پایگاه فرهنگ مالیاتی کشور

فرهنگ مالیاتی کشور،جهت آشنایی هرچه بیشترآحادمردم باپرداخت مالیات افتتاح شده است
%@%بدانید و آگاه باشید،مالیات یک فریضه و یک راه شرعی در تامین نیازهای مادی کشور است، پایگاه فرهنگ مالیاتی کشور معتقداست مالیات یک تنبیه اجتماعی نیست بلکه مالیات یک فرصت اجتماعی است -آگاه باشید پایگاه فرهنگ مالیاتی کشور،به عنوان یکی از مبلغان فرهنگ مالیاتی درکشور باهدف گسترش اعتلاء فرهنگ مالیاتی کشور می کوشد و به کمک و یاری شما نیاز منداست %@%           
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
(@)__ بدانیم و بدانید مالیاتی __(@) بدانید،دولت درجهت تحقق بخشی از خواسته های مردم درخصوص بالا بودن سطح رفاه و درآمد ،توسعه عدالت اجتماعی وخدمات آموزشی، تولید و اشتغال و سطح بالای پوشش های بیمه ای برنامه هایی را تنظیم وبه مرحله اجرا در آورده است که هدف غایی این برنامه ها آشنایی مردم و مودیان مالیاتی با محل هزینه کرد مالیات می باشد تا پرداخت کنندگان مالیات بدانند پولی که به عنوان مالیات به دولت می دهند در جهت رفاه و آسایش خودشان هزینه می شود. بدانید،فرار مالیاتی منجر به کاهش درآمدهای مالیاتی دولت و اخلال در بودجه بندی شده و مانعی برای دستیابی به اهداف دولت می شود. علاوه براین فرار مالیاتی باعث نارسایی در توزیع عادلانه درآمد، گردآوری ثروت و انباشت غیر تولیدی، تجمل گرایی و افزایش فاصله طبقاتی شده و مآلاً به افزایش تنش های سیاسی و اجتماعی منجر خواهد شد. بدانیم سازمان امورمالیاتی کشور جهت کاهش دغدغه فرارمالیاتی و گسترش فرهنگ پرداخت مالیات در کشور،در کنار انجام فعالیت‏های ذاتی و قانونی خود پیوسته در جهت آگاه‏سازی افکار عمومی جامعه و تقویت بنیه‏ های فرهنگی پرداخت مالیات می‏کوشد. بدانیم باگسترش اعتماد ،ترویج روح جمعی ، بهره گیری از شیوه های اخلاقی وباتاسی ازفرمایشات مقام معظم رهبری(همدلی وهم زبانی) فرهنگی را در جامعه گسترش می دهیم که افراد جامعه به پرداخت مالیات به عنوان وظیفه دینی و مسؤولیت اجتماعی نگاه میکنند و فرار از آن را معصیت و گناه می شمارند و به آن بصورت یک امر مذموم و ناپسند می نگرند و سرپیچی از پرداخت مالیات را مترادف با خیانت ملی و تجاوز به حقوق دیگران میدانند
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
 سوالات مالیاتی  چرامالیات بدهیم  چرافرهنگ مالیاتی   دادخواهی مالیاتی  چالش های مالیاتی  فریضه ای بنام مالیات  بدانید و بدانیم مالیاتی  دغدغه ای بنام فرار مالیاتی  بازار و دغدغه ای بنام مالیات  معافیت های 17گانه مالیاتی  یاداشتی مالیاتی از ونکوورکانادا  بهترین راهکارهای کسب مالیات   فرآیندهای الکترونیکی شده مالیاتی  مزایایی ارسال اظهارنامه الکترونیکی  راهکارهای گسترش فرهنگ مالیاتی  اگر مالیات پرداخت نکنیم چه می شود؟   سازمان امورمالیاتی وفرهنگ مودی مداری  چرانسبت به پرداخت مالیات آلرژی داریم ؟   گسترش فرهنگ مالیاتی با مدیریت جهادی  گسترش فرهنگ مالیاتی باهمدلی و همزبانی  اهمیت برگزاری جشنواره ملی فرهنگ مالیاتی  ثروتمندان چقدر به پرداخت مالیات توجه دارند؟  مالیات برارزش افزوده شامل کدام کالاهانمیشود  پیام پایگاه فرهنگ مالیاتی به مناسبت روز مالیات  انتظار مردم از سازمان امور مالیاتی دولت یازدهم  دلایل عدم ارسال اظهارنامه مالیاتی توسط مودیان  عملکرد سازمان امورمالیاتی در کاهش فرارمالیاتی   عملکردسازمان مالیاتی درارتقاءفرهنگ مودی مداری
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما

پایگاه فرهنگ مالیاتی کشور،یکسان‌سازی نرخ‌ها و معافیت‌های مالیاتی در قانون جدید مالیات‌های مستقیم باهدف رفع تبعیض و به‌منظور ایجاد فرایند ساده‌سازی قوانین و برقراری هر چه بیشتر عدالت مالیاتی صورت گرفته است.

یکسان‌سازی نرخ مالیات بر درآمد حقوق کارکنان دولتی و غیردولتی (خصوصی) ازجمله تغییرات قانون جدید مالیات‌های مستقیم است که در ذیل مواد 84 و 85 این قانون به‌تفصیل در مورد آن توضیح داده‌شده است. یکسان‌سازی نرخ مالیات بر درآمد حقوق که در قوانین بودجه سنواتی سال‌های 93 و 94 مشخص گردید، در 31 تیرماه سال 1394 به تصویب رسید و از سال 95 به اجرا درمی‌آید.
بر اساس ماده 84 قانون مالیات‌های مستقیم، هرساله سقف معافیت از مالیات بر درآمد حقوق در قانون بودجه همان سال مشخص می‌شود. به‌عنوان‌مثال میزان درآمد معاف از پرداخت مالیات سال 1395، 156.000.000 ریال معادل ماهانه 1.300.000 تومان تعیین‌شده است. درآمد حقوق بیش از این مقدار و تا هفت برابر آن، مشمول مالیات به نرخ 10 درصد است و چنانچه میزان درآمد از هفت برابر بیشتر شود، مشمول 20 درصد نرخ مالیات خواهد بود. این در حالی است که در قانون قبلی دو نوع نرخ مالیات متفاوت در مورد کارکنان دولتی و غیردولتی اعمال می‌شد.

بر اساس قانون پیشین، نرخ مالیات بر درآمد حقوق در مورد کارکنان مشمول قانون نظام هماهنگ پرداخت کارکنان دولت مصوب 13 شهریور 1370 پس از کسر معافیت‏های مقرر در این قانون به نرخ مقطوع ده درصد و در مورد سایر حقوق‌بگیران نیز پس از کسر معافیت‏های مقرر در این قانون تا مبلغ 42.000.000 ریال (چهل‌ودو میلیون ریال) به نرخ ده درصد و نسبت به مازاد آن به نرخ‌های مقرر در ماده 131 این قانون محاسبه می‌شد.
بر اساس تبصره ماده 86، پرداخت‏هایی که کارفرمایان به اشخاص حقیقی غیر از کارکنان خود که مشمول پرداخت کسورات بازنشستگی یا بیمه نمی‌باشند، با عنوان حق مشاوره، حق حضور در جلسات، حق‌التدریس، حق‌التحقیق و حق پژوهش پرداخت.


می‌کنند، بدون رعایت معافیت موضوع ماده 84 این قانون، مشمول مالیات مقطوع به نرخ 10 درصد است. در قانون قبلی، پرداخت‌کنندگان موظف بودند مالیات متعلق به پرداخت‌های غیر از مقرری، مزد و حقوق اصلی را بدون رعایت معافیت ماده 84 قانون پیشین و به نرخ‌های مقرر در ماده 85 آن قانون محاسبه و پرداخت نمایند. بر این اساس، در قانون گذشته، نرخ مقطوع و یکسان 10 درصدی وجود نداشت و مالیات این نوع پرداخت‌ها بر اساس ماده 84 (تا مبلغ 42.000.000 ریال) با نرخ ده درصد و مازاد بر آن به‌صورت پلکانی و مطابق نرخ‌های مقرر در ماده 131 قانون پیشین اعمال می‌شد.


در قانون جدید، ضمانت‌های اجرایی و جرائم ناشی از عدم پرداخت صحیح مالیات بر درآمد حقوق در ذیل ماده 90 تعریف و مشخص‌شده است. بر اساس ماده 90 قانون مالیات‌های مستقیم، در مواردی که پرداخت‏کنندگان حقوق، مالیات متعلق را در موعد مقرر نپردازند یا کمتر از میزان واقعی پرداخت نمایند، اداره امور مالیاتی ذی‌صلاح مکلف است مالیات متعلق را به انضمام جرائم پیش‌بینی‌شده در قانون (بر اساس ماده 199 قانون مالیات‌های مستقیم) محاسبه و از پرداخت‏ کنندگان حقوق مطالبه نماید.
مالیات حقوق کارکنان بخش‌های عمومی و خصوصی ازجمله مهم‌ترین و پایدارترین منابع مالیاتی دولت است که به‌طور میانگین هرساله از تحقق صددرصدی نسبت به رقم پیش‌بینی‌شده در قانون بودجه سنواتی برخوردار است. بر همین اساس، یکسان‌سازی نرخ‌ها و معافیت‏های مالیاتی در این بخش که در راستای ساده‌سازی قوانین صورت می‌گیرد، از پیچیدگی‌های اجرایی قوانین کاسته و بدون تردید، اقدامی مؤثر جهت رفع تبعیض در میان مؤدیان و برقراری عدالت مالیاتی به‌ویژه در میان حقوق‌بگیران بخش‌های دولتی و خصوصی محسوب می‌شود.

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

رسال نظرا

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی