پایگاه فرهنگ مالیاتی کشور

فرهنگ مالیاتی کشور،جهت آشنایی هرچه بیشترآحادمردم باپرداخت مالیات افتتاح شده است
%@%بدانید و آگاه باشید،مالیات یک فریضه و یک راه شرعی در تامین نیازهای مادی کشور است، پایگاه فرهنگ مالیاتی کشور معتقداست مالیات یک تنبیه اجتماعی نیست بلکه مالیات یک فرصت اجتماعی است -آگاه باشید پایگاه فرهنگ مالیاتی کشور،به عنوان یکی از مبلغان فرهنگ مالیاتی درکشور باهدف گسترش اعتلاء فرهنگ مالیاتی کشور می کوشد و به کمک و یاری شما نیاز منداست %@%           
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
(@)__ بدانیم و بدانید مالیاتی __(@) بدانید،دولت درجهت تحقق بخشی از خواسته های مردم درخصوص بالا بودن سطح رفاه و درآمد ،توسعه عدالت اجتماعی وخدمات آموزشی، تولید و اشتغال و سطح بالای پوشش های بیمه ای برنامه هایی را تنظیم وبه مرحله اجرا در آورده است که هدف غایی این برنامه ها آشنایی مردم و مودیان مالیاتی با محل هزینه کرد مالیات می باشد تا پرداخت کنندگان مالیات بدانند پولی که به عنوان مالیات به دولت می دهند در جهت رفاه و آسایش خودشان هزینه می شود. بدانید،فرار مالیاتی منجر به کاهش درآمدهای مالیاتی دولت و اخلال در بودجه بندی شده و مانعی برای دستیابی به اهداف دولت می شود. علاوه براین فرار مالیاتی باعث نارسایی در توزیع عادلانه درآمد، گردآوری ثروت و انباشت غیر تولیدی، تجمل گرایی و افزایش فاصله طبقاتی شده و مآلاً به افزایش تنش های سیاسی و اجتماعی منجر خواهد شد. بدانیم سازمان امورمالیاتی کشور جهت کاهش دغدغه فرارمالیاتی و گسترش فرهنگ پرداخت مالیات در کشور،در کنار انجام فعالیت‏های ذاتی و قانونی خود پیوسته در جهت آگاه‏سازی افکار عمومی جامعه و تقویت بنیه‏ های فرهنگی پرداخت مالیات می‏کوشد. بدانیم باگسترش اعتماد ،ترویج روح جمعی ، بهره گیری از شیوه های اخلاقی وباتاسی ازفرمایشات مقام معظم رهبری(همدلی وهم زبانی) فرهنگی را در جامعه گسترش می دهیم که افراد جامعه به پرداخت مالیات به عنوان وظیفه دینی و مسؤولیت اجتماعی نگاه میکنند و فرار از آن را معصیت و گناه می شمارند و به آن بصورت یک امر مذموم و ناپسند می نگرند و سرپیچی از پرداخت مالیات را مترادف با خیانت ملی و تجاوز به حقوق دیگران میدانند
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
 سوالات مالیاتی  چرامالیات بدهیم  چرافرهنگ مالیاتی   دادخواهی مالیاتی  چالش های مالیاتی  فریضه ای بنام مالیات  بدانید و بدانیم مالیاتی  دغدغه ای بنام فرار مالیاتی  بازار و دغدغه ای بنام مالیات  معافیت های 17گانه مالیاتی  یاداشتی مالیاتی از ونکوورکانادا  بهترین راهکارهای کسب مالیات   فرآیندهای الکترونیکی شده مالیاتی  مزایایی ارسال اظهارنامه الکترونیکی  راهکارهای گسترش فرهنگ مالیاتی  اگر مالیات پرداخت نکنیم چه می شود؟   سازمان امورمالیاتی وفرهنگ مودی مداری  چرانسبت به پرداخت مالیات آلرژی داریم ؟   گسترش فرهنگ مالیاتی با مدیریت جهادی  گسترش فرهنگ مالیاتی باهمدلی و همزبانی  اهمیت برگزاری جشنواره ملی فرهنگ مالیاتی  ثروتمندان چقدر به پرداخت مالیات توجه دارند؟  مالیات برارزش افزوده شامل کدام کالاهانمیشود  پیام پایگاه فرهنگ مالیاتی به مناسبت روز مالیات  انتظار مردم از سازمان امور مالیاتی دولت یازدهم  دلایل عدم ارسال اظهارنامه مالیاتی توسط مودیان  عملکرد سازمان امورمالیاتی در کاهش فرارمالیاتی   عملکردسازمان مالیاتی درارتقاءفرهنگ مودی مداری
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما
محل لوگوی شما

لغو معافیت های مالیاتی غیرواقعی


همانگونه که شما شهروند گرامی در جریان هستید،نفت سرمایه ملی و خدادادی ماست که باید برای نسل‌های بعد هم حفظ شود و نباید عواید حاصل از آن‌را درآمد تلقی کرد.
هرچقدر سهم مالیات که همان درآمد پاک است و اتکای دولت به آن افزایش یابد، اقتصاد سالم‌تری خواهیم داشت.
دراین خصوص علی طیب‌نیا در گردهمایی مدیران کل امور مالیاتی کشور با بیان این مطلب افزود: عدالت بین‌ نسلی چنین اجازه‌ای به ما نمی‌دهد که سرمایه ملی کشور را فدای نسل حاضر کنیم. جدای از این مسائل هم، واقعا شایسته یک ملت انقلابی و مسلمان نیست که هزینه‌های جاری خودش را از محل فروش ثروت‌های ملی به دست بیاورد و به درآمدهای مالیاتی بی‌اعتنا باشد.
به گزارش پایگاه فرهنگ مالیاتی کشور ، وزیر اقتصاد با تاکید بر لزوم ایجاد پایه‌های جدید مالیاتی، اخذ مالیات سبز و مالیات بر افزایش ارزش دارایی‌ها را از جمله حوزه‌های جدیدی خواند که باید به آن پرداخته شود، حتی اگر عملیاتی کردن آن با پیچیدگی و مشکلات زیادی مواجه باشد.
وی بر ساماندهی وضعیت آشفته معافیت‌های مالیاتی به‌عنوان یکی از الزامات اقتصاد کشور تاکید کرد و گفت: متاسفانه تفکر نادرستی در جامعه وجود دارد که در صورت ارزیابی مثبت و مفید از یک فعالیت، باید آن‌را از پرداخت مالیات معاف کرد و این باور در صورت تسری به سایر بخش‌ها بسیار دردسرساز می‌شود، زیرا همه تولیدات اعم از کشاورزی، صنعتی، فرهنگی و ... می‌تواند بسیار مفید ارزیابی شود.
وزیر اقتصاد تصریح کرد: البته در شرایط فعلی و با توجه به تحریم‌ها، در صورتی که یک بنگاه اقتصادی، با رکود و ضرر و زیان مالی ناشی از تحریم‌ها مواجه شد، ما موظف هستیم نهایت ارفاق را برای آنان در نظر بگیریم. طیب‌نیا در بخش دیگری از سخنان خود تاکید کرد: تلاش در جهت وصول درآمدهای مالیاتی جزو اولویت‌های اصلی دولت است؛ زیرا این امر، هم می‌تواند توان مقاومت کشور را در عرصه‌های بین‌المللی بالا ببرد و هم مشکلات معیشت مردم در داخل را رفع کند.
وزیر اقتصاد مهم‌ترین علت حاکمیت رکود، تورم بالا و رشد اقتصادی پایین طی چهار دهه گذشته کشور را وابستگی به درآمدهای نفتی و سهم اندک درآمدهای مالیاتی در بودجه‌های سالیانه دانست که در مقایسه با استانداردهای بین‌المللی تفاوت فاحشی را نشان می‌دهد.
 وی دلیل این امر را سهل‌الوصول بودن درآمدهای نفتی خواند که انگیزه تلاش جدی دولت‌ها برای کسب و افزایش درآمد از محل مالیات را از بین برده است. طیب‌نیا گفت: زمانی که دولت از مصرف و تولید مالیات می‌گیرد، این امر باعث خروج نقدینگی از جامعه و در نتیجه کاهش مخارج و تقاضای کل جامعه می‌شود، در حالی که تکیه بر درآمدهای نفتی و تزریق عایدات آن به جامعه، نه تنها به تقاضای کل و افزایش مخارج جامعه می‌افزاید بلکه باعث افزایش هزینه‌های جاری خود دولت نیز می‌شود. وی ادامه داد:
 در سال‌های اخیر، با وجودی که مشخص بود در آستانه افزایش فشارهای بین‌المللی قرار داریم و عرصه از نظر اقتصادی بر ما تنگ خواهد شد، متاسفانه به تداوم سیاست‌های مبتنی براتکا به درآمد نفتی و وابستگی کشور به واردات ادامه دادیم، از سوی دیگر سیاست خارجی کشورمان در جهت اصطکاک با جامعه بین‌الملل حرکت می‌کرد و ما در عرصه اقتصادی همچنان وابستگی و تعامل خود با اقتصاد بین‌الملل را به شدت افزایش دادیم. طیب‌نیا خاطرنشان کرد: این در حالی است که قاعدتا باید در جهت عکس حرکت می‌کردیم و مطابق سیاست‌های روشن اسناد بالادستی کشور، از تکیه به فروش نفت کاسته و درآمدهای مالیاتی را افزایش می‌دادیم که البته نتایج این اشتباه هم در قالب تشدید تورم و کاهش ارزش پول ملی به وضوح شکل خود را نشان داد.
 وزیر اقتصاد افزود: در عین حال، تحریم‌ها یکسری آثار مثبت هم برای اقتصاد ما داشته که موجب شد مسئولان اقتصادی کشور بیش از پیش به اهمیت تامین هزینه‌های دولت و تکیه بودجه‌های سالیانه بر درآمدهای مالیاتی پی ببرند.
در همین حال براساس تازه‌ترین اطلاعات منتشر شده از سوی سازمان امور مالیاتی رقم مالیات‌های دریافتی در 7 ماهه ابتدایی سال جاری با رشد 28 درصدی نسبت به مدت مشابه سال قبل بالغ بر 21 هزار و 900 میلیارد تومان شد.
همچنین گروهی نیز برای وصول مطالبات معوق 10 هزار میلیارد تومانی مالیاتی تشکیل شده است.

نظرات (۷)

پیشنهاد می شود بر لزوم ایجاد پایه‌های جدید مالیاتی، اخذ مالیات سبز و مالیات بر افزایش ارزش دارایی‌ها .
بدانید و آگاه باشید که : مهم‌ترین علت حاکمیت رکود، تورم بالا و رشد اقتصادی پایین طی چهار دهه گذشته کشور را وابستگی به درآمدهای نفتی و سهم اندک درآمدهای مالیاتی در بودجه‌های سالیانه میدانیم که در مقایسه با استانداردهای بین‌المللی تفاوت فاحشی را نشان می‌دهد.
نکته قابل تعمل ،تاکید ببر ساماندهی وضعیت آشفته معافیت‌های مالیاتی به‌عنوان یکی از الزامات اقتصاد کشور می باشد، متاسفانه تفکر نادرستی در جامعه وجود دارد که در صورت ارزیابی مثبت و مفید از یک فعالیت، باید آن‌را از پرداخت مالیات معاف کرد و این باور در صورت تسری به سایر بخش‌ها بسیار دردسرساز می‌شود، زیرا همه تولیدات اعم از کشاورزی، صنعتی، فرهنگی و ... می‌تواند بسیار مفید ارزیابی شود.
پرواضح است که : در سال‌های اخیر، با وجودی که مشخص بود در آستانه افزایش فشارهای بین‌المللی قرار داریم و عرصه از نظر اقتصادی بر ما تنگ خواهد شد، متاسفانه به تداوم سیاست‌های مبتنی براتکا به درآمد نفتی و وابستگی کشور به واردات ادامه دادیم، از سوی دیگر سیاست خارجی کشورمان در جهت اصطکاک با جامعه بین‌الملل حرکت می‌کرد و ما در عرصه اقتصادی همچنان وابستگی و تعامل خود با اقتصاد بین‌الملل را به شدت افزایش دادیم.
مدیر پایگاه نقدی براقتصادایران
یک واقعیت انکارناپذیر این است که ،قاعدتا باید در جهت عکس حرکت می‌کردیم و مطابق سیاست‌های روشن اسناد بالادستی کشور، از تکیه به فروش نفت کاسته و درآمدهای مالیاتی را افزایش می‌دادیم که البته نتایج این اشتباه هم در قالب تشدید تورم و کاهش ارزش پول ملی به وضوح شکل خود را نشان داد.
برهمگان مشخص و مبرهن است ،تحریم‌ها یکسری آثار مثبت هم برای اقتصاد ما داشته که موجب شد مسئولان اقتصادی کشور بیش از پیش به اهمیت تامین هزینه‌های دولت و تکیه بودجه‌های سالیانه بر درآمدهای مالیاتی پی ببرند.
بهتره است بدانید که براساس تازه‌ترین اطلاعات منتشر شده از سوی سازمان امور مالیاتی رقم مالیات‌های دریافتی در 7 ماهه ابتدایی سال جاری با رشد 28 درصدی نسبت به مدت مشابه سال قبل بالغ بر 21 هزار و 900 میلیارد تومان شد.

رسال نظرا

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی