زمینه مالیات ستانی بهترین عملکرد را نسبت به دوره های قبلی داشته باشد.

دراین خصوص سازمان امورمالیاتی کشورجهت کاهش دغدغه فرارمالیاتی و گسترش فرهنگ پرداخت مالیات در کشور،در کنار انجام فعالیت‏های ذاتی و قانونی خود پیوسته در جهت آگاه‏سازی افکار عمومی جامعه وتقویت بنیه‏ های فرهنگی پرداخت مالیات می‏کوشدوبا برنامه ریزی حساب شده دراین راه گام برداشته که طی دوسال گذشته از دولت تدبیر و امید با تبلیغات مفید ، برگزاری جشنواره فرهنگ مالیاتی ،تقدیر از مودیان نمونه مالیاتی وتغییر در سازوکارهای مالیات ستانی عملکرد مثبتی ازخودبه نمایش گذاشته است.

در این بین سازمان صدا و سیما با تاسی از فرمایش مقام معظم رهبری،که فرمودند مالیات یک فریضه است و باهمدلی و هم زبانی بهتر می شود به پیشرفت و آبادانی کشور کمک کرد،حال چندوقتی است که با نمایش مجدد سریال مار و پله می خواهددر خصوص فرهنگ سازی پرداخت مالیاتی قدمی هرچندکوچک بردارد.

سریال مار و پله

سریال مار و پله به کارگردانی سید محسن یوسفی در سال 1375 تولید شده است. بازیگران:دانیال حکیمی،زیبا بروفه،عبدالرضا اکبری،فخرالدین صدیق شریف و... دانیال حکیمی در سریال مار و پله در نقش مردی که با ترفندهای خاص خودش سعی دارد از مالیات دادن فرار کند، در مواجهه با زنش که از اتفاق مامور مالیاتی است، دچار تنش هایی در خانواده می شود که در این بستر داستان جذابی روایت می شود. دانیال حکیمی این بار با دخترش دنیا هم بازی شده است.

دراین راستا پایگاه فرهنگ مالیاتی کشور،پیشنهاد می کند این سریال را ببینید، هم از محتوای جالب سریال لذب ببرید و هم آشنا شوید با عملکرد سازمان امور مالیاتی در خصوص چگونگی مبارزه با فرارمالیاتی و شگرد مودیان برای نپرداختن مالیات ، تمکین و اجتباب از ارائه اظهارنامه مالیاتی و در کل فرارمالیاتی.

درپایان و به نظر نگارنده " مهدی حیدرپور"  با گسترش اعتماد ،ترویج روح جمعی ، بهره گیری از شیوه های اخلاقی وباتاسی ازفرمایشات مقام معظم رهبری(همدلی وهم زبانی) فرهنگی را در جامعه گسترش می دهیم که افراد جامعه به پرداخت مالیات به عنوان وظیفه دینی و مسؤولیت اجتماعی نگاه میکنند و فرار از آن را معصیت و گناه می شمارند و به آن بصورت یک امر مذموم و ناپسند می نگرند و سرپیچی از پرداخت مالیات را مترادف با خیانت ملی و تجاوز به حقوق دیگران میدانند.

نویسنده:

مهدی حیدرپور، خبرنگار ومدیرپایگاه فرهنگ مالیاتی کشور

باز نشر این مطلب در :

سایت نوبت شما

سایت فیسنما

سایت گلستان بلاگ

سایت شبکه اجتماعی کلوب

سایت تو بنویس

سایت حرف تو

نظرات (۱۰)

چنین کارهایی می تواند تاثیر زیادی داشته باشد. موضوع اقتصادی برای مردم زیاد جالب نیست؛ در صورتی که حیات و بقای ما متصل به مفاهیم اقتصادی نرم و لطیف است؛ اگر این مفاهیم در قالب سریال به مردم گفته شود خیلی بهتر در میان مردم جا می افتد.
در این سریال دو گروه ماموران مالیاتی و مردم که می خواهند از دادن مالیات فرار کنند، مقابل هم قرار دارند. ماموران سخت گیر مالیاتی در جامعه ما جا افتاده است . در مقابل این قضیه، سریال از آن ها افرادی مثبت و سهل گیر نشان می دهد؛ اگر واقعا چنین است، چرا اینقدر در سازمان مالیاتی مشکل وجود دارد؟!
اساسا مردم کشور ما با واژه های اقتصادی آشنا نیستند؛ در بعد کلان نیز برنامه مشخص اقتصادی وجود ندارد. در واقع اگر بخواهیم برنامه های اقتصادی را در جامعه به وجود آوریم، باید از مالیات شروع کنیم. همچنین فرهنگ سازی در مورد چنین مفاهیمی باید از کودکان شروع شود؛ یک برنامه تلویزیونی در این زمینه می تواند به عنوان یک تلنگر عمل کند.
چرا منشی در سریال باید این قدر طنز باشد و یا این که هر کدام از کارمندانی که در این سریال وجود دارند، به یکدیگر حسادت می کنند و روابط خوبی میان آن ها وجود ندارد، این مسایل به سازمان ما ضرر می زند،
ساخت چنین سریال هایی فی النفسه تاثیر خوبی می گذارد. ادارات و سازمان ها باید بدانند که مردم تحت تاثیر رسانه هستند. باید از طریق آن ها فرهنگ سازی لازم را در مورد کارشان ایجاد کنند، اما سفارش در این سریال خوب از کار در نیامده است.
چنین کارهایی می تواند تاثیر زیادی داشته باشد. موضوع اقتصادی برای مردم زیاد جالب نیست؛ در صورتی که حیات و بقای ما متصل به مفاهیم اقتصادی نرم و لطیف است؛ اگر این مفاهیم در قالب سریال به مردم گفته شود خیلی بهتر در میان مردم جا می افتد.
  • وبلاگ فرهنگ مالیاتی کشور - یک وبلاگ مخاطب محور
  • در زمینه مالیات باید به مفاهیم پرداخته شود؛ یعنی این که یک برنامه تلویزیونی باید نشان دهد که این مالیاتی که پرداخت می شود به کجا می رود و چه تاثیری در جامعه دارد. اگر این مسایل برای مردم جا بیافتد دیگر مشکلی وجود نخواهد داشت.

    سلام و خداقوت

    مطلب خوب شما  در حرف تو منتشر شد.

     http://www.harfeto.ir/?q=node/43267

    موفق باشید

    یاعلی. التماس دعا

    سلام، با تشکر از شما

     

    "فرهنگ سازی مالیاتی از طریق مار و پله"

     

    با آدرس:http://www.nobateshoma.ir/?p=31724

     

    در سایت جامع وبلاگ نویسان استان سمنان انتشار یافت.

     

    هدیه سایت نوبت شما: دیروز روز امتحان الهى بود که گذشت. و فردا امتحان دیگرى است که پیش می آید. و همه ما نیز روز محاسبه بزرگترى را در پیش رو داریم.

     

     یا علی

  • گلستان بلاگ
  • سلام
    خدا قوت
    مطلب شما در سایت گلستان بلاگ منتشر شد
    http://golestanblog.ir/%D9%81%D8%B1%D9%87%D9%86%DA%AF-%D8%B3%D8%A7%D8%B2%DB%8C-%D9%85%D8%A7%D9%84%DB%8C%D8%A7%D8%AA%DB%8C-%D8%A7%D8%B2-%D8%B7%D8%B1%DB%8C%D9%82-%D9%85%D8%A7%D8%B1-%D9%88-%D9%BE%D9%84%D9%87/

    موفق باشید
    یا علی

    رسال نظرا

    ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
    شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
    <b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
    تجدید کد امنیتی