قبله ای از تمدید مهلت ارسال آثار برای حضور در جشنواره تا پایان اردیبهشت ماه سال 94 خبر داد.
به گزارش پایگاه فرهنگ مالیاتی کشور از رسانه مالیاتی ایران، غلامرضا قبله ای، مدیرکل دفتر روابط عمومی و فرهنگ سازی مالیاتی و دبیر نخستین جشنواره ملی فرهنگ مالیاتی، از تمدید مهلت ارسال آثار به جشنواره تا پایان اردیبهشت ماه سال 1394 خبر داد و گفت: به دلیل اینکه ارسال آثار به بخشهای معرفی شده در جشنواره نیاز به زمان دارد، لذا بنا بر درخواست مخاطبان برای افزایش زمان ارسال آثار، دبیرخانه جشنواره با تمدید مهلت ارسال آثار موافقت کرد.
وی افزود: اختتامیه اولین دوره این جشنواره قرار است در تابستان94 برگزار شود و کلیه هموطنان به صورت حرفهای و یا آماتور میتوانند با ارسال آثار خود در بخش های مختلف آن شرکت کنند. وی ادامه داد: جشنواره در چهار قالب کلی شامل:
رئیس کل سازمان امور مالیاتی کشور با اعلام اینکه نپرداختن مالیات جرم است، گفت: ۷۳ میلیون ایرانی مودی مالیاتی ما نیستند.
به گزارش پایگاه فرهنگ مالیاتی کشور و به نقل از مهر،علی عسکری چندی پیش در نشست خبری در مورد طرح جامع مالیاتی گفت: در حال حاضر در فاز دوم علاوه بر سه استان پایلوت که پیش از این اجرای طرح جامع در آنها پیاده سازی شده بود، قرار بود ۷ استان نیز به صورت ممیز کلی مشمول طرح شوند، همچنین از سال آینده ۱۰ استان نیز در فاز سه در این طرح مشارکت خواهند داشت.
پایگاه فرهنگ مالیاتی کشور،همان گونه که درجریان هستید این روزها بازار اخبار مالیاتی داغ است، از افزایش مالیات بر ارزش افزوده، ورود نهادهای خاص به لیست بلندبالای سازمان مالیاتی گرفته تا گلایه از پرداخت نکردن مالیات توسط 40 درصد تولید ناخالص داخلی.
به عبارتی دیگر اینروزها که درآمدهای نفتی به ریپ زدن افتاده ، جایگزینی درآمدهای دیگر از جمله مالیات با نفت در بودجه یکی از اولویتهای دولتیها شده است،موضوعی که مردم با نگاه از کفدادن پول بیشتر به آن نگاه میکنند، دولتیها چالههای بودجه را با آن پرشده میبینند و کارشناسان و دلسوزان به آغازی بر پایان فرار مالیاتی میاندیشند و بهارستان نشینان نیز میخواهند تابوی اقتصادیهای خاص را بشکنند.
دراین خصوص چندی پیش علی عسکری در مورد فرار مالیاتی گفت: براساس فرمایشات مقام معظم رهبری، باید جلوی فرار مالیاتی گرفته شود و نسبت به این پدیده حساس باشیم. افرادی که مالیات نمی پردازند، عدم پرداخت مالیات آنها جرم است. براساس اصلاح قانون مالیاتها در مجلس شورای اسلامی که بهزودی به شورای نگهبان تقدیم خواهد شد، یکی از تضمینهای لازم برای تقویت نظام مالیاتی، جرم تلقی شدن نپرداختن مالیات بود که براساس آن، مالیات ندادن جرم تلقی می شود.
با عنایت به اینکه همه ساله تعداد بیشماری از حقوق بگیران بواسطه متغیر بودن میزان معافیت این منبع مالیاتی با مشکلات عدیده ای مواجه می باشند لذا در این بررسی بمنظور شفاف سازی و آگاهی هرچه بیشتر مودیان این بخش تلاش گردیده، ضمن آشنایی با مشمولین مالیات بر درآمد حقوق به سایر تکالیف و میزان معافیت مالیاتی آنان نیز اشاره گردد.
با ملاحظه و بررسی قانون مالیاتهای مستقیم مشاهده می شود که فصل سوم از باب سوم قانون مذکور به مالیات بردرآمد حقوق و تکالیف آنان اختصاص یافته است که شامل (11) ماده و (4) تبصره می گردد. بموجب ماده (82) قانون مالیاتها، درآمدی که شخص حقیقی در خدمت شخص دیگر (اعم از حقیقی یا حقوقی) در قبال تسلیم نیروی کار خود بابت اشتغال در ایران بر حسب مدت یا کار انجام یافته بطور نقد یا غیرنقد تحصیل می کندمشمول مالیات بر درآمد حقوق می گردد.
به گزارش پایگاه فرهنگ مالیاتی کشور و به نقل از رسانه مالیاتی ایران،آیت الله شیخ مصطفی علما – خطیب نماز جمعه کرمانشاه با اشاره به منویات مقام معظم رهبری در خصوص قطع وابستگی به درآمدهای نفتی گفت: ایران بایستی با تکیه بر توان داخلی بتواند خود را از وابستگی به بودجه های نفتی رها کند.
رئیس کل سازمان امور مالیاتی کشور تاکید کرد:مودیانی که حلقه مالیات بر ارزش افزوده را قطع می کنند، در ادامه زنجیره نظام مالیات بر ارزش افزوده زیان خواهند کرد.
به گزارش پایگاه فرهنگ مالیاتی کشور و به نقل از رسانه مالیاتی ایران، دکتر علی عسکری در نشست خبری روز دوشنبه 18 اسفند ماه، گفت: برخی افراد سودجو با این نیت که اعتبار مالیاتی خود را نزد سازمان امور مالیاتی بالا برده و در نهایت از پرداخت مالیات بر ارزش افزوده شانه خالی کنند، وقتی اظهارنامه می دهند اعتبار خود را بالاتر نشان می دهند در حالیکه سیستم های مالیاتی در زمان رسیدگی، مشخص می کند که مودی در حلقه قبلی مالیاتی پرداخت نکرده و در نهایت، استرداد مالیات به وی انجام نخواهد شد.
میزان معوقات مالیاتی مشخص شد
رئیس کل سازمان امور مالیاتی کشور از وجود 12 هزار میلیارد تومان معوقات مالیاتی و به همین میزان جرایم مالیاتی خبر داد که سازمان امور مالیاتی در تلاش برای وصول آن است.
به گزارش پایگاه فرهنگ مالیاتی کشور وبه نقل از رسانه مالیاتی ایران، دکتر علی عسکری در نشست خبری روز دوشنبه 18 اسفند ماه، عنوان کرد: بخشی از این معوقات قابل وصول است چون مودی آن مشخص است و برخی دیگر، متاسفانه به دلایل مختلف قابل وصول نیست.
وی افزود: بخشی از بدهی های مالیاتی، مربوط به کارتهای بازرگانی است که بدون استعلام از ادارات مالیاتی صادر شده است.
گزارشی از میزان فرار مالیاتی کشور
رئیس کل سازمان امور مالیاتی کشور با بیان اینکه حدود 20 تا 25 درصد تولید ناخالص داخلی در تور مالیات نیست، گفت: این میزان فرار مالیاتی در کشور،رقمی معادل 15 تا 25 میلیارد دلار را در بر می گیرد.
به گزارش پایگاه فرهنگ مالیاتی کشور وبه نقل از رسانه مالیاتی ایران، دکتر علی عسکری در نشست خبری روز دوشنبه 18 اسفند ماه، از هماهنگی بین بخش های مختلف حاکمیت به منظور یکپارچه سازی اطلاعات دستگاه های ذیربط و شفاف سازی اطلاعات اقتصادی شهروندان خبر داد و گفت: لازمه برخورد با فراریان مالیاتی و متخلفان اقتصادی، داشتن اطلاعات دقیق و روشن از فعالیت اقتصادی افراد و لازمه داشتن اطلاعات نیز، شفاف شدن اقتصاد در کشور است.
دکتر عسکری تصریح کرد: مطابق قانون برنامه پنجم توسعه، مجوز ایجاد پایگاه اطلاعات اقتصادی مودیان از سوی مجلس به سازمان امور مالیاتی داده شده و از دو سال قبل، اطلاعات از مبادی مختلف وارد این سیستم می شود. رئیس کل سازمان امور مالیاتی کشور ادامه داد: اطلاعات موجود در این پایگاه اطلاعاتی شامل اظهارات مودی،اطلاعات رسیدگی ها و اطلاعات بخش های بیرونی و ذی نفعان است و در یک بانک اطلاعاتی متمرکز شده است.
وی اظهار داشت: در حال حاضر تمام اطلاعات واردات و صادرات، بورس کالا،قراردادهای منعقد شده در بخش های مختلف،اطلاعات معاملات املاک،مجوزهای فعالیت های اقتصادی و ثبت شرکت ها و همچنین برخی اطلاعات بانکی از جمله تسهیلات و ضمانت نامه ها اخذ شده و به سیستم تزریق می شود و ملاک عمل ما در خصوص تسهیلات بانکی نیز آن است که اولا پول وارد گردش مالی بنگاه اقتصادی شده یا خیر و ثانیا نقش این پول در درآمدزایی آن بنگاه چقدر بوده است و اطلاعات نهایی ملاک رسیدگی به پرونده مالیاتی خواهد بود.
درصورت 10 میلیون تومان بدهی مالیاتی ،ممنوع الخروج می شوید
رئیس کل سازمان امور مالیاتی کشور در خصوص رقم ممنوع الخروجی بدهکاران مالیاتی گفت: اشخاص حقیقی با 10 میلیون تومان بدهی مالیاتی، ممنوع الخروج می شوند.
به گزارش پایگاه فرهنگ مالیاتی کشور وبه نقل از رسانه مالیاتی ایران، دکتر علی عسکری در نشست خبری روز دوشنبه 18 اسفند ماه، عنوان کرد: همچنین اشخاص حقوقی غیر تولیدی تا سقف 100 میلیون تومان بدهی مالیاتی و همچنین بخش های تولیدی تا سقف 500 میلیون تومان بدهی مالیاتی مطابق قانون، ممنوع الخروج می شوند.
وی همچنین اظهار داشت: با هماهنگی که با قوه قضاییه بعمل آمده، پرونده های درشت فرار یا تخلفات مالیاتی از جمله جعل، کلاهبرداری،سوءاستفاده ازکارت بازرگانی اشخاص ثالث و ... به قوه قضاییه اعلام و رسیدگی قانونی به پرونده این مودیان تا وصول مالیات حقه دولت در قوه قضاییه دنبال می شود.
اینروزها که درآمدهای نفتی به ریپ زدن افتاده ، جایگزینی درآمدهای دیگر از جمله مالیات با نفت در بودجه یکی از اولویتهای دولتیها شده است.
به گزارش پایگاه فرهنگ مالیاتی کشور وبه نقل از روزنامه اقتصادامروز،اینطور که به نظر میرسد دولت خوابهای خوشی برای درآمدهای مالیاتی در سال آینده دیده است چراکه معاون وزیر اقتصاد، تصریح کرد: هرچند فکر میکردیم که 2500 تا 3 هزار میلیارد تومان معافیت مالیاتی داریم اما در ارزیابیهای جدید مشخص شد این رقم معادل 12 هزار و 500 میلیارد تومان است که این حجم معافیت متناسب با مالیات دریافتی نیست. علی عسکری بر ضرورت هدفمند کردن معافیت مالیاتی و مشوقها تاکید کرد و گفت: مجلس نهتنها معافیتهای مالیاتی را هدفمند نکرد بلکه آن را توسعه داد .
به گزارش پایگاه فرهنگ مالیاتی کشور وبه نقل از روزنامه آرمان،وزیر امور اقتصادی و دارایی درباره کاهش وابستگی به درآمدهای نفتی گفت:
به گزارش پایگاه فرهنگ مالیاتی کشور وبه نقل از روزنامه دنیای اقتصاد، وزیر امور اقتصادی و دارایی از تغییر شیوه اخذ مالیات در سیستم اقتصادی و جلوگیری از فرارهای مالیاتی در قالب طرح جامع مالیاتی و اجرای کامل آن از پایان سال 94 خبر داد.
به گزارش پایگاه فرهنگ مالیاتی کشور وبه نقل از روزنامه دنیای اقتصاد، وزیر امور اقتصادی و دارایی از تغییر شیوه اخذ مالیات در سیستم اقتصادی و جلوگیری از فرارهای مالیاتی در قالب طرح جامع مالیاتی و اجرای کامل آن از پایان سال 94 خبر داد.
دراین بخش از وبگاه پیشرو ، پایگاه فرهنگ مالیاتی کشور با توجه به اهمیت انعکاس دیدگاه مسئولین در خصوص اقتصاد و برنامه های پیشروی دولت، بخش بامسئولین را افتتاح نموده است و قصددارد عملکرد ودیدگاه مسئولین حوزه اقتصاددربخش مالیات ومالیات ستانی را انتشار نماید.
باشد که این بخش مورد توجه شما منتقدان و آزاداندیشان جامعه قرارگیرد.
آموزش و اعتماد از عوامل مؤثر در پیشبرد اهداف مالیاتی است
فرهنگسازی برای پرداخت مالیات ضروری است
دریافت مالیات باید منطقی و هدفمند باشد
تحقق درآمدهای مالیاتی، زمینه سازاجرای طرح های عمرانی است
پیش نیاز اقتصاد مقاومتی پایبندی به پرداخت مالیات است
سامانه های یکپاچه مالیاتی با طرح جامع مالیاتی
رشد بیش از 40 درصدی وصول درآمدهای مالیاتی درسال93
73میلیون ایرانی مالیات گریز داریم
قطع حلقه مالیات برارزش افزوده نوعی دیگر از فرارمالیاتی
عدالت اجتماعی در سایه عدالت مالیاتی
حذف علی الراس از فرهنگ مالیاتی
استفاده از ماشین فروش در فروشگاهها
طرح جامع مالیاتی در مسیر اقتصاد مقاومتی
خواب خوش دولت برای درآمدهای مالیاتی
گزارشی از میزان درآمدهای مالیاتی دولت
نقش نمایندگان مجلس در معافیتهای مالیاتی
دراین یاداشت پایگاه فرهنگ مالیاتی کشور، قصد دارد ضمن تعریفی اجمالی از مالیات و توسعه ؛به نقش مالیات درتوسعه خدمات آموزشی بپردازد . باشد که این یاداشت در راه اشاعه فرهنگ مالیاتی کشور تاثیری هرچند کوچک داشته باشد.
طبق تعریف تحلیلگران اقتصادی،مالیات تابعی از نرخ بازگشت سرمایه است و نقش مهمی در رشد و شکوفایی جوامع به خصوص کشورهای در حال توسعه دارد به عبارتی دیگرمالیات وسیله موثری برای بسیج منابع موجود جهت نیل به توسعه خدمات به شمار می آید..
حال آنکه درمعرفی توسعه چنین آمده است که،توسعه به معنی به ارمغان آوردن رفاه اجتماعی برای همه اقشار جامعه است. مردم، هنگامی از رفاه اجتماعی و اقتصادی برخوردار می شوند که توزیع درآمدها به صورت عادلانه صورت گیرد تا مردم عادی بتوانند نیازهای اقتصادی واجتماعی خود همانند مسکن، غذا، بهداشت،ارتقاءآموزش و رفاه را تامین کنند
درتکمیل مقدمه عنوان شده بایستی به این نکته اشاره نمود که ، مالیات هزینه ای اجتماعی است که آحاد یک ملت در راستای بهرهوری از امکانات و منابع یک کشور (امنیت، آموزش، بهداشت، دادرسی، توسعه و رفاه و...) موظفند آنرا پرداخت نمایند
به عبارتی دیگر مالیات بهترین منبع درآمدی است که میتوانند هزینههای دولت را که صرف کالاها و خدمات میشود،ویکی از این موارد هزینه ، توسعه خدمات آموزشی است که می تواندتامین نمایند
پایگاه فرهنگ مالیاتی کشور،پرواضح است کاهش قیمت نفت را میتوان آزمونی برای دولتمردان ایران برای عدم تکیه بر درآمدهای نفتی دانست، امری که سالها زمزمه آن به گوش میرسید و اکنون دولت یازدهم بنا دارد تا با نهادن سنگ زیربنای آن اقتصاد ایران را از نفت جدا کند.جایگزینی درآمدهای دیگر از جمله مالیات با نفت در بودجه یکی از اولویتهای دولتیها شده است،موضوعی که مردم با نگاه از کفدادن پول بیشتر به آن نگاه میکنند ، برای همین این روزها بازار اخبار مالیاتی داغ است، از افزایش مالیات بر ارزش افزوده، ورود نهادهای خاص به لیست بلندبالای سازمان مالیاتی گرفته تا گلایه از پرداخت نکردن مالیات توسط 40 درصد تولید ناخالص داخلی.
درتکمیل مقدمه عنوان شده بایستی به این نکته اذعان نمود که مالیات رکن اصلی درآمد دولت ها به ویژه درکشورهای پیشرفته است اما در همه جا از جمله کشور ما به جهات گوناگون تاریخی و مذهبی پرداخت مالیات، با اکراه و اجبار همراه بوده است و مردم به دلایل گوناگون از مالیات می گریزند و در اعلام به موقع درآمدهای خود با واحدهای مالیاتی همکاری لازم را نمی کنند .
رئیس کل سازمان امور مالیاتی کشور، از مشارکت قوه قضاییه و سازمان امور مالیاتی کشور برای پیشگیری از وقوع جرایم مالیاتی خبر داد. به گزارش رسانه مالیاتی ایران، دکتر علی عسکری، رئیس کل سازمان امور مالیاتی روز یکشنبه 10 اسفند ماه در جلسه مشترک مسئولان عالی قضایی و سازمان امور مالیاتی که در محل معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه برگزار شد،گفت: در راستای اجرای منویات اخیر مقام معظم رهبری، مبنی بر اینکه پرداخت مالیات یک فریضه بوده و عدم پرداخت مالیات نیز جرم تلقی می شود، همه ارکان کشور وارد میدان شده و یک نگاه واحد برای ایجاد فضایی سالم،شفاف و رقابتی در اقتصاد ایجاد شده است. معاون وزیر امور اقتصادی و دارایی با بیان اینکه امروز حاکمیت به مقوله مالیات به عنوان یک مسئله اساسی می نگرد،گفت: مقام معظم رهبری در سیاست های کلی اقتصاد مقاومتی بر دو محور مهم یعنی عدم اتکا به درآمدهای نفتی و توجه به درآمدهای مالیاتی به عنوان درآمدهای پایدار، و ایجاد شفافیت در اقتصاد تاکید کرده اند و نظام مالیاتی در راستای تحقق این دو سیاست کلیدی، اقدامات موثری را در سال های اخیر به انجام رسانده است.
با سلام خدمت شما همراهان همیشگی؛ضمن تسلیت ایام شهادت بانوی آب و آئینه حضرت فاطمه زهرا (س)،پایگاه فرهنگ مالیاتی کشور به همت پایگاه فرهنگی تخریبجی تقدیم می کند.