به گزارش پایگاه فرهنگ مالیاتی کشور،مشاور مدیرکل امور مالیاتی استان خراسان رضوی ،ضمن اعلام این خبر که درآمدهای پیشبینی شده این ادارهکل در سال گذشته ١٠٠درصد محقق شده است، اظهار کرد: سال گذشته پیش بینی درآمد مالیاتی در استان ١٧٨٠میلیارد تومان بود که خوشبختانه این رقم ١٠٠درصد محقق شد.
با این حال براساس اظهار نظر مسئولان هنوز بخشی هایی وجود دارند که در حوزه مالیاتی نادیده گرفته شده اند.بخش هایی که ورود به آن ها می تواند باعث افزایش درآمدهای مالیاتی شود.با این حال استاد اقتصاد دانشگاه تهران با اشاره به ظرفیت های مغفول مالیاتی معتقد است که اخذ مالیات از هزینه هایی که صرف تجمل می شود مانند خرید خانه های تجملی و کالاهای لوکس می توانند بسترساز ایجاد عدالت مالیاتی در کشور بشود.
خوشچهره با بیان اینکه اشرافیت در غرب هزینه اشرافیگری خود را پرداخت میکند، تصریح کرد: این در حالی است که در کشور ما اشرافیت هزینه خود را پرداخت نمیکند. به عنوان مثال اگر در کشورهای پیشرفته یک استخر ساخته میشود با مالیاتی که از آن گرفته میشود و با پول آن در سایر نقاط محروم تر نیز استخر تاسیس میشود اما در کشور ما این اتفاق رخ نمیدهد.
وی افزود:این در حالی است که با افتتاح یک استخر باید در نقاط فقیرنشین استخر تاسیس کرد. همچنین از خودروهای لوکس و اشرافی باید مالیات های سنگین اخذ کرد. با این کار اشرافیگری هزینه خود را پرداخت کرده است اما متاسفانه این عمل انجام نمیشود.
همچنین عضو کمیسیون اقتصادی مجلس با حمایت از اخذ مالیات از تجمل گرایی گفت:می توان مالیات هایی را که از این بخش گرفته می شود را در بخش های سلامت وحمایت از خانوادههای محروم هزینه کرد.نکو افزود:به عنوان مثال ما می توانیم از خانه های ویلای لوکس و همچنین خودروهای لوکس مانند کشورهای توسعه یافته مالیات بیگریم.
وی تصریح کرد: نمایندگان مجلس از این مسئله استقبال میکنند چرا که این کار ضمن اینکه تجمل گرایی را مهار می کند درآمدهای مالیاتی را نیز افزایش می دهد.