پایگاه فرهنگ مالیاتی کشور

فرهنگ مالیاتی کشور،جهت آشنایی هرچه بیشترآحادمردم باپرداخت مالیات افتتاح شده است
%@%بدانید و آگاه باشید،مالیات یک فریضه و یک راه شرعی در تامین نیازهای مادی کشور است، پایگاه فرهنگ مالیاتی کشور معتقداست مالیات یک تنبیه اجتماعی نیست بلکه مالیات یک فرصت اجتماعی است -آگاه باشید پایگاه فرهنگ مالیاتی کشور،به عنوان یکی از مبلغان فرهنگ مالیاتی درکشور باهدف گسترش اعتلاء فرهنگ مالیاتی کشور می کوشد و به کمک و یاری شما نیاز منداست %@%           
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
(@)__ بدانیم و بدانید مالیاتی __(@) بدانید،دولت درجهت تحقق بخشی از خواسته های مردم درخصوص بالا بودن سطح رفاه و درآمد ،توسعه عدالت اجتماعی وخدمات آموزشی، تولید و اشتغال و سطح بالای پوشش های بیمه ای برنامه هایی را تنظیم وبه مرحله اجرا در آورده است که هدف غایی این برنامه ها آشنایی مردم و مودیان مالیاتی با محل هزینه کرد مالیات می باشد تا پرداخت کنندگان مالیات بدانند پولی که به عنوان مالیات به دولت می دهند در جهت رفاه و آسایش خودشان هزینه می شود. بدانید،فرار مالیاتی منجر به کاهش درآمدهای مالیاتی دولت و اخلال در بودجه بندی شده و مانعی برای دستیابی به اهداف دولت می شود. علاوه براین فرار مالیاتی باعث نارسایی در توزیع عادلانه درآمد، گردآوری ثروت و انباشت غیر تولیدی، تجمل گرایی و افزایش فاصله طبقاتی شده و مآلاً به افزایش تنش های سیاسی و اجتماعی منجر خواهد شد. بدانیم سازمان امورمالیاتی کشور جهت کاهش دغدغه فرارمالیاتی و گسترش فرهنگ پرداخت مالیات در کشور،در کنار انجام فعالیت‏های ذاتی و قانونی خود پیوسته در جهت آگاه‏سازی افکار عمومی جامعه و تقویت بنیه‏ های فرهنگی پرداخت مالیات می‏کوشد. بدانیم باگسترش اعتماد ،ترویج روح جمعی ، بهره گیری از شیوه های اخلاقی وباتاسی ازفرمایشات مقام معظم رهبری(همدلی وهم زبانی) فرهنگی را در جامعه گسترش می دهیم که افراد جامعه به پرداخت مالیات به عنوان وظیفه دینی و مسؤولیت اجتماعی نگاه میکنند و فرار از آن را معصیت و گناه می شمارند و به آن بصورت یک امر مذموم و ناپسند می نگرند و سرپیچی از پرداخت مالیات را مترادف با خیانت ملی و تجاوز به حقوق دیگران میدانند
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
 سوالات مالیاتی  چرامالیات بدهیم  چرافرهنگ مالیاتی   دادخواهی مالیاتی  چالش های مالیاتی  فریضه ای بنام مالیات  بدانید و بدانیم مالیاتی  دغدغه ای بنام فرار مالیاتی  بازار و دغدغه ای بنام مالیات  معافیت های 17گانه مالیاتی  یاداشتی مالیاتی از ونکوورکانادا  بهترین راهکارهای کسب مالیات   فرآیندهای الکترونیکی شده مالیاتی  مزایایی ارسال اظهارنامه الکترونیکی  راهکارهای گسترش فرهنگ مالیاتی  اگر مالیات پرداخت نکنیم چه می شود؟   سازمان امورمالیاتی وفرهنگ مودی مداری  چرانسبت به پرداخت مالیات آلرژی داریم ؟   گسترش فرهنگ مالیاتی با مدیریت جهادی  گسترش فرهنگ مالیاتی باهمدلی و همزبانی  اهمیت برگزاری جشنواره ملی فرهنگ مالیاتی  ثروتمندان چقدر به پرداخت مالیات توجه دارند؟  مالیات برارزش افزوده شامل کدام کالاهانمیشود  پیام پایگاه فرهنگ مالیاتی به مناسبت روز مالیات  انتظار مردم از سازمان امور مالیاتی دولت یازدهم  دلایل عدم ارسال اظهارنامه مالیاتی توسط مودیان  عملکرد سازمان امورمالیاتی در کاهش فرارمالیاتی   عملکردسازمان مالیاتی درارتقاءفرهنگ مودی مداری
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما

برهمگان واضح ومبرهن است،سازمان امور مالیاتی در کنار انجام فعالیت‏های ذاتی و قانونی خود پیوسته در جهت آگاه‏سازی افکار عمومی جامعه و تقویت بنیه‏ های فرهنگی پرداخت مالیات می‏کوشد.

دراین خصوص پایگاه فرهنگ مالیاتی کشور برآن شد تا با باز نشر مطلبی در خصوص "تلاش سازمان امور مالیاتی برای تقویت بسترهای فرهنگی"یادآور عملکرد این سازمان درحوزه فرهنگ سازی مالیاتی درسطح کشور شود.

درادامه " مطلب فوق الذکر " را می خوانیم.

مالیات اگرچه در بدو امر موضوعی کاملاً پولی و اقتصادی به نظر می‏رسد، اما زیربنای آن یکسره فرهنگی است.

پرواضح است ،مادامی که اعضای یک جامعه مالیات‏ دهی را به عنوان سازوکای اثربخش برای تامین بودجه ‏ها و هزینه ‏های عمومی خود به رسمیت نشناسند، نمی‏توان اتنظار داشت منابع درآمدی دولت برای تامین هزینه‏ های عمومی به آسانی به دست آید. دولت‏ها در سراسر دنیا برای وصول مالیات‏ها و ایجاد منابع لازم برای تامین خدمات عمومی از راهکارهای الزام‏آور و اهرم‏های قانونی زیادی بهره می‏گیرند.

استفاده از این راهکارها و اهرم‏ها اگرچه گریزناپذیر و لازم است، کافی نیست. تجربه نشان داده است که اگر بتوان مردم را نسبت به ضرورت و آثار سازنده مالیات بر جامعه آگاه کرد، برای جلوگیری از جرایم و تخلفات مالیاتی نیازی به تشدید تدابیر الزام‏آور قانونی نخواهد بود.

این مهم زمانی رخ می‏نماید که مردم مطمئن شوند که پرداخت مالیات مترادف توسعه اقتصادی، توسعه خدمات درمانی، خدمات آموزشی، افزایش رفاه جامعه و افزایش امنیت خواهد بود و در مقابل، فرار از مالیات به معنای دور شدن از این چشم‏اندازها است.

مجموعه این عوامل باعث شده است دولت‏ها در سراسر جهان علاوه بر توسل به راهکارهای الزام‏آور قانونی، از بسترها و زمینه‏های فرهنگی مالیات‏دهی غافل نشوند و بکوشند با تقویت این بسترها از نیاز به استفاده از تدابیر الزام‏آور بکاهند. یکی از روش‏هایی که از طریق آن می‏توان در این زمینه اقدام کرد، این است که افراد جامعه را نسبت به آثار پرداخت مالیات بر جامعه آگاه کرد. اطلاع‏رسانی‏ درباره نحوه مصرف درآمدهای مالیاتی باعث می‏شود مالیات‏دهندگان نسبت به تاثیر عینی پولی که به عنوان مالیات پرداخت کرده‏اند، آگاه شوند. تقویت بسترهای فرهنگی پرداخت مالیات اقدامات دیگری را نیز می‏طلبد که فراتر از اطلاع‏رسانی‏ صِرف درباره آثار مالیات‏دهی است.

این مهم، همکاری همه نهادهای جامعه اعم از خانواده، رسانه ‏ها و نظام آموزشی را می‏طلبد. در این زمینه بویژه نباید از تاثیر آموزش بر کودکان و دانش ‏آموزان غافل شد. تردیدی نیست که آموزش همه مهارت‏های لازم برای شهروندی و زندگی جمعی زمانی اثربخش خواهد بود که از مراحل اولیه آن در دوران کودکی شکل گرفته باشد. شروع آموزش از این سنین باعث می‏شود رفتارهایی مثل مسئولیت‏پذیر و الزام به قانون برای همه اعضای جامعه نهادینه شود.

از این روست که سازمان امور مالیاتی در کنار انجام فعالیت‏های ذاتی و قانونی خود پیوسته در جهت آگاه‏سازی افکار عمومی جامعه و تقویت بنیه‏های فرهنگی پرداخت مالیات می‏کوشد. مسئولان این سازمان با اقداماتی از قبیل همکاری و تعامل مداوم با اصحاب رسانه، برگزای نشست‏های خبری، انتشار اخبار مالیاتی، شرکت در مصاحبه‏ها و میزگردهای تخصصی تلویزیونی و رادیویی می‏کوشند وضعیت درآمدهای مالیاتی را به صورت شفاف و مستمر به اطلاع افکار عمومی برسانند و آنها را از میزان تحقق اهداف درآمدی دولت در این حوزه آگاه کنند.

سازمان امور مالیاتی علاوه بر این اقدامات کوشیده است برد فعالیت‏های فرهنگ‏سازی در حوزه مالیات را تا مدارس و حتی درون خانواده‏ها نیز گسترش دهد. برگزاری نمایش «میم مثل مالیات» در مدارس ابتدایی از جمله تلاش‏هایی است که برای افزایش آشنایی کودکان و دانش‏آموزان با موضوع مالیات انجام گرفته است. برگزاری جشنواره ملی فرهنگ مالیات نیز از جمله اقدامات سراسری این سازمان است که در آن همه اقشار از کودکان گرفته تا بزرگسالان و متخصصان رشته‏های هنری را به تولید محتوا و اثر در حوزه مالیات تشویق کرده است تا به این طریق از همه ظرفیت‏های نهفته در بخش‏های مختلف جامعه برای پیشبرد فرهنگ‏سازی مالیاتی بهره گیرد.

تهیه شده توسط پایگاه فرهنگ مالیاتی کشور

تنظیم توسط سازمان امورمالیاتی کشور

همدلی همزبانی

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

رسال نظرا

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی