عضو هیات مدیره خانه صنعت و معدن مازندران گفت: از تولیدکننده به جای مصرفکننده نهایی نه تنها یکبار که چندمین مرتبه مالیات بر ارزش افزوده اخذ میکنند که این مسئله ظلم به تولید قلمداد میشود.
به گزارش پایگاه فرهنگ مالیاتی کشور،به نقل از ایسنا، داریوش هندویی در نشست مشترک هیئت مدیره خانه صنعت، معدن و تجارت و انجمن صنایع فلزی مازندران اظهار کرد: سیاستهای کشوری نظیر چین متناسب با فعالیتهای تولیدی آن کشور اتخاذ میشود. به عنوان نمونه، برای رونق تولید و کمک به شتاب صادرات، 18 درصد سود صادراتی به صادرکنندگان خود پرداخت میکنند که تاثیر شگرف و مثبتی بر صادرات و در نتیجه تولید این کشور داشته است.
وی تصریح کرد: متاسفانه با وجود بیان مکرر مشکلات و موانع تولید، هنوز هم عمده قوانین کشور ما، ضد تولید عمل میکنند و به ویژه اینکه بخشی از قوانین بیمه تامین اجتماعی، بانکها و مالیات در جهت تولید و اشتغالزایی نیستند، بنابراین انتظار میرود، حمایت واقعی از صنعت و معدن انجام شود.
عضو خانه صنعت مازندران یادآور شد: بانکها با اخذ سود نامتعارف و غیرمنطقی بیشترین ظلم را در حق واحدهای تولیدی روا میدارند که این مسئله در هیچ کجای دنیا معمول و مرسوم نیست.
محمدعلی ذکریایی، رئیس انجمن صنایع فلزی مازندران نیز با ابراز خرسندی از توافق با 1+5 و امیدواری به برداشته شدن تحریمها اظهار کرد: حال منتظریم تا ببینیم تحریمهای داخلی علیه تولید چه زمانی برداشته میشود زیرا امان ما تولیدکنندگان را بریده و کلافه و سردرگم کرده است.
وی با اشاره به اینکه صاحبان صنعت و معدن، تمام توان خود را صرف تولید و ایجاد اشتغال کردهاند، افزود: جای بسی سوال است که چرا توجه واقعی به تولیدکنندگان نمیشود و در بسیاری مواقع اعتبار اقتصادی و از همه مهمتر حیثیت اجتماعی آنان خدشهدار میشود.
رئیس انجمن صنایع فلزی مازندران، اصلاح قوانین را یکی از راهکارهای مهم و ضروری برای توسعه پایدار صنعتی و معدنی برشمرد و خواهان پیگیری این موضوع تا حصول نتیجه نهایی از سوی مسوولین ذیربط بویژه مدیران وزارتخانه صنعت، معدن و تجارت شد.