پایگاه فرهنگ مالیاتی کشور

فرهنگ مالیاتی کشور،جهت آشنایی هرچه بیشترآحادمردم باپرداخت مالیات افتتاح شده است
%@%بدانید و آگاه باشید،مالیات یک فریضه و یک راه شرعی در تامین نیازهای مادی کشور است، پایگاه فرهنگ مالیاتی کشور معتقداست مالیات یک تنبیه اجتماعی نیست بلکه مالیات یک فرصت اجتماعی است -آگاه باشید پایگاه فرهنگ مالیاتی کشور،به عنوان یکی از مبلغان فرهنگ مالیاتی درکشور باهدف گسترش اعتلاء فرهنگ مالیاتی کشور می کوشد و به کمک و یاری شما نیاز منداست %@%           
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
(@)__ بدانیم و بدانید مالیاتی __(@) بدانید،دولت درجهت تحقق بخشی از خواسته های مردم درخصوص بالا بودن سطح رفاه و درآمد ،توسعه عدالت اجتماعی وخدمات آموزشی، تولید و اشتغال و سطح بالای پوشش های بیمه ای برنامه هایی را تنظیم وبه مرحله اجرا در آورده است که هدف غایی این برنامه ها آشنایی مردم و مودیان مالیاتی با محل هزینه کرد مالیات می باشد تا پرداخت کنندگان مالیات بدانند پولی که به عنوان مالیات به دولت می دهند در جهت رفاه و آسایش خودشان هزینه می شود. بدانید،فرار مالیاتی منجر به کاهش درآمدهای مالیاتی دولت و اخلال در بودجه بندی شده و مانعی برای دستیابی به اهداف دولت می شود. علاوه براین فرار مالیاتی باعث نارسایی در توزیع عادلانه درآمد، گردآوری ثروت و انباشت غیر تولیدی، تجمل گرایی و افزایش فاصله طبقاتی شده و مآلاً به افزایش تنش های سیاسی و اجتماعی منجر خواهد شد. بدانیم سازمان امورمالیاتی کشور جهت کاهش دغدغه فرارمالیاتی و گسترش فرهنگ پرداخت مالیات در کشور،در کنار انجام فعالیت‏های ذاتی و قانونی خود پیوسته در جهت آگاه‏سازی افکار عمومی جامعه و تقویت بنیه‏ های فرهنگی پرداخت مالیات می‏کوشد. بدانیم باگسترش اعتماد ،ترویج روح جمعی ، بهره گیری از شیوه های اخلاقی وباتاسی ازفرمایشات مقام معظم رهبری(همدلی وهم زبانی) فرهنگی را در جامعه گسترش می دهیم که افراد جامعه به پرداخت مالیات به عنوان وظیفه دینی و مسؤولیت اجتماعی نگاه میکنند و فرار از آن را معصیت و گناه می شمارند و به آن بصورت یک امر مذموم و ناپسند می نگرند و سرپیچی از پرداخت مالیات را مترادف با خیانت ملی و تجاوز به حقوق دیگران میدانند
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
 سوالات مالیاتی  چرامالیات بدهیم  چرافرهنگ مالیاتی   دادخواهی مالیاتی  چالش های مالیاتی  فریضه ای بنام مالیات  بدانید و بدانیم مالیاتی  دغدغه ای بنام فرار مالیاتی  بازار و دغدغه ای بنام مالیات  معافیت های 17گانه مالیاتی  یاداشتی مالیاتی از ونکوورکانادا  بهترین راهکارهای کسب مالیات   فرآیندهای الکترونیکی شده مالیاتی  مزایایی ارسال اظهارنامه الکترونیکی  راهکارهای گسترش فرهنگ مالیاتی  اگر مالیات پرداخت نکنیم چه می شود؟   سازمان امورمالیاتی وفرهنگ مودی مداری  چرانسبت به پرداخت مالیات آلرژی داریم ؟   گسترش فرهنگ مالیاتی با مدیریت جهادی  گسترش فرهنگ مالیاتی باهمدلی و همزبانی  اهمیت برگزاری جشنواره ملی فرهنگ مالیاتی  ثروتمندان چقدر به پرداخت مالیات توجه دارند؟  مالیات برارزش افزوده شامل کدام کالاهانمیشود  پیام پایگاه فرهنگ مالیاتی به مناسبت روز مالیات  انتظار مردم از سازمان امور مالیاتی دولت یازدهم  دلایل عدم ارسال اظهارنامه مالیاتی توسط مودیان  عملکرد سازمان امورمالیاتی در کاهش فرارمالیاتی   عملکردسازمان مالیاتی درارتقاءفرهنگ مودی مداری
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما

مالیات بر ارزش افزوده، قانونی است که در سال ۱۳۸۷ بعد از ماه‌ها بررسی به تصویب مجلس شورای اسلامی درآمد. این قانون مقرر می‌‏دارد توزیع کنندگان و تولیدکنندگان عمده کالا‌ها و خدمات مصرفی، ضمن شناسایی سلسله مراتب تهیه و توزیع کالای خود، در فاکتور فروش کالا به مصرف‏کننده نهایی سه درصد مالیات محاسبه و از مشتری دریافت کنند.  
 
اعتصاب طلافروشان برای اعتراض به مالیات بر ارزش افزوده 
 
از‌‌ همان ابتدای تصویب قانون مالیات بر ارزش افزوده، طلافروشان به مخالفت با اجرای این قانون پرداختند. نخستین بار در پاییز سال ۸۷ بود که در اعتراض به اجرای قانون جدید مالیاتی اصناف دست به اعتصاب زدند.‌‌ همان روز‌ها بود که برخی از اصناف اصفهان شروع به کاهش فعالیت و در ‌‌نهایت در یک اعتراض دسته‌جمعی اقدام به اعتصاب و تعطیلی بازارهای خود برای روشن شدن تکلیف خود در برابر این قانون کردند. اعتصاب کنندگان اعتقاد داشتند مصرف کننده این مالیات‌ها را قبول ندارد، زیرا با اجرای این قانون فروشنده ناچار است برای پرداخت سه درصد مالیات خود، این رقم را بر قیمت کالای مورد استفاده مصرف کننده بیافزاید که در ‌‌نهایت منجر به کاهش قدرت خرید آن‌ها و کسادی بازار می‌شود. به دنبال این اعتصاب، دولت عقب نشینی کرد و اجرای قانون مالیات بر ارزش افزوده به تعویق افتاد.  

اما بار دیگر و در ابتدای تابستان سال ۱۳۸۹ دولت تصمیم به افزایش مالیات گرفت و به دنبال آن بازاریان تهران دست به اعتصاب زدند. در دهه دوم تیرماه ۱۳۸۹ بسیاری از کسبه و تعدادی از واحدهای صنفی اقدام به بستن مغازه‌های خود کردند و بازار تهران در تعطیلی به ‌سر برد.  
 
 
هنوز هم طلافروشان قانون مالیات بر ارزش افزوده را رعایت نمی‌کنند 

مهرماه بود که متوسط مالیات ۹۰۰ هزار تومانی طلافروشان در دوره سه ماهه اعلام شد و علیرضا طاری، معاون مالیات بر ارزش افزوده سازمان امور مالیاتی با اعلام این خبر افزود: بر اساس اطلاعات ما حدود ۲۵ هزار واحد صنف طلا یعنی حدود ۹۰ درصد در سامانه مالیات بر ارزش افزوده ثبت نام کرده‌اند.  

طاری بخش اظهار کرد: این میزان گرچه افزایش یافته اما با واقعیت‌های موجود منطبق نیست و آن‌ها با توجه به دریافت‌های واقعی باید مالیات بدهند. مؤدیانی خوش حساب هستند که مالیات واقعی را ابراز و پرداخت کنند بنابراین طلافروش‌ها را خوش حساب به معنای واقعی نمی‌دانیم. باید مؤدیان تلاش کنند مالیات واقعی را ابراز کنند اگر این کار را نکنند سازمان امور مالیاتی موظف است بر اساس قانون، مالیات واقعی را محاسبه و وصول کند و آن‌ها مشمول جریمه و مجازات‌هایی خواهند شد.  

وی تاکید کرد: طلافروشان باید عیار، وزن، قیمت، اجرت ساخت و سود مالیات بر ارزش افزوده طلا را در فاکتور درج کنند اما طبق اطلاعات ما تا به حال کمتر این موضوع رعایت شده است و اکثر قریب به اتفاق آنان در بحث فاکتور، قانون را رعایت نمی‌کنند.  

اگر کسی یکبار در سال به یکی از مغازه‌های طلافروشی رفته باشد ۹۰۰ هزارتومان مالیات طلافروشان را تایید نمی‌کند، زیرا فروش و معاملات این صنف به مراتب بالا‌تر از رقم اعلام شده می‌باشد.  

خبرنگار تسنیم با چندتن از فعالان باسابقه این صنف گفت‌وگو کرد و در ‌‌نهایت با این جواب مواجه شد که اعلام این نرخ برای طلافروش‌ها هم تعجب برانگیز بوده است. چراکه طبق اعلام این افراد میانگین مالیات طلافروشان در کمترین حالت ۳-۴ میلیون تومان است و رقم ۹۰۰ هزار تومانی هرگز با واقعیت جور در نمی‌آید!  
  
طلافروشان تهران در صدر فرار مالیاتی 
 
شهریور ماه بود که علی عسکری، رئیس کل سازمان مالیاتی کشور در جشنواره ملی فرهنگ مالیاتی درباره اصنافی که بیشتر از دادن مالیات فرار می‌کنند، گفت: طلافروشان، پارچه فروشان، لوازم خانگی، سنگ فروشان و آهن فروشان، بیشترین فرار مالیاتی را دارند و اگر بخواهیم اسامی صنوفی را که در پرداخت مالیات سختی به خرج می‌دهند بگوییم باید تا آخر صف برویم.  

عسکری افزوده: تجربه‌ای که در مالیات ستانی داریم نشان می‌دهد برخی صنوف هستند که مقداری در پرداخت مالیات سختی به خرج می‌دهند و برای شفاف شدن فعالیت خود مقاومت می‌کنند. این صنوف مودی سازمان امور مالیاتی محسوب می‌شوند اما نسبت به فعالیتی که دارند مالیات کمتری می‌دهند.  

رئیس کل سازمان مالیاتی کشور با اشاره به اینکه بیشترین فرار مالیاتی در تهران اتفاق می‌افتد، اظهار داشت: به دلیل ازدحام فعالیت‌های اقتصادی، تهران هم بیشترین مودی و هم بیشترین فرار مالیاتی را دارد.  
 
برخی طلافروشان اندازه یک کارمند مالیات می‌دهند 
 
یکی از چالش های سازمان مالیاتی برای اخذ مالیات، نبود اطلاعات درست از مودیان است که باعث شده بسیاری از افراد کمتر از مالیات واقعی اظهار می‌کنند.  

یک کار‌شناس مالیاتی با اشاره به موضوع کم اظهاری در پرونده‌های مالیاتی معتقد است، ایرانی‌ها بدلکاران خوبی‌ هستند و چون می‌دانند اطلاعات سازمان جامع و کامل نیست، کمتر از واقعیت مالیات خود را اظهار می‌کنند.  

وی آمار وحشتناک و فاحشی از پرونده‌های کم اظهاری ارائه کرد و گفت: ‌ در حال حاضر بیش از ۵ میلیون مودی در کشور وجود دارند و بالای ۹۰ درصد پرونده‌های موجود مودیان کم اظهاری دارد که اگر مالیات واقعی ابراز شود، بیش از ۷۰ درصد درآمدهای مالیاتی افزایش می‌یابد.  

این کار‌شناس مالیاتی با بیان اینکه اطلاعات کامل در طرح جامع مالیاتی هنوز پیاده نشده است، گفت: در حال حاضر عدالت به خوبی برای پرداخت مالیات نسبت به یک حقوق‌بگیر و کارمند با یک سوپر مارکت، نانوایی و یا مغازه خدماتی و حتی برخی طلا فروشان رعایت نمی‌شود، زیرا اطلاعات به روز و درستی از مؤدیان دیگر در دست نیست، به طور مثال برخی از طلا فروشان ۲ میلیون تومان مالیات می‌دهد که به اندازه یک حقوق بگیر است. 

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

رسال نظرا

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی