پایگاه فرهنگ مالیاتی کشور

فرهنگ مالیاتی کشور،جهت آشنایی هرچه بیشترآحادمردم باپرداخت مالیات افتتاح شده است
%@%بدانید و آگاه باشید،مالیات یک فریضه و یک راه شرعی در تامین نیازهای مادی کشور است، پایگاه فرهنگ مالیاتی کشور معتقداست مالیات یک تنبیه اجتماعی نیست بلکه مالیات یک فرصت اجتماعی است -آگاه باشید پایگاه فرهنگ مالیاتی کشور،به عنوان یکی از مبلغان فرهنگ مالیاتی درکشور باهدف گسترش اعتلاء فرهنگ مالیاتی کشور می کوشد و به کمک و یاری شما نیاز منداست %@%           
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
(@)__ بدانیم و بدانید مالیاتی __(@) بدانید،دولت درجهت تحقق بخشی از خواسته های مردم درخصوص بالا بودن سطح رفاه و درآمد ،توسعه عدالت اجتماعی وخدمات آموزشی، تولید و اشتغال و سطح بالای پوشش های بیمه ای برنامه هایی را تنظیم وبه مرحله اجرا در آورده است که هدف غایی این برنامه ها آشنایی مردم و مودیان مالیاتی با محل هزینه کرد مالیات می باشد تا پرداخت کنندگان مالیات بدانند پولی که به عنوان مالیات به دولت می دهند در جهت رفاه و آسایش خودشان هزینه می شود. بدانید،فرار مالیاتی منجر به کاهش درآمدهای مالیاتی دولت و اخلال در بودجه بندی شده و مانعی برای دستیابی به اهداف دولت می شود. علاوه براین فرار مالیاتی باعث نارسایی در توزیع عادلانه درآمد، گردآوری ثروت و انباشت غیر تولیدی، تجمل گرایی و افزایش فاصله طبقاتی شده و مآلاً به افزایش تنش های سیاسی و اجتماعی منجر خواهد شد. بدانیم سازمان امورمالیاتی کشور جهت کاهش دغدغه فرارمالیاتی و گسترش فرهنگ پرداخت مالیات در کشور،در کنار انجام فعالیت‏های ذاتی و قانونی خود پیوسته در جهت آگاه‏سازی افکار عمومی جامعه و تقویت بنیه‏ های فرهنگی پرداخت مالیات می‏کوشد. بدانیم باگسترش اعتماد ،ترویج روح جمعی ، بهره گیری از شیوه های اخلاقی وباتاسی ازفرمایشات مقام معظم رهبری(همدلی وهم زبانی) فرهنگی را در جامعه گسترش می دهیم که افراد جامعه به پرداخت مالیات به عنوان وظیفه دینی و مسؤولیت اجتماعی نگاه میکنند و فرار از آن را معصیت و گناه می شمارند و به آن بصورت یک امر مذموم و ناپسند می نگرند و سرپیچی از پرداخت مالیات را مترادف با خیانت ملی و تجاوز به حقوق دیگران میدانند
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
 سوالات مالیاتی  چرامالیات بدهیم  چرافرهنگ مالیاتی   دادخواهی مالیاتی  چالش های مالیاتی  فریضه ای بنام مالیات  بدانید و بدانیم مالیاتی  دغدغه ای بنام فرار مالیاتی  بازار و دغدغه ای بنام مالیات  معافیت های 17گانه مالیاتی  یاداشتی مالیاتی از ونکوورکانادا  بهترین راهکارهای کسب مالیات   فرآیندهای الکترونیکی شده مالیاتی  مزایایی ارسال اظهارنامه الکترونیکی  راهکارهای گسترش فرهنگ مالیاتی  اگر مالیات پرداخت نکنیم چه می شود؟   سازمان امورمالیاتی وفرهنگ مودی مداری  چرانسبت به پرداخت مالیات آلرژی داریم ؟   گسترش فرهنگ مالیاتی با مدیریت جهادی  گسترش فرهنگ مالیاتی باهمدلی و همزبانی  اهمیت برگزاری جشنواره ملی فرهنگ مالیاتی  ثروتمندان چقدر به پرداخت مالیات توجه دارند؟  مالیات برارزش افزوده شامل کدام کالاهانمیشود  پیام پایگاه فرهنگ مالیاتی به مناسبت روز مالیات  انتظار مردم از سازمان امور مالیاتی دولت یازدهم  دلایل عدم ارسال اظهارنامه مالیاتی توسط مودیان  عملکرد سازمان امورمالیاتی در کاهش فرارمالیاتی   عملکردسازمان مالیاتی درارتقاءفرهنگ مودی مداری
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما

به گزارش پایگاه فرهنگ مالیاتی کشور،محمود تولایی کارشناس اقتصادی،پیرامون فواید اخذ مالیات و فرهنگ‌سازی در این زمینه گفت: علت دستیابی جوامع توسعه یافته به یک توسعه، جلب مشارکت همه آحاد جامعه است.

وی ضمن بیان یک مثال افزود: اگر یک گروه ورزشی یا اجتماعی را در نظر بگیریم، زمانی موفقیت بیشتری حاصل می‌شود که هرکس به اندازه وظیفه و احساس مسئولیتش تلاش کند، در جامعه نیز وقتی بخواهیم داشته‌ها، دریافتی‌ها و پرداختی‌هایمان را جمعی مدیریت کنیم، باید هم در تامین منابع و هم در مصرف آن فکورانه عمل کنیم.

تولایی ضمن تاکید بر همت همگان برای اختصاص بخشی از بهره‌مندی خود از جامعه برای اجرای زمینه‌سازی و فرصت‌سازی، تکیه بر مالیات را عامل اصلی رشد اقتصادی جوامع فعلی بیان کرد و اشاره کرد: در این نوع نگاه، آموزش و فرهنگ‌سازیبسیار مهم است و همواره مستلزم اطمینان‌سازی در جهت مصرف مالیات بصورت امانتدارانه است و طبیعتا ترویج این نگاه سبب رشد سریعتر جامعه نیز خواهد شد.

وی گفت: آموزش و فرهنگ‌سازی همچنین می‌تواند خوداظهاری و کاهش چالش‌های فرار مالیاتی را درپی داشته باشد.

تولایی ضمن بیان این مطلب که تقویت حس مشارکت اصناف در تامین سرمایه برای سازندگی جامعه بهترین راهکار است، جامعه را به یک روستا تشبیه کرد  گفت: اگر در این روستا محصولات کشاورزی کشت شود، فروش سریعتر محصولات به شهرها و روستاهای اطراف نیازمند یک جاده و دسترسی بهتر است، در این شرایط همه برای ساخت جاده و فروش بهتر و سریتر محصولاتشان همکاری خواهند کرد، زیرا این امر مستقیما سبب افزایش تولید و انتقال سریع محصولاتشان به بازار مصرف و توسعه روستا خواهد شد.

این کارشناس اقتصادی در ادامه اظهار داشت: ما مردم با فرهنگ و توسعه یافته‌ای داریم و اگر متقاعد شوند قطعا همراهی و مشارکت خواهند کرد و حتی در پاسخ به آموزش و فرهنگ‌سازی صحیح، مالیات را جزو تکالیف خود قرار خواهند داد.

وی سازمان امور مالیاتی را عهده‌دار بیشترین مسئولیت آموزش و فرهنگ‌سازی و سایر بخش‌های نظارتی و محاسباتی را نیز مسئول اطمینان‌بخشی در خصوص عمکرد این سازمان عنوان کرد و ابزارهای این اقدام مهم را رسانه‌ها و صدا و سیما برشمرد.

تولایی اقدامات ترویجی دستگاه‌های مربوطه تا به امروز را اثربخش دانست و افزود: اگر نگاه تخصصی‌تری به امر مالیات داشته باشیم و پای درد دل اصناق و مشاغل گوناگون بنشینیم، همچنین از مدل‌های تجربه شده دنیا نیز در این زمینه استفاده کنیم، بهتر می‌توانیم فرارهای مالیاتی را کاهش دهیم و اصناف و مشاغل را به سمت خوداظهاری سوق دهیم و دریافت مالیات را تا حدی از حالت جبری خارج کنیم.

وی در پایان رسیدن به الگوی قطعی و استاندارد مناسب با هر صنف را برای اخذ مالیات ضروری عنوان کرد و پس از آن برخوردهای قهری و قانونی را منطقی دانست.

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

رسال نظرا

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی