به گزارش پایگاه فرهنگ مالیاتی کشور،ساسان قربانی درگفتگو با تسنیم،ضمن اشاره به اینکه از سال گذشته نظام مالیاتی بدترین برخورد را با تولیدکنندگان داشته است، اظهار داشت: در چند ماهه اخیر نیز نظام مالیاتی با تصویب قوانین مختلف تولیدکنندگان را زیر فشار شدید قرار داده است که این موضوع در نهایت به تعطیلی واحدها منتهی خواهد شد.
وی با بیان اینکه هم اکنون قطعهسازان برای تأمین نیاز شرکتهای خودروسازی با ظرفیت 60 درصدی به فعالیت میپردازند افزود: جامعه قطعه سازی هر بار که از خودروسازان تقاضای افزایش قیمت نموده است آنها با این استدلال که سقف قیمت محصولات ما توسط شورای رقابت تعیین شده از افزایش قیمت ممانعت میکند که این موضوع واحدهای تولیدی را با مشکلات زیادی در تأمین نقدینگی مواجه کرده است.
دبیر انجمن قطعه سازان اضافه کرد: در صورت استمرار مشکلات مالیاتی، بانکی و عدم حمایت دولت از واحدهای تولیدی در آینده شاهد تعطیلی واحدهای قطعهسازی در کشور خواهیم بود. البته ظرف چند ماه اخیر هم تعدادی از واحدهای قطعه سازی تعطیل و یا تعدیل نیرو داشتهاند.
قربانی با گلایه از اینکه شورای رقابت در هیچ یک از جلسات خود از قطعه سازان برای بیان مشکلات و قیمت محصولات خود دعوت نکرده است، تصریح کرد: 80 درصد قیمت نهایی یک خودرو را قطعه تشکیل میدهد این درحالی است که شورای رقابت بههیچ عنوان به قیمت قطعات توجه نمیکند و فقط براساس استدلالهای خود قیمت خودرو را تعیین میکند.
وی تصریح کرد: همه از این صنعت بهبود و نوآوری و ارتقای کیفیت را میخواهند در حالی که برای تحقق این اهداف توجهی به زیرساختها و مشکلات تولیدکنندگان این صنف نمیشود.