استاندار آذربایجان شرقی گفت : برای اخذ صحیح مالیات ها بر اساس عملکرد ، ضروری است اتحادیه ها و تشکل های صنفی که بر زیر مجموعه های خود اشرافیت کامل دارند با اداره کل امور مالیاتی استان همکاری کنند.
به گزارش پایگاه فرهنگ مالیاتی کشور،اسماعیل جبارزاده روز پنج شنبه در شورای گفت و گوی دولت و بخش خصوصی استان افزود : اخذ مالیات بر اساس درآمدهای شرکت ها و واحدهای تولیدی و صنعتی انجام می شود و اگر واحدی درآمد نداشته باشد نباید از آن مالیات دریافت شود.
وی با اشاره به موضوع رد دفاتر مالیاتی واحدهای مختلف، ادامه داد: باید کلاس های آموزشی برای حسابداران و مدیران مالی شرکت ها جهت نگارش صحیح دفاتر مالیاتی برگزار شود تا عملکردها شفاف سازی شوند.
جبارزاده اظهار کرد: باید این باور ایجاد شود که سازماندهی اداره کل امور مالیاتی استان در جهت شناسایی درست بوده و در هر سال مالی بر اساس در آمد و وضعیت مالی آن سال از واحد ها مالیات اخذ می شود.
وی گفت : نباید این گونه تصور شود که اخذ مالیات بر اساس سابقه مالیاتی است باید این نگرانی از افزایش سهم مالیات در بودجه کشور از بین برود تا تعامل سازنده ای بین مدیران دولتی و بخش خصوصی حاکم شود.
استاندار آذربایجان شرقی افزود: تعامل دولت با بخش خصوصی برای رونق صنعت و اقتصاد استان ضروری است و برای رونق اقتصاد پسا تحریم این امر ضروریت بیشتری می یابد.
وی با اشاره به جلسه هفته گذشته پنج استان صنعتی و صاحب نظران صنعتی 31 استان، در وزارت کشور گفت: در این جلسه در خصوص مباحث شرایط پساتحریم بحث و تبادل نظر شد و نتایج خوبی نیز حاصل شد که در دوران بعد از تحریم به نفع کشور و تولید و اقتصاد ملی خواهد بود.
جبارزاده با تاکید بر اینکه دولت به این فکر نیست که تولیدکنندگان بعد از تحریم ها نیز در فشار باشند، گفت : با در نظر گرفتن شرایط از هم اکنون و برنامه ریزی درست در خصوص استفاده از ظرفیت ها و پتانسیل های موجود با ورود سرمایه شاهد رشد و توسعه کشور و استان خواهیم بود.
وی با اشاره به ایجاد نیروگاه سه هزار و ۶۰۰ مگاواتی در استان افزود : این نیروگاه ها می توانند نیاز برق استان آذربایجان شرقی و چند استان مجاور را نیز تامین کنند.
استاندار آذربایجان شرقی همچنین از حضور وزیر صنعت، معدن و تجارت و وزیر اقتصاد در هفته پیش رو در استان خبر داد و گفت: در جلساتی که با حضور وزرای مربوطه برگزار خواهد شد مشکلات و موانع سرمایه گذاری و صنعت استان مطرح خواهد شد.
ریس اتاق بازرگانی، صنایع و معادن تبریز نیز در این جلسه از تشکیل اتاق فکر خبر داد و گفت : این اتاق برای برنامه ریزی در خصوص مدیریت اصولی برای دوران بعد از برداشته شدن تحریم ها با حضور تعدادی از اساتید اقتصاد و صاحبان صنایع استان تشکیل شده است.
صمد حسن زاده ادامه داد : کنترل واردات نیاز اصلی کشور در دوران بعد از تحریم هاست و تولیدکنندگان باید با افزایش کیفیت خدمات و تولیدات خود تلاش کنند با محصولات خارجی رقابت کنند.
وی افزود: اصلاح قیمت های تمام شده و توجه به بهره وری تولید و نیروی انسانی از نیازهای اساسی کشور در این دوران است.