پایگاه فرهنگ مالیاتی کشور

فرهنگ مالیاتی کشور،جهت آشنایی هرچه بیشترآحادمردم باپرداخت مالیات افتتاح شده است
%@%بدانید و آگاه باشید،مالیات یک فریضه و یک راه شرعی در تامین نیازهای مادی کشور است، پایگاه فرهنگ مالیاتی کشور معتقداست مالیات یک تنبیه اجتماعی نیست بلکه مالیات یک فرصت اجتماعی است -آگاه باشید پایگاه فرهنگ مالیاتی کشور،به عنوان یکی از مبلغان فرهنگ مالیاتی درکشور باهدف گسترش اعتلاء فرهنگ مالیاتی کشور می کوشد و به کمک و یاری شما نیاز منداست %@%           
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
(@)__ بدانیم و بدانید مالیاتی __(@) بدانید،دولت درجهت تحقق بخشی از خواسته های مردم درخصوص بالا بودن سطح رفاه و درآمد ،توسعه عدالت اجتماعی وخدمات آموزشی، تولید و اشتغال و سطح بالای پوشش های بیمه ای برنامه هایی را تنظیم وبه مرحله اجرا در آورده است که هدف غایی این برنامه ها آشنایی مردم و مودیان مالیاتی با محل هزینه کرد مالیات می باشد تا پرداخت کنندگان مالیات بدانند پولی که به عنوان مالیات به دولت می دهند در جهت رفاه و آسایش خودشان هزینه می شود. بدانید،فرار مالیاتی منجر به کاهش درآمدهای مالیاتی دولت و اخلال در بودجه بندی شده و مانعی برای دستیابی به اهداف دولت می شود. علاوه براین فرار مالیاتی باعث نارسایی در توزیع عادلانه درآمد، گردآوری ثروت و انباشت غیر تولیدی، تجمل گرایی و افزایش فاصله طبقاتی شده و مآلاً به افزایش تنش های سیاسی و اجتماعی منجر خواهد شد. بدانیم سازمان امورمالیاتی کشور جهت کاهش دغدغه فرارمالیاتی و گسترش فرهنگ پرداخت مالیات در کشور،در کنار انجام فعالیت‏های ذاتی و قانونی خود پیوسته در جهت آگاه‏سازی افکار عمومی جامعه و تقویت بنیه‏ های فرهنگی پرداخت مالیات می‏کوشد. بدانیم باگسترش اعتماد ،ترویج روح جمعی ، بهره گیری از شیوه های اخلاقی وباتاسی ازفرمایشات مقام معظم رهبری(همدلی وهم زبانی) فرهنگی را در جامعه گسترش می دهیم که افراد جامعه به پرداخت مالیات به عنوان وظیفه دینی و مسؤولیت اجتماعی نگاه میکنند و فرار از آن را معصیت و گناه می شمارند و به آن بصورت یک امر مذموم و ناپسند می نگرند و سرپیچی از پرداخت مالیات را مترادف با خیانت ملی و تجاوز به حقوق دیگران میدانند
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
 سوالات مالیاتی  چرامالیات بدهیم  چرافرهنگ مالیاتی   دادخواهی مالیاتی  چالش های مالیاتی  فریضه ای بنام مالیات  بدانید و بدانیم مالیاتی  دغدغه ای بنام فرار مالیاتی  بازار و دغدغه ای بنام مالیات  معافیت های 17گانه مالیاتی  یاداشتی مالیاتی از ونکوورکانادا  بهترین راهکارهای کسب مالیات   فرآیندهای الکترونیکی شده مالیاتی  مزایایی ارسال اظهارنامه الکترونیکی  راهکارهای گسترش فرهنگ مالیاتی  اگر مالیات پرداخت نکنیم چه می شود؟   سازمان امورمالیاتی وفرهنگ مودی مداری  چرانسبت به پرداخت مالیات آلرژی داریم ؟   گسترش فرهنگ مالیاتی با مدیریت جهادی  گسترش فرهنگ مالیاتی باهمدلی و همزبانی  اهمیت برگزاری جشنواره ملی فرهنگ مالیاتی  ثروتمندان چقدر به پرداخت مالیات توجه دارند؟  مالیات برارزش افزوده شامل کدام کالاهانمیشود  پیام پایگاه فرهنگ مالیاتی به مناسبت روز مالیات  انتظار مردم از سازمان امور مالیاتی دولت یازدهم  دلایل عدم ارسال اظهارنامه مالیاتی توسط مودیان  عملکرد سازمان امورمالیاتی در کاهش فرارمالیاتی   عملکردسازمان مالیاتی درارتقاءفرهنگ مودی مداری
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما

به گزارش پایگاه فرهنگ مالیاتی کشور،مجتبی خسروتاج در سومین اجلاس دور ششم اتاق اصناف ایران با بیان این‌که با توجه به تغییر شرایط تجارت و روند رو به رشد تجارت مجازی باید اصناف خود را با این تغییرات هم‌راستا کنند تا دچار مشکل نشوند، افزود: برای سامان‌دادن نظام صنفی اقدامات زیادی باید انجام شود و در این زمینه در رابطه با بهداشت و موضوعات سلامت و مسائل شهری با مراکز مربوطه مذاکراتی خواهد شد.

وی افزود: نظام تجاری در آستانه یک تحول است که مطمئنا واحد‌های نظام صنفی را تحت تاثیر قرار خواهد داد.

خسروتاج در عین حال بیان کرد: با توجه به رشد تجارت و خرید و فروش مجازی باید اصناف خود را با این تغییر هماهنگ کنند تا بتوانند در بازار‌ها حضوری پایدار داشته باشند.

 در این مراسم علی فاضلی رییس اتاق اصناف ایران با بیان این‌که تاختن بر مجموعه اصناف جهت دریافت مالیات ظلمی بزرگ است، تاکید کرد: طبق آمار رسمی در بخش واردات نزدیک به 18 میلیارد دلار قاچاق داشتیم و در بخش صادرات این رقم در حدود هفت میلیارد دلار است و به گفته‌ی مسوولان مربوطه 12 میلیارد دلار مالیات خاکستری است که دست دولت به آنها نمی‌رسد.

رییس اتاق اصناف ایران با تاکید بر این‌که گلایه اصلی من از مجلس است چرا که آنچه به عنوان قانون در مجلس وضع شده در جهت بنگاه‌های صنفی و صنعتی نبوده و نمونه بارز آن قانون صنفی است، گفت: تمام قوانین در مجلس مصوب شده که باید مورد تجدید‌نظر قرار گیرد.

فاضلی با تاکید بر این‌که دست رد زدن و شرکت ندادن مردم در مسائل اقتصادی به مد روز تبدیل شده، تصریح کرد: افزایش مالیات در اقتصاد سرتا پا رکود عاقلانه نیست .

وی با بیان این‌که امروز نباید توقع داشته باشیم همه مشکلات یک شبه حل شود، افزود: سیاست‌های دولت و مجلس باید در جهت رونق‌بخشیدن به کسب‌وکار باشد که متاسفانه این موضوع حس نمی‌شود و حرکت در این زمینه بسیار کند است.

رییس اتاق اصناف ایران با بیان این‌که دست دولت از نظام اقتصادی کوتاه نشده بیان کرد: لوایحی که به مجلس ارائه می‌شود لوایح مردم‌محور نیست و این در حالی است که باید نهاد مردمی در آنها نقش داشته باشد و نمونه این مثال بحث مالیات است.

فاضلی در ادامه با بیان این‌که دولت تدبیر و امید توانست نرخ تورم را کاهش دهد و ثبات را به بازار برگرداند، اظهار کرد: در گذشته دولت شیطنتی انجام داده و به هر عنوان این مسائل را به گردن بازاریان می‌انداخت. اما در طول دولت یازدهم رشد اقتصادی ما بسیار خوب بود و بنده نیز همین‌جا تاکید می‌کنم که از دولت حمایت کرده و پشت سر دولت ایستاده‌ایم.

رییس اتاق اصناف ایران با بیان این که اصناف یک نهاد مردمی است که از بودجه عمومی کشور استفاده نمی‌کند، گفت: این در حالی است که اکثر کارخانه‌های بزرگ که از بودجه عمومی استفاده می‌کنند در سال‌های گذشته ورشکست شدند و به عنوان مثال در این زمینه می‌توان به یکی از کارخانجات اشاره کرد که در سال 1391 از بودجه عمومی کشور 1000 میلیارد تومان پول به آن تزریق شد.

 تفاهم‌نامه‌ای بین علی فاضلی رییس اتاق اصناف ایران، علی تعقلی مدیر عامل صندوق ضمانت سرمایه‌گذاری صنایع کوچک و یدالله صادقی رییس مرکز امور اصناف و بازرگانان ایران به امضاء رسید که این تفاهم‌نامه در اجرای بهتر سیاست‌های کلی اقتصاد مقاومتی و برنامه‌های راهبردی در حوزه اصناف و تعامل صندوق ضمانت سرمایه‌گذاری صنایع کوچک با تشکل‌های صنفی به منظور فراهم آوردن موجبات توسعه سرمایه‌گذاری در اصناف با اولویت صنوف تولیدی است.

گفتنی است؛ مدت اعتبار این تفاهم‌نامه دو سال است که براساس آن صندوق سرمایه‌گذاری صنایع کوچک متعهد است برای بنگاه‌های صنفی در مناطق غیرمحروم معادل 70 درصد اصل و سود تسهیلات و در مناطق محروم معادل 85 درصد اصل و سود تسهیلات دریافتی تا سقف 10 میلیارد ریال ضمانت‌نامه صادر کند.

صندوق مذکور همچنین متعهد است تمهیدات لازم را برای بهره‌مندی اصناف از تسهیلات این تفاهم‌نامه به گونه‌ای تنظیم کند که در هیچ حالتی نرخ و شرایط صدور ضمانت‌نامه فراتر از نرخ و شرایط سایر صنایع کوچک و متوسط نباشد./ایسنا

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

رسال نظرا

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی