پایگاه فرهنگ مالیاتی کشور

فرهنگ مالیاتی کشور،جهت آشنایی هرچه بیشترآحادمردم باپرداخت مالیات افتتاح شده است
%@%بدانید و آگاه باشید،مالیات یک فریضه و یک راه شرعی در تامین نیازهای مادی کشور است، پایگاه فرهنگ مالیاتی کشور معتقداست مالیات یک تنبیه اجتماعی نیست بلکه مالیات یک فرصت اجتماعی است -آگاه باشید پایگاه فرهنگ مالیاتی کشور،به عنوان یکی از مبلغان فرهنگ مالیاتی درکشور باهدف گسترش اعتلاء فرهنگ مالیاتی کشور می کوشد و به کمک و یاری شما نیاز منداست %@%           
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
(@)__ بدانیم و بدانید مالیاتی __(@) بدانید،دولت درجهت تحقق بخشی از خواسته های مردم درخصوص بالا بودن سطح رفاه و درآمد ،توسعه عدالت اجتماعی وخدمات آموزشی، تولید و اشتغال و سطح بالای پوشش های بیمه ای برنامه هایی را تنظیم وبه مرحله اجرا در آورده است که هدف غایی این برنامه ها آشنایی مردم و مودیان مالیاتی با محل هزینه کرد مالیات می باشد تا پرداخت کنندگان مالیات بدانند پولی که به عنوان مالیات به دولت می دهند در جهت رفاه و آسایش خودشان هزینه می شود. بدانید،فرار مالیاتی منجر به کاهش درآمدهای مالیاتی دولت و اخلال در بودجه بندی شده و مانعی برای دستیابی به اهداف دولت می شود. علاوه براین فرار مالیاتی باعث نارسایی در توزیع عادلانه درآمد، گردآوری ثروت و انباشت غیر تولیدی، تجمل گرایی و افزایش فاصله طبقاتی شده و مآلاً به افزایش تنش های سیاسی و اجتماعی منجر خواهد شد. بدانیم سازمان امورمالیاتی کشور جهت کاهش دغدغه فرارمالیاتی و گسترش فرهنگ پرداخت مالیات در کشور،در کنار انجام فعالیت‏های ذاتی و قانونی خود پیوسته در جهت آگاه‏سازی افکار عمومی جامعه و تقویت بنیه‏ های فرهنگی پرداخت مالیات می‏کوشد. بدانیم باگسترش اعتماد ،ترویج روح جمعی ، بهره گیری از شیوه های اخلاقی وباتاسی ازفرمایشات مقام معظم رهبری(همدلی وهم زبانی) فرهنگی را در جامعه گسترش می دهیم که افراد جامعه به پرداخت مالیات به عنوان وظیفه دینی و مسؤولیت اجتماعی نگاه میکنند و فرار از آن را معصیت و گناه می شمارند و به آن بصورت یک امر مذموم و ناپسند می نگرند و سرپیچی از پرداخت مالیات را مترادف با خیانت ملی و تجاوز به حقوق دیگران میدانند
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
 سوالات مالیاتی  چرامالیات بدهیم  چرافرهنگ مالیاتی   دادخواهی مالیاتی  چالش های مالیاتی  فریضه ای بنام مالیات  بدانید و بدانیم مالیاتی  دغدغه ای بنام فرار مالیاتی  بازار و دغدغه ای بنام مالیات  معافیت های 17گانه مالیاتی  یاداشتی مالیاتی از ونکوورکانادا  بهترین راهکارهای کسب مالیات   فرآیندهای الکترونیکی شده مالیاتی  مزایایی ارسال اظهارنامه الکترونیکی  راهکارهای گسترش فرهنگ مالیاتی  اگر مالیات پرداخت نکنیم چه می شود؟   سازمان امورمالیاتی وفرهنگ مودی مداری  چرانسبت به پرداخت مالیات آلرژی داریم ؟   گسترش فرهنگ مالیاتی با مدیریت جهادی  گسترش فرهنگ مالیاتی باهمدلی و همزبانی  اهمیت برگزاری جشنواره ملی فرهنگ مالیاتی  ثروتمندان چقدر به پرداخت مالیات توجه دارند؟  مالیات برارزش افزوده شامل کدام کالاهانمیشود  پیام پایگاه فرهنگ مالیاتی به مناسبت روز مالیات  انتظار مردم از سازمان امور مالیاتی دولت یازدهم  دلایل عدم ارسال اظهارنامه مالیاتی توسط مودیان  عملکرد سازمان امورمالیاتی در کاهش فرارمالیاتی   عملکردسازمان مالیاتی درارتقاءفرهنگ مودی مداری
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما

رئیس مرکز فناوری اطلاعات و ارتباطات سازمان امور مالیاتی کشور از ساماندهی ساماندهی دفاتر پیشخوان، واحدهای پست و کافی‌نت‌ها برای ارائه خدمات الکترونیکی مالیاتی خبرداد.

به گزارش پایگاه فرهنگ مالیاتی کشور،ازرسانه مالیاتی ایران، نادر آریا با اشاره به اینکه سازمان امور مالیاتی کشور در چارچوب اجرای طرح جامع مالیاتی، برنامه‌ریزی و اقدامات لازم به منظور حذف تعاملات حضوری با مودیان و جایگزینی تعاملات الکترونیکی را صورت داده است، اظهارداشت: کلیه تعاملات مودیان با این سازمان به سمت رویه‌های غیرحضوری الکترونیکی، از طریق شبکه اینترنت پیش می‌رود.

وی با بیان اینکه تاکنون 8 فرآیند الکترونیکی از طریق پایگاه اینترنتی عملیات الکترونیکی مودیان به نشانی WWW.TAX.GOV.IR، عملیاتی گردیده‌اند، افزود: ثبت نام و تشکیل پرونده الکترونیک، تسلیم اظهارنامه الکترونیکی در کلیه منابع مالیاتی، پرداخت الکترونیکی مالیات، تسلیم الکترونیکی فهرست های مالیات حقوق کارکنان، تسلیم الکترونیکی صورت معاملات (خرید، فروش و قراردادها) فصلی، انجام الکترونیکی کلیه فرآیندهای مالیاتی مشاغل خودرو، دسترسی الکترونیکی به خلاصه پرونده مالیاتی مودیان و ثبت الکترونیکی نصب و بهره برداری از صندوق ها و نرم افزارهای فروش، 8 فرآیند الکترونیکی شده مالیاتی هستند.

رئیس مرکز فناوری اطلاعات و ارتباطات سازمان امور مالیاتی کشور با بیان اینکه تلاش و برنامه این سازمان استفاده مستقیم مودیان از خدمات الکترونیکی رایگان این سازمان می باشد، افزود: توصیه موکد این سازمان به کلیه مودیان محترم مالیاتی، مراجعه مستقیم به درگاه خدمات الکترونیکی مالیاتی سازمان می باشد؛ لیکن به هر جهت برخی از مودیان تمایل به استفاده مستقیم از خدمات الکترونیکی سازمان ندارند یا مشکلاتی در بهره برداری مستقیم از خدمات الکترونیکی مالیاتی سازمان دارند، می توانند از خدمات الکترونیکی اشخاص ثالث برای انجام امور مالیاتی خود استفاده نمایند.

وی، تصریح کرد: در سنوات گذشته ارائه خدمات الکترونیکی توسط اشخاص ثالث تابع ضوابط و نظام مندی خاصی نبود ودر نتیجه برخی از ارائه دهندگان این خدمات، با ناآگاهی و به دلیل عدم مسئولیت، عملیاتی مالیاتی مودی را نادرست به انجام می رساندیدند و در نتیجه در موارد متعددی مودیان گرامی دچار ضرر و زیان ناشی از اعتماد به این دسته از ارائه دهندگان خدمات می گردیدند.

وی افزود: در سال جاری سازمان امور مالیاتی کشور تصمیم به اجرای اولین مرحله از ساماندهی امور ارائه خدمات الکترونیک به مودیان خود را نمود و در این چارچوب مقرر گردید ادارات پستی، واحدهای پیشخوان خدمات الکترونیکی دولت و واحدهای مجاز کافی نت صرفاً پس از پشت سرگذاشتن دوره های آموزشی لازم و از طریق ایستگاه‌های کاری و افرادی که در سامانه های الکترونیکی سازمان امور مالیاتی کشور به ثبت می رسند، اقدام به ارائه خدمات الکترونیکی به مودیان نمایند.

آریا ادامه داد: کلیه واحدهای مجاز ادارات پست، دفاتر پیشخوان خدمات الکترونیکی دولت و کافی نت ها می تواند با مراجعه به ستاد، کانون و اتحادیه مرکزی خود نسبت به ثبت نام اپراتورهای عملیاتی خود و شرکت ایشان در دوره های آموزشی مربوطه اقدام و نهایتاً با ثبت اطلاعات افراد شاغل و ایستگاه‌های کاری خود، نسبت به تکمیل پرونده اقدام نمایند و نهایتاً کلیه افراد آموزش دیده و مسئولیت پذیرفته، نسبت به ارائه خدمات با کیفیت تر و موثرتر به مودیان گرامی اقدام نمایند. وی خاطرنشان کرد: هر واحد پست، پیشخوان و کافی نت می تواند از تسهیلات آموزش برخوردار و هر تعداد افراد و ایستگاه‌های کاری خود را به سازمان امور مالیاتی کشور معرفی نماید.

در صورت بروز مشکل برای واحدهای مذکور این واحدها می توانند حسب مورد به ستاد، کانون و اتحادیه مرکزی خود مراجعه ودر صورت عدم حل مشکل از طریق اداره کل امور مالیاتی استان مربوطه (در شهر و استان تهران، امور مالیاتی شهر و استان تهران) نسبت به اعلام و رفع مشکل اقدام نمایند.

بدیهی است که صرفاً واحدهای دارای جواز رسمی فعالیت در رسته خود باشند و کارکنان ایشان آموزش دیده و در سامانه سازمان ثبت گردیده باشند، از مجوز ارائه خدمات الکترونیکی مالیاتی به مودیان برخوردار خواهند بود. لازم به ذکر است، فهرست کلیه واحدهای مجاز ادارات پست، دفاتر پیشخوان خدمات الکترونیکی دولت و کافی نت ها بر روی پایگاه عملیات الکترونیکی مالیاتی به آدرس WW.TAX.GOV.IR، قرار داده شده است.

نظرات (۵)

طبق گفته‌های مقام معظم رهبری مبنی بر لزوم سامان‌دهی به نظام مالیاتی و بیداد فرار مالیاتی در نظام اقتصادی همچنین اشاره ریاست محترم جمهوری به تبعات منفی این سیستم نا صحیح ،عمق مطلب را بیش از پیش نشان می‌دهد. عمق مطلب درآمد کلانی است که دولت می تواند با سامان‌دهی درست نظام مالیاتی کسب کنند و بر زخم‌های خود بزند. زخم‌هایی که پای اقتصاد را بند کرده است و راه‌های رشد را مسدود.
آگاهی مسئولین مالیاتی به این امر که بین ۱۲۰ تا ۱۳۰ هزار میلیارد تومان می‌توان فرار مالیاتی وجود دارد و اعلام جزئیات پرونده فرار مالیاتی ۹۰۰ میلیاردی نشان از عدم اقدام جدی در این خصوص است زیرا حسن نیت، فقط انتشار آمار و ارقام نیست باید عملی جدی در این خصوص انجام گیرد، هرچند که شاید بتوان به جنبه مثبت آن نیز اشاره کرد که آگاهی مسئولین اولین و ضروری ترین قدم برای احیای نظام مالیاتی سالم است.
نمی دانم چرا این مالیات چی ها اینقدر مغلطه می کنند! اسم این مالیات رویش است. "مالیات بر ارزش افزوده!" . یعنی یک ارزش اولیه وجود دارد و یک ارزش افزوده که این مالیات به ارزش افزوده تعلق می گیرد! طلا یک ارزش اولیه دارد که شاید فقط صاحب استخراج معدن، بعد از کسر ارزش سنگ اولیه، باید بپردازد و بس! طلا فروشان نیز فقط باید بابت طلای دست اول ساخته شده و فقط برای مزد ساخت آن مالیات از مشتریان بگیرند و بس!
بنظر میرسد مالیات ارزش افزوده فقط از اجرت باید گرفته شود واین بنفع اقتصاد است .

از طلای خام هم مالیات بر ارزش افزوده می گیرند! (کدام ارزش افزوده؟!) 
آخر طلای خام جز ارزش ذاتی مگر ارزش افزوده ای هم دارد؟ "واقعا" !!! 
روزانه هزاران کیلو گرم طلای دست دوم که مردم قبلا مالیات بر ارزش افزوده ی آن را پرداخت کرده اند آب می شود، دوباره ساخته می شود و هنگام فروش به مردم، سوای کارمزد دوباره از مقدار طلای خام آن مالیات بر ارزش افزوده گرفته می شود! 
و این دور کماکان ادامه خواهد داشت!

رسال نظرا

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی