به گزارش پایگاه فرهنگ مالیاتی کشور، روز گذشته صنعتگران و تجار و فعالان عرصه معدن و همچنین مدیران زیر مجموعه سازمان صنعت و تجارت استانکهگیلویه و بویراحمد با قائممقام معاونت صنایع وزیر صنعت و معدن و تجارت دیدار کرده و مشکلات خود را مطرح کردند.
در این دیدار که در انتهای آن تعدادی از واحدهای نمونه تولیدی در این بخش مورد تجلیل قرار گرفتند سید ناصر حسینی رئیس اتاق اصناف شهرستان گچساران به عنوان یکی از مدیران زیر مجموعه به بیان دغدغههای خود پرداخت.
این مسئول اظهار کرد: در بحث مالیات بر ارزش افزوده آموزشهای لازم را در این استان فرا نگرفتهایم که اجحافی در حق شهروندان است.
رئیس اتاق اصناف شهرستان گچساران بیان کرد: در بحث مالیات بر درآمد در استان ما این گونه احساس میشود که بیشتر مالیات اخذ شده بر اساس اسم و شهرت است در حالی که بسیاری علما و مراجع اخذ مالیات علیالراس را جایز ندانستهاند.
وی گفت: یکی از مشکلات دیگری که در استان با آن مواجهیم به درآمد حاصله از جرائم تعزیرات حکومتی برمیگردد که باید مقداری از آن را به حوزه نظارت و بازرسی اصناف بدهند در صورتی که برای پرداخت حقوق و مزایای آنها با مشکل مواجه هستیم.
محمد باقر فهیمی رئیس اتحادیه طلافروشان هم در این نشست به ظرفیتهای خوب استان در زمینههای مختلف اشاره کرد و گفت: اما متأسفانه دور زدن تحریمها در کهگیلویه و بویراحمد گاه از دور زدن تحریمهای بینالمللی بسیار سختتر است.
در ادامه این مراسم، یکی از سرمایهگذاران بدون نوبت از جای خود برخاست و به زبان محلی مطالبی را به سمع قائممقام معاون صنایع وزیر صنعت و تجارت رساند.
محمد عارفمقدم اینگونه اظهار کرد که در سال ۸۱ زمین و خانه و املاک خود و برادرانم را فروختیم و برای این که در شهرک صنعتی فرودگاه سرمایهگذاری کنیم وارد میدان عمل شدیم.
این سرمایهگذار به قول خود شکست خورده در امر سرمایهگذاری بیان کرد: ۶ برادر برای کار در واحد تولیدی صنایع چوبی مال و املاک خود را فروخته بودیم و اکنون بدون خانمان به دلیل نبود سرمایه در گردش تنها با سولههای خالی و بدون استفاده روزگار سپری میکنیم.
وی گفت: مسئولان برای پرداخت وام جهت خرید دستگاههای مورد نیاز به صورت متناوب به ما وعده وام و تسهیلات میدهند در حالی که املاک فروخته شده ما که در سال ۸۱ به قیمت ۵۰ میلیون تومان بود اکنون ارزش یک میلیاردی پیدا کرده و سر ما بیکلاه مانده است./فارس