پایگاه فرهنگ مالیاتی کشور

فرهنگ مالیاتی کشور،جهت آشنایی هرچه بیشترآحادمردم باپرداخت مالیات افتتاح شده است
%@%بدانید و آگاه باشید،مالیات یک فریضه و یک راه شرعی در تامین نیازهای مادی کشور است، پایگاه فرهنگ مالیاتی کشور معتقداست مالیات یک تنبیه اجتماعی نیست بلکه مالیات یک فرصت اجتماعی است -آگاه باشید پایگاه فرهنگ مالیاتی کشور،به عنوان یکی از مبلغان فرهنگ مالیاتی درکشور باهدف گسترش اعتلاء فرهنگ مالیاتی کشور می کوشد و به کمک و یاری شما نیاز منداست %@%           
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
(@)__ بدانیم و بدانید مالیاتی __(@) بدانید،دولت درجهت تحقق بخشی از خواسته های مردم درخصوص بالا بودن سطح رفاه و درآمد ،توسعه عدالت اجتماعی وخدمات آموزشی، تولید و اشتغال و سطح بالای پوشش های بیمه ای برنامه هایی را تنظیم وبه مرحله اجرا در آورده است که هدف غایی این برنامه ها آشنایی مردم و مودیان مالیاتی با محل هزینه کرد مالیات می باشد تا پرداخت کنندگان مالیات بدانند پولی که به عنوان مالیات به دولت می دهند در جهت رفاه و آسایش خودشان هزینه می شود. بدانید،فرار مالیاتی منجر به کاهش درآمدهای مالیاتی دولت و اخلال در بودجه بندی شده و مانعی برای دستیابی به اهداف دولت می شود. علاوه براین فرار مالیاتی باعث نارسایی در توزیع عادلانه درآمد، گردآوری ثروت و انباشت غیر تولیدی، تجمل گرایی و افزایش فاصله طبقاتی شده و مآلاً به افزایش تنش های سیاسی و اجتماعی منجر خواهد شد. بدانیم سازمان امورمالیاتی کشور جهت کاهش دغدغه فرارمالیاتی و گسترش فرهنگ پرداخت مالیات در کشور،در کنار انجام فعالیت‏های ذاتی و قانونی خود پیوسته در جهت آگاه‏سازی افکار عمومی جامعه و تقویت بنیه‏ های فرهنگی پرداخت مالیات می‏کوشد. بدانیم باگسترش اعتماد ،ترویج روح جمعی ، بهره گیری از شیوه های اخلاقی وباتاسی ازفرمایشات مقام معظم رهبری(همدلی وهم زبانی) فرهنگی را در جامعه گسترش می دهیم که افراد جامعه به پرداخت مالیات به عنوان وظیفه دینی و مسؤولیت اجتماعی نگاه میکنند و فرار از آن را معصیت و گناه می شمارند و به آن بصورت یک امر مذموم و ناپسند می نگرند و سرپیچی از پرداخت مالیات را مترادف با خیانت ملی و تجاوز به حقوق دیگران میدانند
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
 سوالات مالیاتی  چرامالیات بدهیم  چرافرهنگ مالیاتی   دادخواهی مالیاتی  چالش های مالیاتی  فریضه ای بنام مالیات  بدانید و بدانیم مالیاتی  دغدغه ای بنام فرار مالیاتی  بازار و دغدغه ای بنام مالیات  معافیت های 17گانه مالیاتی  یاداشتی مالیاتی از ونکوورکانادا  بهترین راهکارهای کسب مالیات   فرآیندهای الکترونیکی شده مالیاتی  مزایایی ارسال اظهارنامه الکترونیکی  راهکارهای گسترش فرهنگ مالیاتی  اگر مالیات پرداخت نکنیم چه می شود؟   سازمان امورمالیاتی وفرهنگ مودی مداری  چرانسبت به پرداخت مالیات آلرژی داریم ؟   گسترش فرهنگ مالیاتی با مدیریت جهادی  گسترش فرهنگ مالیاتی باهمدلی و همزبانی  اهمیت برگزاری جشنواره ملی فرهنگ مالیاتی  ثروتمندان چقدر به پرداخت مالیات توجه دارند؟  مالیات برارزش افزوده شامل کدام کالاهانمیشود  پیام پایگاه فرهنگ مالیاتی به مناسبت روز مالیات  انتظار مردم از سازمان امور مالیاتی دولت یازدهم  دلایل عدم ارسال اظهارنامه مالیاتی توسط مودیان  عملکرد سازمان امورمالیاتی در کاهش فرارمالیاتی   عملکردسازمان مالیاتی درارتقاءفرهنگ مودی مداری
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما

به گزارش پایگاه فرهنگ مالیاتی کشور،در حالی روند درآمدهای بودجه به سمت اتکای بیشتر به درآمدهای مالیاتی حرکت می کند و این سهم در بودجه امسال و سال آینده نیز نسبت به دوره های قبل قابل توجه‌تر است که عملکرد سال جاری نشان از رشد این درآمدها و تحقق آن‌ها دارد.
این در حالی است که عملکرد 9 ماهه بودجه امسال نشان می دهد از حدود 70 هزار میلیارد تومانی که برای درآمدهای مالیاتی به عنوان بخشی از رقم حدود 100 هزار میلیارد تومانی درآمدهای دولت در بودجه عمومی پیش بینی شده بود حدود 47 هزار و 900 میلیارد تومان محقق شده است.

درتکمیل مقدمه مطرح شده بایستی اذعان نمود:این‌روزها که درآمدهای نفتی به ریپ زدن افتاده ، جایگزینی درآمدهای دیگر از جمله مالیات با نفت در بودجه یکی از اولویت‌های دولتی‌ها شده است‌

موضوعی که مردم با نگاه از کف‌دادن پول بیشتر به آن نگاه می‌کنند، دولتی‌ها چاله‌های بودجه را با آن پرشده می‌بینند و کارشناسان و دلسوزان به آغازی بر پایان فرار مالیاتی می‌اندیشند و بهارستان نشینان نیز می‌‌خواهند تابوی اقتصادی‌های خاص را بشکنند.

خواب مالیات

برای همین این روزها بازار اخبار مالیاتی داغ است، از افزایش مالیات بر ارزش افزوده، ورود نهادهای خاص از جمله آستان قدس به لیست بلندبالای سازمان مالیاتی گرفته تا گلایه از پرداخت نکردن مالیات توسط 40 درصد تولید ناخالص داخلی.

گلایه‌ای که روز گذشته رئیس سازمان مالیاتی ان را مطرح کرد و گفت: 40 درصد تولید ناخالص داخلی ایران معاف از مالیات است و معافیت و مشوق ها در این بخش باید هدفمند شود. 

اینطور که به نظر می‌رسد دولت خواب‌های خوشی برای درآمدهای مالیاتی در سال آینده دیده است چراکه معاون وزیر اقتصاد، می‌گوید: هرچند فکر می‌کردیم که 2500 تا 3 هزار میلیارد تومان معافیت مالیاتی داریم اما در ارزیابی های جدید مشخص شد این رقم معادل 12 هزار و 500 میلیارد تومان است که این حجم معافیت متناسب با مالیات دریافتی نیست. 

درپایان وبه نظر نگارنده"مهدی حیدرپور" نکته مثبت درخصوص تکیه دولت به درآمدهای مالیاتی این است که :افزایش درآمدهای مالیاتی، همه دولت ها را پاسخگو می کند و تلاش خواهد کرد با بهبود فضای کسب و کار و تولید ثروت، درآمد خود را هم افزایش دهد. به عبارتی دیگر ،دولتی که درآمد کمتری از منابع مالیاتی دارد و به درآمدهای فروش نفت و ثروت اماده متکی است، توجه کمتری به تولید دارد چون احساس نیاز کمتری خواهد داشت.
امیدواریم کاهش قیمت نفت که البته ضرر اقتصادی ماست، به فرصتی برای احیای همه ظرفیت های مالیاتی تبدیل شود که به نفع همه مؤدیان، تولید کنندگان، صاحبان درآمد، بهبود فضای کسب و کار و به نفع خود دولت و اقتصاد ملی خواهد بود البته این مسائل نباید بهانه ای برای افزایش ضریب مالیاتی شود بلکه باید پایه های مالیاتی را گسترده تر کنیم که با حذف فرار مالیاتی، ساماندهی معافیت های مالیاتی و مدیریت هزینه های جدی دولت امکان پذیر است و مجلس هم در بررسی لایحه بودجه سال آینده این روند را پیگیری می کند.

تهیه وتنظیم: مهدی حیدرپور

خبرنگارحوزه اقتصاد

مدیرپایگاه فرهنگ مالیاتی کشور
بازنشر مطلب در :
سایت خبری تحلیلی نقد ی بر اقتصادایران

سایت نخبگان وبلاگ نویس کشور،حرف تو
سایت خبری حرف لر
سایت خبری همه با هم
شبکه اجتماعی کلوب
سایت وبلاگ نویسان توبنویس
شبکه اجتماعی نت ایران

نظرات (۱۵)

سلام مطلب شما درسایت مرکزی استان سیستان و بلوچستان (همه با هم )با ذکر منبع درج شد .

لینک مطلب شما:

http://baham91.ir/vdcfyedy.w6d1cagiiw.html

درصورت به روز رسانی لینک مطالب خود را برای ما ارسال نمایید

منتظر مطالب ارزشمند شما دوست عزیز هستیم

هدیه همه باهم به شما وبلاگ نویس گرامی

حضرت محمد صلی الله علیه و آله :

إسْمَعُوا وَ أطِیعُوا لِمَنْ وَلاّهُ اللّهُ الْأمْرَ، فَإنَّهُ نِظامُ الاْءسْلامِ؛

از حاکمان الهى اطاعت کنید و گوش بفرمان باشید زیرا اطاعت از رهبرى مایه «وحدت اُمت اسلام» است.

امالى مفید:ج1، ص14، ح2

 

  • حرف لر کانون وبلاگی لرستان
  • باسلام و عرض ادب.

    مطلب شما در حرف لر/کانون وبلاگی لرستان منتشر گردید.

    لینک مطلب:

    http://harfelor.ir/fa/news/2235/2/

    ازبروزرسانی شما متشکریم.

    ************************************

    با لینک کردن و قراردادن بنر تبلیغاتی "حرف لر" در وبلاگ خود مارا یاری نمایید.

    درصورت تمایل پس از بروز رسانی ما را مطلع سازید.

    سلام
    تشکر از شما به خاطر ارسال مطلبتان به سایت "حرف تو"
    " خواب خوش دولت برای درآمدهای مالیاتی"
    با آدرس: http://harfeto.ir/?q=node/39599
    در این سایت انتشار یافت.
    چشم به راه مطالب خوب شما هستیم.
    هدیه سایت "حرف تو" به شما:
    "امام علی (علیه‌السّلام): شایسته نیست به سخنی که از دهان کسی خارج شد، گمان بد ببری، چرا که برای آن برداشت نیکویی می‌توان داشت."
    یا علی
  • مهدی حیدرپور
  • بگذریم از درآمدها بایستی به این نکته مهم اشاره شود که : ما باید در سیستم مالیاتی از آی‌تی استفاده کنیم و با آخرین برنامه‌های کامپیوتری بتوانیم مالیات بگیریم .به نظر من ما باید از دستاورد‌های غرب برای گرفتن مالیات استفاده کنیم. درحال حاضر در جامعه ایران خیلی‌ها به خاطر اینکه در برابر تورم خود را بیمه کنند به سمت خرید مسکن می‌روند و سفته‌بازی می‌کنند.
    در اقتصاد باید با عدد و رقم با یکدیگر صحبت کنیم و سازمان مالیاتی با اعداد بازی می‌کند .
    این رقم معادل 96 درصد درآمدهای پیش‌بینی شده طی 10 ماهه امسال بوده و نسبت به سال گذشته 52 درصد رشد داشته است. لیلاز با اشاره به اینکه  این حرف عجیبی نیست و ما یک مقدار رشد داشته‌ایم
    پارسال تورم شدید بوده و باید حدس زد که امسال باید درآمد‌های مالیاتی دولت به همان اندازه افزایش پیدا کند. مهم این است که نسبت مالیات به تولید ناخالص داخلی که در روزهای آخر دولت احمدی‌نژاد به 5 درصد رسیده بود در حال حاضر به 7 درصد رسیده است و این برای دولت یک موفقیت خوب است و ما پیش‌بینی می‌کنیم برای سال آینده این عدد به 8 درصد افزایش پیداکند.
    دست سازمان مالیاتی درد نکند چرا که باید دید مالیاتی که اخذ شده از کدام گروه‌ها گرفته شده است به «آرمان» گفت: معمولا درحال حاضر عمده‌ترین مالیات‌دهندگان کسانی هستند که درآمد‌های ثابت دارند(کارمندان دولت) و یا بخشی از تولیدکنندگان.
    این عدد درست است، طبق قانون پنجساله چهارم و همچنین برنامه پنجم باید صد درصد بودجه جاری مملکت از محل مالیات‌ها باشد. در نهایت به‌عنوان یک اقتصاددان با افزایش نرخ مالیات در شرایط فعلی اقتصاد رکودی  ایران کاملا مخالفم ولی با افزایش پایه مالیاتی و برداشته شدن معافیت‌ها کاملا  موافقم.
    در سازمان مالیاتی تلاش شده است بسیاری از گره هایی که این شاخص ها را می تواند پائین آورد باز کنیم.
    البته این شاخص ها را مراجعی تهیه می کنند که دل خوشی از کشور ما ندارند و در شش سال اخیر هیچ یک از شاخص های مربوط به ما تغییر نکرده است اگر چه اقدامات بسیاری در این راستا انجام شده است.
    ضمن تاکید بر ایجاد زیرساخت ها و اصلاح قانون بایستی ابرازنمود: بسیاری از نظام مندی های جدید که در قانون قبل وجود نداشت در جهت حل مسائل ما و مودیان در اصلاح قانون امده است.
    تکیه بر درآمدهای مالیاتی باعث می شود ساماندهی معافیت های مالیاتی و مدیریت هزینه های جدی دولت امکان پذیر شود و مجلس هم در بررسی لایحه بودجه سال آینده این روند را پیگیری می کند.
    متأسفانه سهم درآمدهای مالیاتی در اقتصاد ایران و بودجه دولت تحت تأثیر درآمدهای نفتی و دیگر موارد بودجه قرار دارد و اندک است و این روند اجازه نمی دهد اقتصاد مالیاتی هم کارآمدتر و شفاف تر شود.
    دولتی که درآمد کمتری از منابع مالیاتی دارد و به درآمدهای فروش نفت و ثروت اماده متکی است، توجه کمتری به تولید دارد چون احساس نیاز کمتری خواهد داشت.
  • مهدی حیدرپور
  • اگر دولت همه درامدهای خود را از نفت رها کند حتما به فکر بهبود فضای کسب و کار و تقویت تولید و رونق صادرات غیرنفتی خواهد بود چون به درامدهای مالیاتی از این محل نیاز دارد و معافیت ها نیز به نفع رونق تولید ساماندهی می شود برای اینکه تولید باید سودآور باشد تا توان مالیات دهی داشته باشد.

    رسال نظرا

    ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
    شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
    <b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
    تجدید کد امنیتی