پایگاه فرهنگ مالیاتی کشور

فرهنگ مالیاتی کشور،جهت آشنایی هرچه بیشترآحادمردم باپرداخت مالیات افتتاح شده است
%@%بدانید و آگاه باشید،مالیات یک فریضه و یک راه شرعی در تامین نیازهای مادی کشور است، پایگاه فرهنگ مالیاتی کشور معتقداست مالیات یک تنبیه اجتماعی نیست بلکه مالیات یک فرصت اجتماعی است -آگاه باشید پایگاه فرهنگ مالیاتی کشور،به عنوان یکی از مبلغان فرهنگ مالیاتی درکشور باهدف گسترش اعتلاء فرهنگ مالیاتی کشور می کوشد و به کمک و یاری شما نیاز منداست %@%           
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
(@)__ بدانیم و بدانید مالیاتی __(@) بدانید،دولت درجهت تحقق بخشی از خواسته های مردم درخصوص بالا بودن سطح رفاه و درآمد ،توسعه عدالت اجتماعی وخدمات آموزشی، تولید و اشتغال و سطح بالای پوشش های بیمه ای برنامه هایی را تنظیم وبه مرحله اجرا در آورده است که هدف غایی این برنامه ها آشنایی مردم و مودیان مالیاتی با محل هزینه کرد مالیات می باشد تا پرداخت کنندگان مالیات بدانند پولی که به عنوان مالیات به دولت می دهند در جهت رفاه و آسایش خودشان هزینه می شود. بدانید،فرار مالیاتی منجر به کاهش درآمدهای مالیاتی دولت و اخلال در بودجه بندی شده و مانعی برای دستیابی به اهداف دولت می شود. علاوه براین فرار مالیاتی باعث نارسایی در توزیع عادلانه درآمد، گردآوری ثروت و انباشت غیر تولیدی، تجمل گرایی و افزایش فاصله طبقاتی شده و مآلاً به افزایش تنش های سیاسی و اجتماعی منجر خواهد شد. بدانیم سازمان امورمالیاتی کشور جهت کاهش دغدغه فرارمالیاتی و گسترش فرهنگ پرداخت مالیات در کشور،در کنار انجام فعالیت‏های ذاتی و قانونی خود پیوسته در جهت آگاه‏سازی افکار عمومی جامعه و تقویت بنیه‏ های فرهنگی پرداخت مالیات می‏کوشد. بدانیم باگسترش اعتماد ،ترویج روح جمعی ، بهره گیری از شیوه های اخلاقی وباتاسی ازفرمایشات مقام معظم رهبری(همدلی وهم زبانی) فرهنگی را در جامعه گسترش می دهیم که افراد جامعه به پرداخت مالیات به عنوان وظیفه دینی و مسؤولیت اجتماعی نگاه میکنند و فرار از آن را معصیت و گناه می شمارند و به آن بصورت یک امر مذموم و ناپسند می نگرند و سرپیچی از پرداخت مالیات را مترادف با خیانت ملی و تجاوز به حقوق دیگران میدانند
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
 سوالات مالیاتی  چرامالیات بدهیم  چرافرهنگ مالیاتی   دادخواهی مالیاتی  چالش های مالیاتی  فریضه ای بنام مالیات  بدانید و بدانیم مالیاتی  دغدغه ای بنام فرار مالیاتی  بازار و دغدغه ای بنام مالیات  معافیت های 17گانه مالیاتی  یاداشتی مالیاتی از ونکوورکانادا  بهترین راهکارهای کسب مالیات   فرآیندهای الکترونیکی شده مالیاتی  مزایایی ارسال اظهارنامه الکترونیکی  راهکارهای گسترش فرهنگ مالیاتی  اگر مالیات پرداخت نکنیم چه می شود؟   سازمان امورمالیاتی وفرهنگ مودی مداری  چرانسبت به پرداخت مالیات آلرژی داریم ؟   گسترش فرهنگ مالیاتی با مدیریت جهادی  گسترش فرهنگ مالیاتی باهمدلی و همزبانی  اهمیت برگزاری جشنواره ملی فرهنگ مالیاتی  ثروتمندان چقدر به پرداخت مالیات توجه دارند؟  مالیات برارزش افزوده شامل کدام کالاهانمیشود  پیام پایگاه فرهنگ مالیاتی به مناسبت روز مالیات  انتظار مردم از سازمان امور مالیاتی دولت یازدهم  دلایل عدم ارسال اظهارنامه مالیاتی توسط مودیان  عملکرد سازمان امورمالیاتی در کاهش فرارمالیاتی   عملکردسازمان مالیاتی درارتقاءفرهنگ مودی مداری
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما

حذف مالیات تکلیفی/تغییر مهلت ارسال اظهارنامه/مالیات برمسکن/هزینه‌های مالیاتی


قانون مالیات های مستقیم دستخوش تغییرات گسترده‌ای گردیده است که در مجموع قانون جدید، 102 ماده از قانون مالیات های مستقیم را متاثر می سازد.

به گزارش پایگاه فرهنگ مالیاتی کشور،با اصلاحیه اخیر ، قانون مالیات های مستقیم دستخوش تغییرات گسترده‌ای شده است. تغییرات مزبور در قالب ماده واحده ای مشتمل بر 60 بند در تارخ 7 مرداد ماه 1394 به تایید شورای نگهبان رسیده است و از ابتدای سال 1395 لازم اجراء می باشد.

محمد نوحی، حسابرس و کارشناس ارشد مالیاتی در گفتگو با ایلنا با اشاره  به اهمیت قوانین مالیاتی بر اقتصاد خرد و کلان کشور و اثر به سزای آن بر فعالیت فعالان اقتصادی، گفت:  در مجموع قانون جدید، 102 ماده از قانون مالیات های مستقیم را متاثر می سازد که 22 تغییر از این 102 مورد، مربوط به مالیات بر ارث می باشد.

سفته را گران نخرید

این کارشناس امور مالیاتی اظهار داشت: به موجب تغییر قانون مالیات های مستقیم، حق تمبر، سفته و برات از نرخ 3 در هزار به نرخ نیم در هزار کاهش یافت. همچنین حق تمبر سهام شرکت ها نیز از 2 در هزار به نیم در هزار نزول میکند.

 مالیات بر مسکن

همچنین واحدهای خالی ساختمان‌ها از سال دوم به بعد مشمول مالیات اجاره بر اساس املاک مشابه و به شرح زیر خواهند بود:

سال دوم معادل نصف مالیات متعلقه.

سال سوم معادل مالیات متعلقه.

و از سال سوم به بعد یک و نیم برابر مالیات متعلقه .

همچنین سود حاصل از فروش ساختمان افراد فعال در این عرصه مشمول مالیات عملکرد و یا همان 25 درصد (پس از رسیدگی سازمان امور مالیاتی)خواهد بود. این اشخاص موظف به ارائه اظهارنامه می باشند.

مهلت ارسال اظهارنامه / حذف مالیات تکلیفی

نوحی افزود: مهلت ارسال اظهارنامه از پایان تیر ماه به پایان خرداد ماه تقلیل یافت و بدین ترتیب فشردگی بستن حساب ها در سال بعد برای حسابداران بیشتر خواهد شد.

ماده 104 مشهور به مالیات تکلیفی (3درصد) نیز به طور کامل حذف شد. که این هم حتماً خبر خوبی برای پیمانکاران خواهد بود.

بیشتر سود کنید، کمتر مالیات بدهید!

این کارشناس امور مالیاتی گفت: طبق قانون جدید در صورت افزایش درآمد مشمول مالیات ابرازی هر سال نسبت به سال گذشته از یک تا 5 درصد به ازای هر ده درصد افزایش از نرخ مالیات کاسته خواهد شد. 20 درصد درآمد حاصل از صادرات مواد نیز مشمول مالیات با نرخ صفر گردید.
پذیرش هزینه های اشخاص مشمول نگهداری دفاتر قانونی به شرح ماده 95 این قانون در صورتی که متجاوز از مبلغ 50 میلیون ریال گردد منوط به پرداخت یا تسویه از طریق سامانه بانکی خواهد بود.

پرداختی به بازنشستگان حداکثر تا سقف یک دوازدهم معافیت مالیات حقوق جزو هزینه های قابل قبول خواهد بود.

هزینه‌های مورد قبول

ذخیره گارانتی یا همان خدمات پس از فروش هزینه قابل قبول از لحاظ مالیات خواهد شد.

افزایش بهای ناشی از تجدید ارزیابی دارایی های ثابت مشمول اخذ مالیات نمی باشد و هزینه استهلاک ناشی از تجدید ارزیابی این دارایی ها هزینه قابل قبول از لحاظ مالیات نمی باشد.

استقرار نظام یکپارچه مالیاتی
نوحی ادامه داد: همچنین مقرر گردیده است به منظور شفافیت فعالیت های اقتصادی و استقرار نظام یکپارچه اطلاعات مالیاتی، پایگاه هویتی عملکرد و و دارایی موئدیان مالیاتی شامل مواردی نظیر اطلاعات مالی، پولی، اعتباری، معاملاتی، سرمایه ای و ملکی اشخاص حقیقی و حقوقی در سازمان امور مالیاتی ایجاد شود.

ثبت عضویت ، اعضاء هیئت شرکت هایی که بدهی مالیاتی دارند قبل از تعیین تکلیف بدهی مالیاتی آنها ممنوع می باشد. جریمه عدم کسر و ایصال مالیات های تکلیفی( حقوق، حق حضور، حق مشاوره، اجاره و ...) 10 درصد مالیات پرداخت نشده و دو و نیم درصد به ازای هر ماه تاخیر خواهد بود.

همچنین طبق قانون جدید جرائم مالیاتی به شکل شفاف تعریف شده است و رئیس قوه قضا بنا به درخواست رئیس سازمان امور مالیاتی کشور موظف به تشکیل دادسرا و دادگاه ویژه مالیاتی گردیده است.

وی انتها گفت: امید است قوانین جدید که عمدتاً با رویکرد شفافیت اقتصادی و افزایش خود اظهاری و جلوگیری از فرارهای مالیاتی طراحی شده است به هدف خود که موجب اجراء عدالت و افزایش رفاه عمومی و تقویت پاسخ‌خواهی مودیان، ناشی از پرداخت مالیات می باشد منتج گردد./ایلنا

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

رسال نظرا

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی