به گزارش پایگاه فرهنگ مالیاتی کشور، رئیس اتحادیه چادردوزان و برزنت فروشاندر گفتوگو با ایرنا با اشاره به فعالیتهای اتحادیه چادر دوزان و برزنت فروشان، گفت: امواج مشکلات و کمبود هایی که بر سر اقتصاد کشور مانند آواری ریخته شده است، گریبان اصناف مختلف به خصوص اتحادیه چادر دوزان و برزنت فروشان را در این شرایط نا مساعد گرفته است.
وی با تأکید بر اینکه توافقنامه هسته ای تاثیری در بهبود وضعیت صنف چادر دوزان و برزنت فروشان ندارد، اضافه کرد: این اتفاق بعد از گذشت بیش از یک دهه در کش و قوس به نقطه نهایی رسید و در مجموع میتواند برای اقتصاد ایران در آیندهای نزدیک بعد از نهایی شدن در شورای امنیت سازمان ملل پیامدهای مثبتی را به همراه داشته باشد.
سرعت صعودی مالیات بر صنف چادر دوزان و برزنت فروشان
رئیس اتحادیه چادر دوزان و برزنت فروشان در تشریح مشکلات داخلی این صنف از اختلاف بین سازمان مالیاتی و اتحادیه چادر دوزان و برزنت فروشان خبرداد و ابراز کرد: سیستم دارایی و سیاست های اعمال شده برای این صنف به یک معضلی بزرگ تبدیل شده است، زیرا مالیات هایی که به صنف ما اختصاص داده می شود سرعت صعودی قابل توجهی دارد.
وی در ادامه این کالبدشکافی مالیاتی در بدنه صنف چادر دوزان و برزنت فروشان، تصریح کرد: متناسب با منبع مالی دو و نیم میلیونی 11 میلیون مالیات و برای یک کارگاه با اندوخته مالی هشت میلیونی، اداره دارایی مالیاتی بالغ بر 40 میلیون تومان می نویسد و متاسفانه اعتراضات این صنف به جایی نمی رسد و اداره دارایی کار خود را انجام می دهد.
ایلکا با انتقاد از خروج 60 درصد از کارخانهها و مجموعههای صنعتی چادردوزی و فروش برزنت از سیستم اقتصاد کشور، اضافه کرد: مالیاتهای سنگین اداره دارایی این ریزش که تخریب بدنه اشتغال زایی را به همراه دارد به وجود آورده است.
رئیس اتحادیه چادر دوزان و برزنت فروشان در خاتمه اظهار کرد: سیستم چرخه اقصاد کشور بخاطر انبوه مشکلات و کاستی ها رکود را گریبانگیر اصناف کرده و برای بازار این حاصل تخریبی را به ارمغان آورده است.
آخرش نفهمیدیم این برنج کارا که مجبور میشن زمینشون و بفروشن یا اینکه تغییر کاربری بدن و مسکونی کنن بخاطر اینکه کسی محصولاتشون و نمی خره... یا واردات دارن میکنن.
در جواب هم پاسخ دقیقی نمیدن..