مدیر کل امور مالیاتی لرستان اظهار داشت: توسعه زیر ساختهای اقتصادی کشور با پرداخت مالیات امکان پذیر است.
به گزارش پایگاه فرهنگ مالیاتی ایران، محمدی، مدیر کل امور مالیاتی لرستان در نشست خبری با خبرنگاران از رشد دو برابری رقم پرداختی به شهرداری ها و دهیاری های استان از محل عوارض مالیات بر ارزش افزوده طی هشت ماهه نخست سال جاری نسبت به مدت مشابه سال گذشته خبر داد و گفت: امسال 790 میلیارد ریال عوارض به شهرداری ها و دهیاری ها پرداخت شده است.
مدیر کل امور مالیاتی لرستان افزود: از مجموع مبلغ فوق، بیش از 520 میلیارد ریال به شهرداری ها اختصاص یافته و 270 میلیارد ریال نیز سهم دهیاری ها بوده است که در مقایسه با مدت مشابه در سال قبل رشد دو برابری داشته است.
محمدی در ادامه افزود: پرداخت مالیات یک وظیفه شرعی و عامل رشد و توسعه کشور است و مالیات برارزش افزوده حرکت به سمت اقتصاد پویا و ایجاد اشتغال است و این مالیات بخشی از درآمدهای پایدارشهرداری ها و دهیاریها را تامین می کند.
وی هم چنین گفت: براساس قانون، نرخ مالیات و عوارض ارزش افزوده 9 درصد است که 3 درصد آن اختصاص به شهرداری ها و دهیاری ها، یک درصد جهت بخش بهداشت و درمان تحت عنوان" مالیات سلامت" و 5 درصد یاقیمانده به مالیات اختصاص دارد و به حساب خزانه واریز می شود.
مدیرکل امور مالیاتی استان لرستان خاطر نشان کرد: نسبت تسهیم عوارض وصولی موضوع ماده 38 قانون مالیات بر ارزش افزوده، به شهرداریها و دهیاریها و مناطق عشایری 70 به 30 می باشد و بر اساس شاخص جمعیت و همچنین آخرین سرشماری مرکز آمار که در اختیار سازمان امور مالیاتی کشور قرار می گیرد به حساب شهرداری ها و دهیاری های استان واریز میگردد.
محمدی تاکید کرد: در راستای اجرای بند الف ماده 6 قانون برنامه ششم توسعه، در هشت ماهه نخست امسال، بیش از 30 میلیارد ریال از محل مالیات و عوارض ارزش افزوده به جمعیت عشایری استان پرداخت شده که در مقایسه با سال گذشته از رشد بیش از دو برابر برخودار می باشد.
مدیر کل امور مالیاتی لرستان در خاتمه خاطر با بیان این که مردم باید از آثار و مزایای پرداخت مالیات آگاه شوند تا با رغبت بیشتری آن را پرداخت کنند، از شهرداری ها و دهیاری ها خواست تا درخصوص محل مصرف مالیات بر ارزش افزوده به مردم اطلاع رسانی کنند تا شوق و رغبت به پرداخت مالیات در آنها بیشتر شود.