به گزارش پایگاه فرهنگ مالیاتی کشورخشایار حضرتی گفت: قانون مالیات برای ورزشکاران در کشور ما 10 درصد است که این قانون برای ورزشکاران رشته های پایه ناعادلانه است.
وی افزود: قرارداد ورزشکاران رشته های پایه نسبت به رشته های ورزشی پرطرفدار بسیار ناچیز است، این در شرایطی است که قانون مالیات برای همه ورزشکاران یکسان است به طور مثال شناگر تیم من که در سال 10 یا 12 میلیون تومان قرارداد دارد، همان 10 درصد مالیاتی را می پردازد که یک فوتبالیست با قرارداد یک میلیاردی تن به پرداخت آن می دهد.
وی ادامه داد: قرار داد ورزشکاران شنا، شیرجه و واترپلو با اینکه در رشته های المپیکی فعالیت می کنند به لحاظ مادی خیلی اندک است این در حالیست که در سالهای 1388-1389 رقم قرارداد شناگران بین 20 تا 25 میلیون تومان بود.
سرمربی تیم شنای موج های آبی تاکید کرد: متولیان ورزش در زمینه قوانین مالیاتی ورزشکاران باید اقداماتی انجام دهند که توازن در میان ورزشکاران کشور ما برقرار شود.
حضرتی در خصوص جایگاه شنای ایران در جهان اظهار داشت: ما در ایران شناگران بسیار خوبی داریم که متاسفانه به دلیل امکانات محدود و توجه نشدن به رشته ورزشی شنا، از شناگران نیز غافل شده ایم و همین مساله موجب شده تا جایگاه مناسبی در دنیا نداشته باشیم.
وی در پایان خاطر نشان کرد: ایران شناگران توانمندی دارد به طور مثال آریا نسیمی شاد اکنون 16 سال دارد و در مسابقات 2015 سنگاپور رکوردهای خوبی را به خود اختصاص داد و اگر برنامه ریزی دقیقی برای او صورت گیرد و امکانات لازم برای وی فراهم شود می توانیم امیدوار باشیم که در میان 8 شناگر برتر جهان در رده سنی بزرگسالان قرار گیرد اما با تمرین در استخر غیر استاندارد 33 متری و عقد قراردادهای اندک نمی توان انتظار داشت که شناگران ما در میان برترین های جهان، حرفی برای گفتن داشته باشند./خبرگزاری صدا وسیما