پایگاه فرهنگ مالیاتی کشور

فرهنگ مالیاتی کشور،جهت آشنایی هرچه بیشترآحادمردم باپرداخت مالیات افتتاح شده است
%@%بدانید و آگاه باشید،مالیات یک فریضه و یک راه شرعی در تامین نیازهای مادی کشور است، پایگاه فرهنگ مالیاتی کشور معتقداست مالیات یک تنبیه اجتماعی نیست بلکه مالیات یک فرصت اجتماعی است -آگاه باشید پایگاه فرهنگ مالیاتی کشور،به عنوان یکی از مبلغان فرهنگ مالیاتی درکشور باهدف گسترش اعتلاء فرهنگ مالیاتی کشور می کوشد و به کمک و یاری شما نیاز منداست %@%           
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
(@)__ بدانیم و بدانید مالیاتی __(@) بدانید،دولت درجهت تحقق بخشی از خواسته های مردم درخصوص بالا بودن سطح رفاه و درآمد ،توسعه عدالت اجتماعی وخدمات آموزشی، تولید و اشتغال و سطح بالای پوشش های بیمه ای برنامه هایی را تنظیم وبه مرحله اجرا در آورده است که هدف غایی این برنامه ها آشنایی مردم و مودیان مالیاتی با محل هزینه کرد مالیات می باشد تا پرداخت کنندگان مالیات بدانند پولی که به عنوان مالیات به دولت می دهند در جهت رفاه و آسایش خودشان هزینه می شود. بدانید،فرار مالیاتی منجر به کاهش درآمدهای مالیاتی دولت و اخلال در بودجه بندی شده و مانعی برای دستیابی به اهداف دولت می شود. علاوه براین فرار مالیاتی باعث نارسایی در توزیع عادلانه درآمد، گردآوری ثروت و انباشت غیر تولیدی، تجمل گرایی و افزایش فاصله طبقاتی شده و مآلاً به افزایش تنش های سیاسی و اجتماعی منجر خواهد شد. بدانیم سازمان امورمالیاتی کشور جهت کاهش دغدغه فرارمالیاتی و گسترش فرهنگ پرداخت مالیات در کشور،در کنار انجام فعالیت‏های ذاتی و قانونی خود پیوسته در جهت آگاه‏سازی افکار عمومی جامعه و تقویت بنیه‏ های فرهنگی پرداخت مالیات می‏کوشد. بدانیم باگسترش اعتماد ،ترویج روح جمعی ، بهره گیری از شیوه های اخلاقی وباتاسی ازفرمایشات مقام معظم رهبری(همدلی وهم زبانی) فرهنگی را در جامعه گسترش می دهیم که افراد جامعه به پرداخت مالیات به عنوان وظیفه دینی و مسؤولیت اجتماعی نگاه میکنند و فرار از آن را معصیت و گناه می شمارند و به آن بصورت یک امر مذموم و ناپسند می نگرند و سرپیچی از پرداخت مالیات را مترادف با خیانت ملی و تجاوز به حقوق دیگران میدانند
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
 سوالات مالیاتی  چرامالیات بدهیم  چرافرهنگ مالیاتی   دادخواهی مالیاتی  چالش های مالیاتی  فریضه ای بنام مالیات  بدانید و بدانیم مالیاتی  دغدغه ای بنام فرار مالیاتی  بازار و دغدغه ای بنام مالیات  معافیت های 17گانه مالیاتی  یاداشتی مالیاتی از ونکوورکانادا  بهترین راهکارهای کسب مالیات   فرآیندهای الکترونیکی شده مالیاتی  مزایایی ارسال اظهارنامه الکترونیکی  راهکارهای گسترش فرهنگ مالیاتی  اگر مالیات پرداخت نکنیم چه می شود؟   سازمان امورمالیاتی وفرهنگ مودی مداری  چرانسبت به پرداخت مالیات آلرژی داریم ؟   گسترش فرهنگ مالیاتی با مدیریت جهادی  گسترش فرهنگ مالیاتی باهمدلی و همزبانی  اهمیت برگزاری جشنواره ملی فرهنگ مالیاتی  ثروتمندان چقدر به پرداخت مالیات توجه دارند؟  مالیات برارزش افزوده شامل کدام کالاهانمیشود  پیام پایگاه فرهنگ مالیاتی به مناسبت روز مالیات  انتظار مردم از سازمان امور مالیاتی دولت یازدهم  دلایل عدم ارسال اظهارنامه مالیاتی توسط مودیان  عملکرد سازمان امورمالیاتی در کاهش فرارمالیاتی   عملکردسازمان مالیاتی درارتقاءفرهنگ مودی مداری
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
بامسئولین-پایگاه فرهنگ مالیاتی کشور
این‌روزها که درآمدهای نفتی به ریپ زدن افتاده ، جایگزینی درآمدهای دیگر از جمله مالیات با نفت در بودجه یکی از اولویت‌های دولتی‌ها شده است‌. موضوعی که مردم با نگاه از کف‌دادن پول بیشتر به آن نگاه می‌کنند، دولتی‌ها چاله‌های بودجه را با آن پرشده می‌بینند و کارشناسان و دلسوزان به آغازی بر پایان فرار مالیاتی می‌اندیشند و بهارستان نشینان نیز می‌‌خواهند تابوی اقتصادی‌های خاص را بشکنند. برای همین این روزها بازار اخبار مالیاتی داغ است، از افزایش مالیات بر ارزش افزوده، ورود نهادهای خاص از جمله آستان قدس به لیست بلندبالای سازمان مالیاتی گرفته تا گلایه از پرداخت نکردن مالیات توسط 40 درصد تولید ناخالص داخلی.
دراین خصوص به گزارش پایگاه فرهنگ مالیاتی کشور وبه نقل ازتسنیم،چندی پیش نمایندگان مجلس برای تامین نظر شورای نگهبان نحوه‌ پرداخت مالیات مربوط به آستان قدس‌رضوی و بنگاه‌های اقتصادی زیرمجموعه نیروهای مسلح و ستاد اجرایی فرمان امام را مشخص کردند. وکلای ملت ماده مربوط به نحوه مالیات آستان قدس رضوی و برخی دیگر از دستگاه‌های اجرایی را اصلاح کردند که بر این اساس مقرر شد به منظور برقراری عدالت آموزش و اجرای اصل سی‌‌ام قانون اساسی و تجهیز تمامی آموزشگاه‌های آموزش و پرورش با اولویت مناطق محروم و روستاها آستان قدس رضوی و آن دسته از موسسات و بنگاه‌های اقتصادی زیرمجموعه نیروهای مسلح و ستاد اجرایی فرمان امام و سایر دستگاه‌های اجرایی که تا زمان تصویب این قانون مالیات پرداخت نکرده‌اند به استثنای مواردی که اذن ولی فقیه وجود دارد موظف به پرداخت مالیات مستقیم و مالیات بر ارزش افزوده هستند.
منابع حاصله صرفا جهت توسعه عدالت آموزشی در اختیار وزارت آموزش و پرورش قرار می‌گیرد و بر اساس آیین‌نامه‌ای که به این منظور تهیه و به تصویب هیات وزیران می‌رسد هزینه می‌شود. در پی صحبت‌های رئیس سازمان مالیاتی و نظر مجلس در خصوص معافیت مشروط آستان قدس رضوی به سراغ چند کارشناس اقتصادی رفتیم و نظرات آنان را جویا شدیم.
دراین راستا سعید لیلاز درمورد اینکه کدام نهاد‌ها از پرداخت مالیات معاف هستند به «آرمان» گفت: در قانون مالیات آستان قدس رضوی ،بنیاد مستضعفان و بنیاد شهید از پرداخت مالیات معاف هستند .همچنین در مورد نهاد‌های نظامی در قانون چیزی نوشته نشده اما فراموش نکنیم نباید موسسات اقتصادی نهادهای نظامی را با نهاد‌های نظامی اشتباه گرفت چرا که نهاد‌های نظامی در هیچ جای دنیا مالیات نمی‌دهند بلکه موسسات مالی وابسته به آنها که فعالیت اقتصادی می‌کنند هستند که باید مالیات بدهند. این اقتصاددان با اشاره به اینکه مکانیزم‌های موجود در نظام مالیاتی ایران درمورد دستگاه‌های نظامی و اینها کار نمی‌کند، افزود: من معتقدم هر موسسه‌ای که فعالیت اقتصادی می‌کند باید مالیات بدهد .
در این خصوص کامران ندری نیز با اشاره به اینکه بر اساس شنیده‌ها کلا نهادهایی که با نهادهای نظامی ارتباط دارند و فعالیت اقتصادی نیز انجام می‌دهند معاف از مالیات هستند و من به شخصه این نهاد‌ها را نمی‌شناسم  یا اگر اسمی هم شنیده‌ام شاید صلاح نباشد تا در مورد آن صحبت کنم چون در مورد آنها اطمینان ندارم . ولی خوب طبیعی است که نهاد‌های نظامی و نهاد‌های وابسته به آنها از مالیات معاف هستند. این اقتصاددان با بیان اینکه یکسری معافیت‌هایی هم وجود دارد که در اثر پیگیری نمایندگان مجلس داده شده افزود: در این قضیه باید نقش نمایندگان مجلس را هم در نظر گرفت.وی در پاسخ به چرایی معافیت مالیاتی آستان قدس‌رضوی نیز گفت: در اصل این نهاد نباید معاف باشد.
ضمن اینکه چندین برابر این رقمی که سازمان مالیاتی اعلام کرده ما فرار مالیاتی داریم که اگر رقم معافیت‌هایی که داده شده را با ارقام فرار مالیاتی جمع کنیم و نظام مالیاتی نیز بتواند اینها را اخذ کند خیلی از مشکلات اقتصادی ما حل می‌گردد. و در آن صورت اقتصاد مقاومتی و جبران کسری بودجه در اثر کاهش درآمدهای نفتی نیز محقق می‌گردد.

تهیه وتنظیم: مهدی حیدرپور

خبرنگارحوزه اقتصاد

مدیرپایگاه فرهنگ مالیاتی کشور

منابع : تسنیم و آرمان

 

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

رسال نظرا

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی