پایگاه فرهنگ مالیاتی کشور

فرهنگ مالیاتی کشور،جهت آشنایی هرچه بیشترآحادمردم باپرداخت مالیات افتتاح شده است
%@%بدانید و آگاه باشید،مالیات یک فریضه و یک راه شرعی در تامین نیازهای مادی کشور است، پایگاه فرهنگ مالیاتی کشور معتقداست مالیات یک تنبیه اجتماعی نیست بلکه مالیات یک فرصت اجتماعی است -آگاه باشید پایگاه فرهنگ مالیاتی کشور،به عنوان یکی از مبلغان فرهنگ مالیاتی درکشور باهدف گسترش اعتلاء فرهنگ مالیاتی کشور می کوشد و به کمک و یاری شما نیاز منداست %@%           
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
(@)__ بدانیم و بدانید مالیاتی __(@) بدانید،دولت درجهت تحقق بخشی از خواسته های مردم درخصوص بالا بودن سطح رفاه و درآمد ،توسعه عدالت اجتماعی وخدمات آموزشی، تولید و اشتغال و سطح بالای پوشش های بیمه ای برنامه هایی را تنظیم وبه مرحله اجرا در آورده است که هدف غایی این برنامه ها آشنایی مردم و مودیان مالیاتی با محل هزینه کرد مالیات می باشد تا پرداخت کنندگان مالیات بدانند پولی که به عنوان مالیات به دولت می دهند در جهت رفاه و آسایش خودشان هزینه می شود. بدانید،فرار مالیاتی منجر به کاهش درآمدهای مالیاتی دولت و اخلال در بودجه بندی شده و مانعی برای دستیابی به اهداف دولت می شود. علاوه براین فرار مالیاتی باعث نارسایی در توزیع عادلانه درآمد، گردآوری ثروت و انباشت غیر تولیدی، تجمل گرایی و افزایش فاصله طبقاتی شده و مآلاً به افزایش تنش های سیاسی و اجتماعی منجر خواهد شد. بدانیم سازمان امورمالیاتی کشور جهت کاهش دغدغه فرارمالیاتی و گسترش فرهنگ پرداخت مالیات در کشور،در کنار انجام فعالیت‏های ذاتی و قانونی خود پیوسته در جهت آگاه‏سازی افکار عمومی جامعه و تقویت بنیه‏ های فرهنگی پرداخت مالیات می‏کوشد. بدانیم باگسترش اعتماد ،ترویج روح جمعی ، بهره گیری از شیوه های اخلاقی وباتاسی ازفرمایشات مقام معظم رهبری(همدلی وهم زبانی) فرهنگی را در جامعه گسترش می دهیم که افراد جامعه به پرداخت مالیات به عنوان وظیفه دینی و مسؤولیت اجتماعی نگاه میکنند و فرار از آن را معصیت و گناه می شمارند و به آن بصورت یک امر مذموم و ناپسند می نگرند و سرپیچی از پرداخت مالیات را مترادف با خیانت ملی و تجاوز به حقوق دیگران میدانند
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
 سوالات مالیاتی  چرامالیات بدهیم  چرافرهنگ مالیاتی   دادخواهی مالیاتی  چالش های مالیاتی  فریضه ای بنام مالیات  بدانید و بدانیم مالیاتی  دغدغه ای بنام فرار مالیاتی  بازار و دغدغه ای بنام مالیات  معافیت های 17گانه مالیاتی  یاداشتی مالیاتی از ونکوورکانادا  بهترین راهکارهای کسب مالیات   فرآیندهای الکترونیکی شده مالیاتی  مزایایی ارسال اظهارنامه الکترونیکی  راهکارهای گسترش فرهنگ مالیاتی  اگر مالیات پرداخت نکنیم چه می شود؟   سازمان امورمالیاتی وفرهنگ مودی مداری  چرانسبت به پرداخت مالیات آلرژی داریم ؟   گسترش فرهنگ مالیاتی با مدیریت جهادی  گسترش فرهنگ مالیاتی باهمدلی و همزبانی  اهمیت برگزاری جشنواره ملی فرهنگ مالیاتی  ثروتمندان چقدر به پرداخت مالیات توجه دارند؟  مالیات برارزش افزوده شامل کدام کالاهانمیشود  پیام پایگاه فرهنگ مالیاتی به مناسبت روز مالیات  انتظار مردم از سازمان امور مالیاتی دولت یازدهم  دلایل عدم ارسال اظهارنامه مالیاتی توسط مودیان  عملکرد سازمان امورمالیاتی در کاهش فرارمالیاتی   عملکردسازمان مالیاتی درارتقاءفرهنگ مودی مداری
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما

بزرگی گفته است :" جهان مدرن را اندیشه مدرن اداره می کند نه ابزار مدرن. ما باید بپذیریم که بایک مدیریت سنتی نمی توانیم یک جامعه صنعتی را اداره کنیم".

به گزارش پایگاه فرهنگ مالیاتی کشور و به نقل از سازمان امورمالیاتی کشور، با در نظر گرفتن این واقعیت باید گفت در عصر کنونی که تکنولوژی ، سیطره خود را بر تمام جهان گسترده است بهره مندی از این امکانات اگر با اندیشه ای به روز و کارآمد همراه نباشد آب در هاون کوبیدن است و نتایج خیلی مفیدی را به بار نمیاورد. چند سالی است که سیاستهای دولت در کشور بر این قرار گرفته که برای تسریع و تسهیل در انجام امور از فناوریهای روز دنیا استفاده شود. در همین راستا و با هدف اجرا و پیاده سازی دولت الکترونیک ، وزارتخانه ها و سازمانها اقداماتی در خصوص ارائه خدمات الکترونیکی برای ذینفعان و مخاطبان خود انجام می دهند.

طی چند سال اخیر ، سازمان امور مالیاتی هم در همین راستا و با رویکرد پیشبرد دولت الکترونیک تلاشهایی را صورت داده است. ارائه اظهارنامه الکترونیکی یکی از این اقدامات است که مورد اقبال عموم و مودیان مالیاتی قرار گرفته است.

یکی دیگر از پروژه هایی که مدتی است در سازمان امور مالیاتی اجرا می شود ارسال الکترونیکی صورت معاملات فصلی است . مطابق ماده 169 مکرر ، کلیه اشخاص حقوقی و همچنین اشخاص حقیقی موضوع بند ( الف ) و (ب) ماده 95 قانون مالیاتهای مستقیم مکلفند فهرست معاملات خود را به صورت فصلی ظرف یکماه پس از پایان هر فصل به اداره امور مالیاتی مربوطه تحویل نمایند.

از آنجا که ارائه این صورت معاملات به صورت حضوری مشکلات و فشارهای زیادی را برای مودیان مالیاتی به وجود می آورد سازمان امورمالیاتی براساس اختیارات حاصل از ماده فوق الذکر مقرر کرد مودیان مشمول، فهرست معاملات فصلی خود را از طریق پورتال سازمان مالیاتی و یا در قالب یک فایل تولید شده برروی لوح فشرده ارائه نمایند. هدف مسئولین سازمان از ابلاغ این دستورالعمل این بود که برخی موانع پیش روی مودیان از جمله اتلاف وقت و انرژی را از بین برده و از هزینه های اضافی آنها بکاهند.

این اقدام سازمان مالیاتی که در اصل برای آسودگی و فراغ بال مودیان مالیاتی است در واقع گامی مهم در جهت همسویی با دولت الکترونیک می باشد و اهداف این طرح را دنبال می کند. مودیان مالیاتی در هرساعت از شبانه روز و به کمک یک رایانه به سهولت و راحتی می توانند به پورتال سازمان مالیاتی وصل شده و با دقت و حوصله نسبت به ثبت اطلاعات خود اقدام نموده و آن را بازبینی نمایند . مسلما این امر سبب جلوگیری از بروز اشتباهات احتمالی در ثبت داده ها شده و از تضییع حقوق مودی ممانعت به عمل خواهد آمد. مفهوم دولت الکترونیک با این اقدام سازمان مالیاتی برای عموم مردم و بالاخص مودیان مالیاتی قابل لمس و درک می باشد و پرواضح است بدین طریق اعتماد مودیان به دستگاه مالیاتی افزون شده و استقبال زیادی از اقدامات دولت الکترونیک خواهند نمود.


6554

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

رسال نظرا

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی