پایگاه فرهنگ مالیاتی کشور

فرهنگ مالیاتی کشور،جهت آشنایی هرچه بیشترآحادمردم باپرداخت مالیات افتتاح شده است
%@%بدانید و آگاه باشید،مالیات یک فریضه و یک راه شرعی در تامین نیازهای مادی کشور است، پایگاه فرهنگ مالیاتی کشور معتقداست مالیات یک تنبیه اجتماعی نیست بلکه مالیات یک فرصت اجتماعی است -آگاه باشید پایگاه فرهنگ مالیاتی کشور،به عنوان یکی از مبلغان فرهنگ مالیاتی درکشور باهدف گسترش اعتلاء فرهنگ مالیاتی کشور می کوشد و به کمک و یاری شما نیاز منداست %@%           
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
(@)__ بدانیم و بدانید مالیاتی __(@) بدانید،دولت درجهت تحقق بخشی از خواسته های مردم درخصوص بالا بودن سطح رفاه و درآمد ،توسعه عدالت اجتماعی وخدمات آموزشی، تولید و اشتغال و سطح بالای پوشش های بیمه ای برنامه هایی را تنظیم وبه مرحله اجرا در آورده است که هدف غایی این برنامه ها آشنایی مردم و مودیان مالیاتی با محل هزینه کرد مالیات می باشد تا پرداخت کنندگان مالیات بدانند پولی که به عنوان مالیات به دولت می دهند در جهت رفاه و آسایش خودشان هزینه می شود. بدانید،فرار مالیاتی منجر به کاهش درآمدهای مالیاتی دولت و اخلال در بودجه بندی شده و مانعی برای دستیابی به اهداف دولت می شود. علاوه براین فرار مالیاتی باعث نارسایی در توزیع عادلانه درآمد، گردآوری ثروت و انباشت غیر تولیدی، تجمل گرایی و افزایش فاصله طبقاتی شده و مآلاً به افزایش تنش های سیاسی و اجتماعی منجر خواهد شد. بدانیم سازمان امورمالیاتی کشور جهت کاهش دغدغه فرارمالیاتی و گسترش فرهنگ پرداخت مالیات در کشور،در کنار انجام فعالیت‏های ذاتی و قانونی خود پیوسته در جهت آگاه‏سازی افکار عمومی جامعه و تقویت بنیه‏ های فرهنگی پرداخت مالیات می‏کوشد. بدانیم باگسترش اعتماد ،ترویج روح جمعی ، بهره گیری از شیوه های اخلاقی وباتاسی ازفرمایشات مقام معظم رهبری(همدلی وهم زبانی) فرهنگی را در جامعه گسترش می دهیم که افراد جامعه به پرداخت مالیات به عنوان وظیفه دینی و مسؤولیت اجتماعی نگاه میکنند و فرار از آن را معصیت و گناه می شمارند و به آن بصورت یک امر مذموم و ناپسند می نگرند و سرپیچی از پرداخت مالیات را مترادف با خیانت ملی و تجاوز به حقوق دیگران میدانند
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
 سوالات مالیاتی  چرامالیات بدهیم  چرافرهنگ مالیاتی   دادخواهی مالیاتی  چالش های مالیاتی  فریضه ای بنام مالیات  بدانید و بدانیم مالیاتی  دغدغه ای بنام فرار مالیاتی  بازار و دغدغه ای بنام مالیات  معافیت های 17گانه مالیاتی  یاداشتی مالیاتی از ونکوورکانادا  بهترین راهکارهای کسب مالیات   فرآیندهای الکترونیکی شده مالیاتی  مزایایی ارسال اظهارنامه الکترونیکی  راهکارهای گسترش فرهنگ مالیاتی  اگر مالیات پرداخت نکنیم چه می شود؟   سازمان امورمالیاتی وفرهنگ مودی مداری  چرانسبت به پرداخت مالیات آلرژی داریم ؟   گسترش فرهنگ مالیاتی با مدیریت جهادی  گسترش فرهنگ مالیاتی باهمدلی و همزبانی  اهمیت برگزاری جشنواره ملی فرهنگ مالیاتی  ثروتمندان چقدر به پرداخت مالیات توجه دارند؟  مالیات برارزش افزوده شامل کدام کالاهانمیشود  پیام پایگاه فرهنگ مالیاتی به مناسبت روز مالیات  انتظار مردم از سازمان امور مالیاتی دولت یازدهم  دلایل عدم ارسال اظهارنامه مالیاتی توسط مودیان  عملکرد سازمان امورمالیاتی در کاهش فرارمالیاتی   عملکردسازمان مالیاتی درارتقاءفرهنگ مودی مداری
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما

به گزارش پایگاه فرهنگ مالیاتی کشور، روز گذشته صنعتگران و تجار و فعالان عرصه معدن و همچنین مدیران زیر مجموعه سازمان صنعت و تجارت استانکهگیلویه و بویراحمد با قائم‌مقام معاونت صنایع وزیر صنعت و معدن و تجارت دیدار کرده و مشکلات خود را مطرح کردند.

در این دیدار که در انتهای آن تعدادی از واحدهای نمونه تولیدی در این بخش مورد تجلیل قرار گرفتند سید ناصر حسینی رئیس اتاق اصناف شهرستان گچساران به عنوان یکی از مدیران زیر مجموعه به بیان دغدغه‌های خود پرداخت.

این مسئول اظهار کرد: در بحث مالیات بر ارزش افزوده آموزش‌های لازم را در این استان فرا نگرفته‌ایم که اجحافی در حق شهروندان است.

رئیس اتاق اصناف شهرستان گچساران بیان کرد: در بحث مالیات بر درآمد در استان ما این گونه احساس می‌شود که بیشتر مالیات اخذ شده بر اساس اسم و شهرت است در حالی که بسیاری علما و مراجع اخذ مالیات علی‌الراس را جایز ندانسته‌اند.

وی گفت: یکی از مشکلات دیگری که در استان با آن مواجهیم به درآمد حاصله از جرائم تعزیرات حکومتی برمی‌گردد که باید مقداری از آن را به حوزه نظارت و بازرسی اصناف بدهند در صورتی که برای پرداخت حقوق و مزایای آن‌ها با مشکل مواجه هستیم.

محمد باقر فهیمی رئیس اتحادیه طلافروشان هم در این نشست به ظرفیت‌های خوب استان در زمینه‌های مختلف اشاره کرد و گفت: اما متأسفانه دور زدن تحریم‌ها در کهگیلویه و بویراحمد گاه از دور زدن تحریم‌های بین‌المللی بسیار سخت‌تر است.

در ادامه این مراسم، یکی از سرمایه‌گذاران بدون نوبت از جای خود برخاست و به زبان محلی مطالبی را به سمع قائم‌مقام معاون صنایع وزیر صنعت و تجارت رساند.

محمد عارف‌مقدم اینگونه اظهار کرد که در سال ۸۱ زمین و خانه و املاک خود و برادرانم را فروختیم و برای این که در شهرک صنعتی فرودگاه سرمایه‌گذاری کنیم وارد میدان عمل شدیم.

این سرمایه‌گذار به قول خود شکست خورده در امر سرمایه‌گذاری بیان کرد: ۶ برادر برای کار در واحد تولیدی صنایع چوبی مال و املاک خود را فروخته بودیم و اکنون بدون خانمان به دلیل نبود سرمایه در گردش تنها با سوله‌های خالی و بدون استفاده روزگار سپری می‌کنیم.

وی گفت: مسئولان برای پرداخت وام جهت خرید دستگاه‌های مورد نیاز به صورت متناوب به ما وعده وام و تسهیلات می‌دهند در حالی که املاک فروخته شده ما که در سال ۸۱ به قیمت ۵۰ میلیون تومان بود اکنون ارزش یک میلیاردی پیدا کرده و سر ما بی‌کلاه مانده است./فارس

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

رسال نظرا

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی