پایگاه فرهنگ مالیاتی کشور

فرهنگ مالیاتی کشور،جهت آشنایی هرچه بیشترآحادمردم باپرداخت مالیات افتتاح شده است
%@%بدانید و آگاه باشید،مالیات یک فریضه و یک راه شرعی در تامین نیازهای مادی کشور است، پایگاه فرهنگ مالیاتی کشور معتقداست مالیات یک تنبیه اجتماعی نیست بلکه مالیات یک فرصت اجتماعی است -آگاه باشید پایگاه فرهنگ مالیاتی کشور،به عنوان یکی از مبلغان فرهنگ مالیاتی درکشور باهدف گسترش اعتلاء فرهنگ مالیاتی کشور می کوشد و به کمک و یاری شما نیاز منداست %@%           
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
(@)__ بدانیم و بدانید مالیاتی __(@) بدانید،دولت درجهت تحقق بخشی از خواسته های مردم درخصوص بالا بودن سطح رفاه و درآمد ،توسعه عدالت اجتماعی وخدمات آموزشی، تولید و اشتغال و سطح بالای پوشش های بیمه ای برنامه هایی را تنظیم وبه مرحله اجرا در آورده است که هدف غایی این برنامه ها آشنایی مردم و مودیان مالیاتی با محل هزینه کرد مالیات می باشد تا پرداخت کنندگان مالیات بدانند پولی که به عنوان مالیات به دولت می دهند در جهت رفاه و آسایش خودشان هزینه می شود. بدانید،فرار مالیاتی منجر به کاهش درآمدهای مالیاتی دولت و اخلال در بودجه بندی شده و مانعی برای دستیابی به اهداف دولت می شود. علاوه براین فرار مالیاتی باعث نارسایی در توزیع عادلانه درآمد، گردآوری ثروت و انباشت غیر تولیدی، تجمل گرایی و افزایش فاصله طبقاتی شده و مآلاً به افزایش تنش های سیاسی و اجتماعی منجر خواهد شد. بدانیم سازمان امورمالیاتی کشور جهت کاهش دغدغه فرارمالیاتی و گسترش فرهنگ پرداخت مالیات در کشور،در کنار انجام فعالیت‏های ذاتی و قانونی خود پیوسته در جهت آگاه‏سازی افکار عمومی جامعه و تقویت بنیه‏ های فرهنگی پرداخت مالیات می‏کوشد. بدانیم باگسترش اعتماد ،ترویج روح جمعی ، بهره گیری از شیوه های اخلاقی وباتاسی ازفرمایشات مقام معظم رهبری(همدلی وهم زبانی) فرهنگی را در جامعه گسترش می دهیم که افراد جامعه به پرداخت مالیات به عنوان وظیفه دینی و مسؤولیت اجتماعی نگاه میکنند و فرار از آن را معصیت و گناه می شمارند و به آن بصورت یک امر مذموم و ناپسند می نگرند و سرپیچی از پرداخت مالیات را مترادف با خیانت ملی و تجاوز به حقوق دیگران میدانند
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
 سوالات مالیاتی  چرامالیات بدهیم  چرافرهنگ مالیاتی   دادخواهی مالیاتی  چالش های مالیاتی  فریضه ای بنام مالیات  بدانید و بدانیم مالیاتی  دغدغه ای بنام فرار مالیاتی  بازار و دغدغه ای بنام مالیات  معافیت های 17گانه مالیاتی  یاداشتی مالیاتی از ونکوورکانادا  بهترین راهکارهای کسب مالیات   فرآیندهای الکترونیکی شده مالیاتی  مزایایی ارسال اظهارنامه الکترونیکی  راهکارهای گسترش فرهنگ مالیاتی  اگر مالیات پرداخت نکنیم چه می شود؟   سازمان امورمالیاتی وفرهنگ مودی مداری  چرانسبت به پرداخت مالیات آلرژی داریم ؟   گسترش فرهنگ مالیاتی با مدیریت جهادی  گسترش فرهنگ مالیاتی باهمدلی و همزبانی  اهمیت برگزاری جشنواره ملی فرهنگ مالیاتی  ثروتمندان چقدر به پرداخت مالیات توجه دارند؟  مالیات برارزش افزوده شامل کدام کالاهانمیشود  پیام پایگاه فرهنگ مالیاتی به مناسبت روز مالیات  انتظار مردم از سازمان امور مالیاتی دولت یازدهم  دلایل عدم ارسال اظهارنامه مالیاتی توسط مودیان  عملکرد سازمان امورمالیاتی در کاهش فرارمالیاتی   عملکردسازمان مالیاتی درارتقاءفرهنگ مودی مداری
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما

۳۶ مطلب در بهمن ۱۳۹۴ ثبت شده است

عضو اسبق شورای راهبردی نظام مالیاتی کشور با بیان اینکه در حال حاضر فرارهای مالیاتی محدود شده است، گفت: طبق قانون جدید، حسابداران و مدیران مالی شرکت‌ها و بنگاه‌های اقتصادی مسؤولیت پیدا می‌کنند.

به گزارش پایگاه فرهنگ مالیاتی کشور،فلاح میرزایی در اولین سمینار کاربردی بررسی دستورالعمل دادرسی مالیاتی که به همت انجمن مدیران مالی اصفهان و اتاق بازرگانی برگزار شد، اظهار کرد: در مسائل مربوط به بخش مالیاتی، قانون و اجرای قانون با یکدیگر متفاوت هستند. گاهی دیده می‌شود که یک موضوع مشابه برای دو شرکت رأی متفاوتی داشته است.


مدیرعامل راه آهن از ارایه پیشنهاد صفرشدن مالیات بر ارزش افزوده برای کالاهایی که با استفاده از خطوط ریلی جابجا می شوند، از سوی دولت به مجلس خبرداد و گفت:این موضوع در لایحه برنامه ششم دیده شد.

به گزارش پایگاه فرهنگ مالیاتی کشور،محسن پورسید آقایی امروز در یک همایش فولادی گفت: تا سال ۹۴ باید حجم حمل و نقل به لحاظ ملی توسعه یافته و در بخش فولاد تمرکز به سمت استفاده از حمل و نقل ریلی برای جابجایی کالاها باشد، این در حالی است که حمل و نقل فولاد به لحاظ هزینه‌ای از طریق حمل و نقل جاده‌ای امکان‌پذیر نیست.


رئیس سازمان امور مالیاتی گفت: در حال حاضر میزان مطالبات معوق مالیاتی بالغ بر 40 هزار میلیارد تومان است که بخشی از آن متعلق به افراد دارای کارت‌های بازرگانی است که توان پرداخت مالیات ندارند.

به گزارش پایگاه فرهنگ مالیاتی کشور،سید کامل تقوی‌نژاد امروز در حاشیه دومین همایش حاکمیت شرکتی در جمع خبرنگاران اظهار کرد: در برنامه ششم توسعه رقم مالیات‌های مستقیم بر اشخاص حقیقی از 35 درصد به 25 درصد کاهش پیدا کرده و این رقم شامل شرکت‌های تولیدی صادراتی و مناطق محروم شهرک‌های صنعتی و همچنین مجموعه‌های گردشگری و فعالان بازارسرمایه می‌شود.


رئیس سازمان مالیاتی کشور در دومین همایش حاکمیت شرکتی گفت: در برنامه ششم توسعه ابزارهای تشویقی مختلفی برای شرکت‌های بورسی به منظور مباحث مالیاتی گنجانده شده است. در عین حال مالیات از سود سپرده بانکی نیز در دنیا رایج بوده که نشان می‌دهد، در ایران قابل اجرا است.

به گزارش پایگاه فرهنگ مالیاتی کشور،سید کامل تقوی نژاد رئیس سازمان امور مالیاتی کل کشور در دومین همایش حاکمیت شرکتی در دانشگاه الزهرا(س) گفت: ابزارهای تشویقی خوبی برای شرکت‌های بورسی در قالب برنامه ششم توسعه گنجانده شده و در عین حال در قانون مالیت‌های مستقیم نیز به این موضوع توجه زیادی شده است.


معاون رئیس جمهور از صد درصد معافیت مالیاتی هتل‌ها، مراکز اقامتی و آژانس‌های واردکننده گردشگر به کشور خبر داد.

به گزارش پایگاه فرهنگ مالیاتی کشور،سلطانی‌فردراین خصوص گفت این معافیت به مدت پنج سال در شهرهای توسعه یافته و به مدت 10 سال در شهرهای کمتر توسعه یافته اجرا می‌شود.

وی اضافه کرد: مراکزی که در گذشته پروانه بهره‌برداری گرفته‌اند و مشمول معافیت 50 درصدی می‌شدند نیز از سال آینده تا سال 1400 همچنان مشمول این معافیت مالیاتی خواهند بود.


معاون بودجه معاونت برنامه‌ریزی و نظارت راهبردی رییس‌جمهور گفت‌‌: سهم مالیات از تولید ناخالص داخلی باید از ۷ درصد کنونی به ۱۵ درصد افزایش یابد. 

به گزارش پایگاه فرهنگ مالیاتی کشور موسی الرضا ثروتی در مورد لایحه بودجه 92 گفت‌‌: هم دولت و هم مجلس در رابطه با تعیین بودجه هدفمندی یارانه‌ها دغدغه دارند. 
یوسف‌نژاد نماینده اتاق بازرگانی در کمیسیون تلفیق مجلس، رحیم ممبینی معاون بودجه معاونت برنامه‌ریزی و نظارت راهبردی ریاست جمهوری و موسی‌الرضا ثروتی نماینده مجلس و عضو کمیسیون تلفیق مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با برنامه فرصت رادیو گفت‌وگو به بررسی اصلاحات بودجه هدفمندی یارانه در سال 92 پرداختند. 

به گزارش پایگاه فرهنگ مالیاتی کشور،وبه نقل ازرسانه مالیاتی ایران، محمدقاسم پناهی، دراین خصوص چندی پیش گفت: براساس تبصره 3 ماده 147 قانون مالیات‌های مستقیم مصوب31/4/94، پذیرش هزینه‌های پرداختی قابل قبول مالیاتی که به‌شیوه تهاتری انجام نشود، از مبلغ پنجاه میلیون ریال به بالا منوط به پرداخت یا تسویه وجه آن از طریق سیستم بانکی خواهد بود.


رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی کشور در اتاق بازرگانی ایران با بیان این که دولت بدهی خود را با انتشار اوراق خزانه اسلامی پرداخت می‌کند، گفت: دولت برای افزایش سهم مالیات از بودجه، نمی‌خواهد فشاری به بنگاهها وارد شود.

به گزارش پایگاه فرهنگ مالیاتی کشور،محمدباقر نوبخت پیش از ظهر امروز در نهمین جلسه هیأت نمایندگان اتاق بازرگانی ایران در بین فعالان خصوصی کشور حضور یافت و برنامه‌ دولت در برنامه ششم توسعه را تشریح کرد.

وی با تقدیر از حضور فعال نمایندگان بخش خصوصی در تهیه و تنظیم برنامه ششم توسعه و لایحه بودجه 95، گفت: تهیه برنامه خوب بخشی از کار است، اما اجرای بهتر مهم‌تر از آن است؛ چرا که در سال‌های اخیر بسیاری از برنامه‌های خوب درست اجرا نشده است.


رئیس سازمان مدیریت از ابلاغ بخشنامه‌ای از سوی رئیس جمهور به استان‌ها خبر داد که براساس آن، مقرر شد ضمن پرداخت وام جدید به بدهکاران بانکی غیرمقصر، از آنها مالیاتی هم دریافت نشود.


با گذشت سه سال از عمر دولت یازدهم، اتفاقات بسیاری در حوزه اقتصادی کشور رخ داده است. اینکه فرجام این اتفاقات اقتصادی چه خواهد شد، تنها با توجه به واقعیات اقتصادی قابل رصد است. با این همه، شاید بتوان با تحلیل برخی از شاخص‌های اقتصادی، میزان موفقیت یا ناکامی برنامه‌های اقتصادی دولت یازدهم را مورد مداقه قرار داد.

به گزارش پایگاه فرهنگ مالیاتی کشور،در گفت‌وگوی حسین راغفر، اقتصاددان با «آرمان» سیاست مالیاتی دولت یازدهم مورد پرسش قرار گرفته است.


پایگاه فرهنگ مالیاتی کشور:باتوجه به کاهش درآمدهای دولت از محل فروش محصولات نفتی انتظار می‌رفت که توجه دولت به محل درآمدهای مالیاتی افزایش یابد اما بررسی اجمالی قانون بودجه سال۹۵ نشان‌دهنده این است که سهم ۳۲درصدی مالیات از درآمدهای دولت در بودجه ۹۴ در این بودجه نیز حفظ شده است در حالی که پیش‌بینی می‌شد که قانون اصلاح مالیات‌های مستقیم (مصوب سال۹۳ در مجلس شورای اسلامی) در سال۹۵ اجرایی شود اما به نظر می‌رسد که تصویب این قانون در افزایش درآمدهای مالیاتی دولت در سال آینده نیز نقشی ایفا نکند.


قائم مقام وزیر صنعت، معدن و تجارت با اشاره به سهم پنج تا هفت درصدی مالیات اصناف از کل درآمدهای مالیاتی، گفت: دولت در راستای عدم اتکاء به درآمدهای نفتی برنامه‌ریزی می‌کند و ما هم باید در تحقق این اهداف به دولت کمک کنیم. قطعا همه بپذیریم که باید درآمدی باشد تا مشمول مالیات شود و شفاف‌سازی فعالیت در این مهم خیلی کارساز است.

به گزارش پایگاه فرهنگ مالیاتی کشور،مجتبی خسروتاج  با بیان اینکه هیچ پوشاک یا برند خارجی بدون اخذ مجوز رسمی از مرکز امور اصناف برای نمایندگی رسمی اجازه عرضه پوشاک را ندارد گفت: لیست واحدهای مجوز دار شناسایی شده اعلام شده است و این اقدامات همچنان ادامه دارد و عرضه کنندگان پوشاک خارجی دقت کنند کار خلافی صورت نگیرد.


پایگاه فرهنگ مالیاتی کشور،:پس از انقلاب صنعتی و شکل گیری دولت-ملت های مدرن این روش درآمدی به شیوه های گوناگون مورد توجه  دولت ها و قانون گذاران برای تامین مخارج قرار گرفت و به روش های مختلف اعمال شد و با پیشرفت دانش بشری روش های مالیات ستانی هم تنوع بیشتری پیدا کرد.
در ایران هم مالیات به روش های مختلف مورد توجه حاکمان بوده و به صورت دارایی یا پول از مردم اخذ می شد اما برخلاف کشورهای پیشرفته و صنعتی هرچه به زمان حال نزدیک می شویم هم قوانین ما دچار مشکلات زیادی هستند و هم مردم به روش های مختلف از پرداختن مالیات به دولت طفره می روند.


به گزارش پایگاه فرهنگ مالیاتی کشور،وبه نقل از روابط عمومی گمرک ایران، عده‌ای برای پرداخت نکردن عوارض و مالیات گمرکی از کارت‌های بازرگانی یکبار مصرف و اجاره‌ای استفاده کرده و تجارت می‌کنند. افرادی که هیچگونه اطلاعی از تجارت و بازرگانی ندارند و در قبال پرداخت مبلغی توسط افراد سودجو مبادرت به دریافت کارت بازرگانی یک بار مصرف نموده و با در اختیار قرار دادن آن اقدام به واردات کالاهایی با ارزش‌های میلیون دلاری می‌نمایند در حالی که کل سرمایه این افراد در مقایسه با حجم تجارت آنها گاها بسیار ناچیز است.


اخذ مالیات برای اداره کشور،اصلی قاعده مند به شمار می رود که کم و بیش در تمامی کشورهای دنیا مرسوم است،اما گاهی عدم سنخیت ساز و کار دریافت مالیات با درآمد برخی از اصناف باعث گلایه و اعتراضاتی می شود که این بار ظاهرا قرعه به نام فعالان فضای مجازی افتاده است.

به گزارش پایگاه فرهنگ مالیاتی کشور،چندی پیش اداره مالیات طی نامه ای به فعالان دنیای مجازی که دارنده نماد اعتماد الکترونیکی هستند تاکید کرد که باید نسبت به تعیین تکلیف وضعیت مالیاتی اصناف خویش مبادرت ورزند،طبق این ابلاغیه مبنای محاسبه این مالیات،از زمان ارائه نماد اعتماد الکترونیکی آغاز می شود،اما ابلاغیه مذکور با اعتراضاتی از سوی فعالان این صنف همراه شد و عمده انتقادات نیز بر مالیات بر ارزش افزوده متمرکز بود.


دولت در سه ماهه دوم سال 94 توانسته از محل مالیات 11 هزار میلیارد و 400 میلیون تومان درآمد کسب کند اما چند درصد درآمدهای مالیاتی تاکنون محقق شده و روند آن چگونه است؟
کل درآمد مالیاتی دولت در سه ماهه دوم سال جاری 11 هزار و 400 میلیون تومان بوده که با احتساب درآمد 7.7 هزار میلیارد تومانی سه ماهه اول این سال، دولت تاکنون 19 هزار و 400 میلیون تومان درامد مالیاتی کسب کرده است. به این ترتیب 43 درصد درآمد مالیاتی مصوب بودجه 94 محقق شده است. 

عضو شورای عالی انجمن حسابداران خبره ایران گفت: پرداخت مالیات در کشور باید متناسب با نحوه و میزان خدمات دولت در جامعه باشد همچنان که این رویه در بسیاری از کشورهای اروپایی وجود دارد.
 
به گزارش پایگاه فرهنگ مالیاتی کشور،حسین دوانی در همایش «بررسی اصلاحیه قانون مالیات مستقیم و احکام مالیات قانون رفع موانع تولید» که در کرمانشاه برگزار شد، اظهار داشت: پرداخت مالیات، به دولت‌ها در بسیاری از امور کمک می‌رساند همچنانکه در اروپا در برخی کشورها مردم ۷۰ درصد درآمد خود را مالیات می‌دهند و در قبال آن از خدمات رفاهی، درمانی، تحصیلی، ورزشی و... که دولت موظف به فراهم نمودن آن است استفاده می‌کنند.

به گزارش پایگاه فرهنگ مالیاتی کشور،مدیرکل امور مالیاتی خوزستان گفت: دیدگاه اصلی ما برای دریافت مالیات، شناسایی افرادی پردرآمدی است که به شیوه های مختلف از پرداخت مالیات فرار می کنند.

محسن کاویانی با اشاره به اینکه ۲۰ درصد مردم ۸۰ درصد درآمدهای کشور را به خود اختصاص داده اند افزود: باید کاری کنیم که درآمدهای مالیاتی به سمت این قبیل افراد سوق پیدا کند.


معاون مالیات برارزش افزوده سازمان امور مالیاتی کشور طی بخشنامه ای به رئیس امور مالیاتی شهر و استان تهران و مدیران کل امور مالیاتی سراسر کشور ، توضیحات رفع ابهام در خصوص شهرکهای صنعتی را جهت اطلاع و اقدام لازم ابلاغ کرد.
به گزارش پایگاه فرهنگ مالیاتی کشور وبه نقل از رسانه مالیاتی ایران، در بخشنامه علیرضا طاری بخش آمده است به منظور رفع ابهامات موجود در خصوص نحوه اجرای مقررات قانون مالیات بر ارزش افزوده در شرکتهای شهرکهای صنعتی و اتخاذ رویه واحد مقرر می دارد: 


به گزارش پایگاه فرهنگ مالیاتی کشور،مقوله اقتصاد مقاومتی چندی است توسط کارشناسان و صاحبنظران اقتصادی به عنوان راهکاری برای برون رفت از تنگناها و مشکلات ایجاد شده ناشی از تحریمهای بین المللی مطرح و پس از تایید، به عنوان یک سیاست اجرایی توسط رهبر معظم انقلاب به دولت ابلاغ شده است. اقتصاد مقاومتی ادبیاتی است که برای مقابله با تحریمهای بین المللی مطرح شده و این قابلیت را دارد که با بهره گیری از اصول و پایه های صحیح اقتصادی موجب کمرنگ تر شدن وابستگی به کشورهای دیگر شود .